Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 151152153154155 ... 1059>
Повідомлення Додано: Нед 14 лют, 2021 23:10

change_pm написав:Зате в буджеті Флая... Є проблемки, ну, як проблемки... Проблемуськи )))
І як же ж туди добратися :?: ))))

Чейнж, спасибо за видео. Я подозревал, но не проверял, что в Тае невысокие цены на недвигу. Вот на этом видео гость говорит, что однушка в шикарнейшем комплексе (не чета и близко тому, про что Акурт рассказывает у себя) стоит ок 47к баксов. Природа там просто космос, куда там Турции (там лист какой-то пальмы шире, чем ручейки у акуртовых водопадов), море космос, еда - вообще топчик, цены - дешево, холодно не бывает вообще.
Проблемусики - это не про меня, или про тебя. Нам еще работать и работать, когда захотим переезжать куда-то, все будет несколько иначе. Для меня пандемия - не повод закрыть двери для Испании или Тая, это просто возможность посмотреть, как и что будет, если.. И лишний повод задуматься над тем, что и как делать. Мое мнение, что будут паспорта здоровья в дополнению к паспортам гражданским. Поэтому когда Акурт или ты, или кто-то еще говорит, что есть проблема, как куда-либо добраться, то это проблема того, кому нужно еще вчера.
Я вот даже неуверен, Чейнж, что ты просто так можешь добраться в США или ВБ, но ты владеешь недвигой и там, и там.
San

Подякував: 2331 раз.
Подякували: 2612 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 лют, 2021 08:00

change_pm написав:Зате в буджеті Флая... Є проблемки, ну, як проблемки... Проблемуськи )))
І як же ж туди добратися :?: ))))

San написав:Чейнж, спасибо за видео. Я подозревал, но не проверял, что в Тае невысокие цены на недвигу. Вот на этом видео гость говорит, что однушка в шикарнейшем комплексе (не чета и близко тому, про что Акурт рассказывает у себя) стоит ок 47к баксов.

Вот уже год Таиланд закрыт и не принимает туристов. Всем понятно, что рынок аренды квартир закрыт на амбарный замок. Снижай не снижай цены, а жить некому. Тем временем рынок покупки и продажи ещё подаёт признаки жизни. И если сейчас успеть вовремя все просчитать, то можно заключить очень выгодные сделки.

Так зрозуміло ж чьому такі ціни в Тає. Тут основне питання, це можливість чи можлива зрада :?:
Нажаль світова влада не лишила нам можливості вибору і розуміння майбутнього (мабуть самі і не знають...) тому взагалі питання, чи Тай колись відкриється?

Відкриття в 24-25 році, як прогнозують деякі авіакомпанії - це все-рівно що ніколи...імхо...

Враховуючи, що більшість дешевої нерухомості в курортних місцях, може виявитись, що покупка - це чемодан без ручки)))
  San написав:Природа там просто космос, куда там Турции (там лист какой-то пальмы шире, чем ручейки у акуртовых водопадов), море космос, еда - вообще топчик, цены - дешево, холодно не бывает вообще.

Правильно говорять - скільки людей, стільки і розумів. Я, наприклад, не настільки і "впечатлілся" )))
  San написав:Проблемусики - это не про меня, или про тебя. Нам еще работать и работать, когда захотим переезжать куда-то, все будет несколько иначе. Для меня пандемия - не повод закрыть двери для Испании или Тая, это просто возможность посмотреть, как и что будет, если.. И лишний повод задуматься над тем, что и как делать. Мое мнение, что будут паспорта здоровья в дополнению к паспортам гражданским.

Тут нічого добавити... Головне, шоб ковід був нашою найбільною проблемою, а не щось набагато більше і чорніше чекає "не за баром" )))

Скажу чесно, мене ломало не по дитячому через це, але я припинив планувати взагалі ((((

Просто тупо живу... день пройшов - слава Богу, прокинувся - слава Богу....

Не знаю, скільки в таком режимі зможу провести, але імхо живеться весело )))) хорошийй клімат допомагає триматись, думаю в Україні я вже б загнувся від депресухи (((
  San написав:Поэтому когда Акурт или ты, или кто-то еще говорит, что есть проблема, как куда-либо добраться, то это проблема того, кому нужно еще вчера.
Я вот даже неуверен, Чейнж, что ты просто так можешь добраться в США или ВБ, но ты владеешь недвигой и там, и там.

Ох же ж мене вжарило рік тому))) і думаю більшості також досталося ))))

В мене стільки "вчора" тревел планів було... всі коту під хвіст! )))

В ШША якось і не хочеться... В ВБ були плани поїхати рік тому, поки відкладені на невизначений термін (((( і чесно кажучи, навіть, вакцинація може не допомогти...

В любому випадку, моя тєма - володіння нерухомостю в правильних країнах під оренду не потребую моєї / чи іншого власника участі в керуванні нерухомостю.

Чим це і чудово!!!
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 15 лют, 2021 08:09

Інфлєц...Гребаний ФЕДот...

https://news.finance.ua/ru/news/-/48723 ... a-produkty

Інфлец до 40% на деякі категорії...хоча імхо може і до 100% доходити...

Все це грєбаний ФЕДот зі своїм друкарськми станком і башлянням бабла всім своїм...

Короче висновок такий (коротко і по суті):
- нас чекає глобальний стагфлец, дефлец і депресія ...

через виcокі ціни + безробіття впаде споживання, стагнація виборництва, банкрутсва, нові порції надрукованих бабок, више інфлец, підйом ставки, шоб зупинити інфлец, нові банкутства, нова ВЕЛИКА ДЕПРЕСІЯ :!:

Розвал капіталізма і новий дивний світ соціалізма чи комунізьма (державам доведеться викупити всі збанкрутілі виробницта) ))))
Востаннє редагувалось change_pm в Пон 15 лют, 2021 08:51, всього редагувалось 1 раз.
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 15 лют, 2021 08:19

Перший контакт ))))

https://www.thetimes.co.uk/article/is-i ... -53dldglwr

In October 2017, Robert Weryk, a Canadian astronomer, was analysing images captured by a telescope on top of a volcano in Hawaii when something unusual caught his attention: a celestial object hurtling through the solar system four times faster than any asteroid.[/b]
The object’s brightness varied to such a degree as it tumbled through space that it had to be shaped either like a cigar or a pancake. Even more puzzling was the way it seemed to defy gravity....

На додачу до всіх економічних негараздів ще й новини про те, що ми можливо зіткнулись з іншопланетної цивілізаціїю ))))

Причому новинам вже 3 роки і тільки тепер починає з"являтись інфа в таких виданнях ))))

Не здивуюсь, якщо в найближчі 2-3 роки контакт буде підтверджено, і ковід обмеження якраз будуть дуже потрібні, щоб не допустити масової паніки і заворушень )))

Дивіться на пару кроків вперед і зможете уявити цілосну картину )))

Хоча хіпстерам і тіктокерам з кліповим мишленням, імхо, навіть слова такі невідомі )))
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 15 лют, 2021 09:17

change_pm написав:Враховуючи, що більшість дешевої нерухомості в курортних місцях, може виявитись, що покупка - це чемодан без ручки)))

Все - чемодан без ручки, если там не живешь постоянно. Акурт сделал для себя правильно - он в своем жилье живет. Я даже до сих пор сомневаюсь, что ты сделал верно. Но раз Акурт маркетит твое жилье дороже, знач, пока все верно. Инвестиционная недвига - я хз, это слишком сложно ИМХО, никогда бы не полез. Гораздо проще кнопочки нажимать в аппе робингуда - можно или REIT, или фонд в драгметаллы, или бонды, или стонки.

change_pm написав:Правильно говорять - скільки людей, стільки і розумів. Я, наприклад, не настільки і "впечатлілся" )))

тут согласен, кому-то Анталия - рай. Я вот дважды был в Турции - в Стамбуле и в олинклюзиве. Стамбул понравился как туристу, но это же просто гигантский муравейник. Олинклюзив - я как турист шатался по городу, общ пляжам, локальным клубам )) Ну короче, такое же впечатление как и о Черногории - мне не зашло. А вот ЮВА - ну прямо топчик, но да, другой мир.
Вот сижу почитываю Акурта только лишь, потому что никто другой толком не пишет о своем опыте. А жаль

change_pm написав:Скажу чесно, мене ломало не по дитячому через це, але я припинив планувати взагалі ((((

Меня вот уже подкумаривает, что я задумываюсь о пенсии - накопления, где жить. На кой мне черт жить сейчас в 35 своей пенсией? Я уже задумываюсь, а не стремлюсь ли я в пенсию? Это ведь не самые лучшие годы жизни, это уже закат. Думаю, что стоит переключиться и забить, имею в виду, забить не на накопления, а на акуртовы басни - да, ибо все равно через 20-30 лет все будет слишком по-другому, будут другие точки в жизни, другие точки на карте.
San

Подякував: 2331 раз.
Подякували: 2612 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 лют, 2021 09:51

San написав:
  change_pm написав:Враховуючи, що більшість дешевої нерухомості в курортних місцях, може виявитись, що покупка - це чемодан без ручки)))

Все - чемодан без ручки, если там не живешь постоянно. Акурт сделал для себя правильно - он в своем жилье живет. Я даже до сих пор сомневаюсь, что ты сделал верно. Но раз Акурт маркетит твое жилье дороже, знач, пока все верно. Инвестиционная недвига - я хз, это слишком сложно ИМХО, никогда бы не полез. Гораздо проще кнопочки нажимать в аппе робингуда - можно или REIT, или фонд в драгметаллы, или бонды, или стонки.

Мій план простий... Є грощі, хотілось щось біля моря, кості гріти, коли араби попруть )))

Друге, зробити батькам-пенсіонерам ВНЖ і дорогу державну страхівку...
Вік вже не дитячий, сур"йозні хвороби можуть прилетіти непомітно... На лікування в вигляді 50-100-150 куе в мене грощей немає, краще платити страховку.

Треттє, я тобі розказував в лічкє (чому Туречина).

Альтернатива інвестуванню в нерухомість мені довго не йшла, і навіть наразі я відчуваю, що емоційно не тягну фондовий ринок (((

Мені легше і спокійніше було розуміти:
- є хата, вартість 100 куе = 10% річних = 10 куе в рік = ОК, спенд )))

Ось до чого дійшла фонда, результат буде звичний, хоча більшість думає, що цього разу буде інакше ))) нова парадігма ))))

парадігма нова, але чомусь ще чоловіки не народжують дітей, і люди не можуть дихати під водою = значить парадігма стара.

Компанія з цього відосу ще не випустила ні одного авто, по факту ще не вийшла на біржу, але вже коштує практично, як Ніо.
Востаннє редагувалось change_pm в Пон 15 лют, 2021 10:18, всього редагувалось 1 раз.
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 15 лют, 2021 09:59

San написав:
  change_pm написав:Правильно говорять - скільки людей, стільки і розумів. Я, наприклад, не настільки і "впечатлілся" )))

тут согласен, кому-то Анталия - рай. Я вот дважды был в Турции - в Стамбуле и в олинклюзиве. Стамбул понравился как туристу, но это же просто гигантский муравейник. Олинклюзив - я как турист шатался по городу, общ пляжам, локальным клубам )) Ну короче, такое же впечатление как и о Черногории - мне не зашло. А вот ЮВА - ну прямо топчик, но да, другой мир.
Вот сижу почитываю Акурта только лишь, потому что никто другой толком не пишет о своем опыте. А жаль

Ооооо! Я б з задоволення поїхав жити на Кюсю, тільки хто мене там чекає :?: :D

Ще мені Гонконг дуже зайшов, просто лав... Мені подобалось тусувати і рухатись в мегаполісах, але відчуваю, як через ковід міняється розуміння життя і соціуму. Так прикольно це спостерігати )))

Вже не хочется в мегаполіс, хочеться подалі від народу і поближче до природи. Спокійніше житття і простіше.

Дуже згоден, що в Акурта якось не пишуть про життя закордоном. Ті, деякі дописувачи тільки "обсирають" Туречину, при чому пишуть ми живемо в 100500% країн, такі круті ми, а Туречина сакс.

Ок, так розкажіть, як і де ви живите в 100500 країнах... Мовчок, а потім Туречина сакс ))) боти чи що? :shock:
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 15 лют, 2021 10:14

San написав:
  change_pm написав:Скажу чесно, мене ломало не по дитячому через це, але я припинив планувати взагалі ((((

Меня вот уже подкумаривает, что я задумываюсь о пенсии - накопления, где жить. На кой мне черт жить сейчас в 35 своей пенсией? Я уже задумываюсь, а не стремлюсь ли я в пенсию? Это ведь не самые лучшие годы жизни, это уже закат. Думаю, что стоит переключиться и забить, имею в виду, забить не на накопления, а на акуртовы басни - да, ибо все равно через 20-30 лет все будет слишком по-другому, будут другие точки в жизни, другие точки на карте.

Уел-уел, донт варрі! Я десь в 33 чи 35 почав про пенсію думати. Вже було років 10 тому зрозумілі тенденції України, демографія і подальше майбутнє...

Тому думати про забезпечення себе любимого пасивним доходом - це МАСТ!

Головне для забезпечення, почати добре заробляти, щоб можна було щось інвестувати. А не так, як деякі, мають нормальні заробітки, але живуть в вимушеній бідноті.

Я десь писав, що вийшов на деяку поличку в доходах в Україні, і через девал 2008 року довелось шукати нові робочі ринки. Результат невтішний, дохід на поличці, але щоб його тримати на одному рівні доводиться екстенсивно освоювати нові ринки + ше цей грєбаний ФЕДот зі своїм станком!!!

Тобто якшо рівно сидіти на попі, то результат буде один = скочування в бідність....

Імхо, треба володіти актуальною прохфесією і постійно перенавчатись, щоб можна було бути в руслі тенденцій + можливо почати працювати онлайн.

зі. Ось дивись, Акурт писав, що в Анталії буде нова школа з англійською мовою навчання. Якщо ти ковбасиш онлайн гроші, маєш там хату, то чому не жити в Анталії, віддати дітей в ту школу і насолоджуватись життям?

Ходити і їздити по чистим дорогам, дихати чистим повітрям, не мати алергій, ходити / їздити на море кожні вихідні. Звучить дуже борінг, але життя взагалі борінг, а для більшості не має СЕНСу.

Той хто знайшов сенс свого життя і насолоджується їм, молодець )))
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 15 лют, 2021 13:40

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Приветствую
Change_pm может прокомментируете тему квартиры в Брайтоне
Контакты, сайты, рассылка
В свободном доступе от 5 000 до 10 000 фунтов за метр
Такое впечатление что в центре Лондон дешевле
Про Манчестере или ливерпульской уже и не говорю
Спасибо заранее
Maxymus

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 лют, 2021 14:31

Maxymus написав:Приветствую
Change_pm может прокомментируете тему квартиры в Брайтоне
Контакты, сайты, рассылка
В свободном доступе от 5 000 до 10 000 фунтов за метр
Такое впечатление что в центре Лондон дешевле
Про Манчестере или ливерпульской уже и не говорю
Спасибо заранее

Ось цей Брайтон?
https://en.wikipedia.org/wiki/Brighton
It is best known as a seaside resort and is positioned 47 miles (76 km) south of London.

Якщо так, то ковід зробив дуже погану справу для тих, хто збирав на житло в Брайтоні (((

зі. В Солфорді метр коштує десь 3.3-4 тис фунтів, але там же ж немає моря...

ззі. Не знаю наскільки розвернута відповідь від мене очікується, скажу так:

- В Брайтоні через ковід, попіт перевищів пропозицію, що й призвело до скаженого росту + можливо там мало новобудов + новобуди в ЮК будуються так довго, що можна інколи зістаритись ))))
change_pm

Заблокований

Профіль

1
  #<1 ... 151152153154155 ... 1059>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему