Зараз в ОАЕ скуповують розбагатівші на війні у Східній Європі представники двох країн. Парковка капіталів.
|
|
![]() Цікаве питання: я хоч і був в Дубаї і в Абу Дабі, але власної думки НЕ маю.
В даному випадку така цікавинка: - мій приятель працював в Дубаях 10 (!) років. Офіційно та легально. - гроші НЕ вкладав Дубай - все вкладав в Туреччину. В нерухомість. - ось поїхав "по Ленінських місцях" в Дубай - після 4-го розлучення з черговою жінкою - "почати нове життя". - перші дні була ейфорія - навіть сказа, що всі його старі дружбани "піднялися" добре. - а ось чи випадково - так сталося - чи ні - оселився на поверсі 56 в хмарочосі - а він якраз і загорівся - почалася пожежа з поверху 60... Здається вже весь хмарочос і згорів... Не зважаючи на супер-технології... Ну ось я не знаю. Може передумає переїжджати… Крім того - він написав, що щось пристойне - від 200 000 доларів. ![]() News from France
(або як створюється в наші дні багатство) Приятель, який наполегливо зараз працює в Україні - він чи не найбільший та найкращі фахівець з основ та фундаментів - як раз в ці хвилини поїхав працювати на багатіїв - ті ніяк не вирішать, будувати 33-з поверховий хмарочос на черговій вкраденій земельній ділянці чи ні - зранку надіслав мені відео про "Блошиний ринок" в місті Канни (Франція). Можна подивитися - це цікаво: Я на такому був в неділю - свого роду шоу - ходиш наче по запасниках музею та на відміну від музею можеш купити за 1-2 чи 3-5 євро незвичайні та старовинні речі. Будь-кому у Франції дозволяється 2 рази на рік (і тільки 2 рази!) вийти на такий "Блошиний ринок" та продати щось із власної колекції. При цьому не платиться податки та прибуток не включається в податкову декларацію. Ми в неділю купили у бабусі, якій вже давно було 75 або 80 років, вишиту вручну серветку - за її словами це вишивала ще її бабуся. За 5 євро. Після чого поїхали подивитися на 2 цікавих об"єкти нерухомості, кожен з яких буде виставлятися на продаж. Тут було "2-в-1" мерія одного старовинного містечка влашутвала в неділю "Ярмарок сирів" місцевих виробників... Ну і подивитися на те, що скоро принесе нащадками ось таких бабусь мінімум 1/4 мільйона євро. 1. Об"єкт номер 1 - невеличкий по фасаду 2-о поверховий будинок, затиснутий з двох сторін іншими будинками ТИПОВОГО середньовічного міста, яке на знало війни десь з 1325 року. На відміну від України тут багато саме таких містечок та саме таких будинків. На фронтоні кам"яних входів можна побачити цифри: наприклад, "1665". В будинку ще мешкає бабуся, якій виповнилося 90. У бабусі є недолік - вона не будувала соціалізм та тихо жила із своєю родиною - в будинку своїх батьків та іх батьків, які теж не будували соціалізм. Бубусю будуть переводити в будинок літніх людей. Ви не думайте - будинок - не руїни чи непотріб якийсь, а дуже пристойний - в середині сучасний та відремонтований. Я був якось в гостях у її сусідів - живуть наче маркізи... Люди дуже не бідні... На 21 та 22 червня тут призначено щось на кшталт "Open House" - кожен бажаючий може приходити - подивитися га будинок та купити за смішною ціною будь-що: хоч картину «маслом» зі стіни, хоч набір інструментів для середньовічного каміна, хоч холодильник, хоч стілець ручної роботи з бука - виготовлено майстрами десь в 19-му сторіччі- а тепер можна купити припустимо за 5 євро.... Дешевше людям продати хоч за щось, ніж витрачати гроші на вивезення/перевезення. Будинок ще не з"явився на сайті оголошень, але попередня оцінка: 250 000 євро. 2. Об"єкт номер 2. По тій же вулиці середньовічного міста - інший будинок - теж в 2 поверхи - але більший за об"ємо десь в 2 рази. Але потребує принаймні суттєвого косметичного ремонту, бо жив одинак, не знаю скільки йому було років, мабуть 75... Власником був професор філології - помер 3 чи 4 місяці місяці тому та всі 3/4 місяці мерія містечка разом з поліцією шукала і знайшла нащадків: - колишня дружина (може отримати не власність, а свідоцтво про смерть та на його підставі - пенсію померлого професора). - аж три двоюрідних брати - ось ці мають право на спадщину, ось ці і отримають цей будинок з двома гаражами і великим "заднім" подвір"ям - видом на зелені пагорби Гасконії - у спадщину. Будинок цей ще не вставлено на продаж - попередня оцінка 350 000 євро. ![]() Re: Інвестуємо в нерухомість закордономЩось немає в Польщі "дорожаю"
Цікаво, як так? Казав же Бетону продавати на хаях, Урсус мінус 4% за рік (без врахування 5% інфляції) ![]() Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном
Пане Акурте, ну історія Франції дуже багато пережила, я хоч і не знавець, але були і революції, і відтяті голови Бурбонів, утворення консулату і перший прихід Наполеона, і другий 100 денний, і жирондисти, і якубісти і терор Робеспьєра - лиха французи пережили ой як багато теж. Тому хоч будинок міг вціліти, але власники скоріш всього мінялись. ![]()
Думаєш? Можливо і треба було
Зараз переглядають цей форум: Хомякоид і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|