Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 218219220221222 ... 1062>
Повідомлення Додано: Чет 01 лип, 2021 14:09

Я їм також не заздрю цим нещасним, голим і босим ОРЕНДОДАВЦЯМ в Україні . Тому якщо є варіант продати квартиру по переуступці, як у мене наприклад із гешефтом 35 000 долярів за 2 роки лежання на пляжі, то чому б цим не скористатись?

P.S. Сьогодня у рашці 23500 нових кейсів із 10% вакцинованих по країні. А у Анталії чекають російський "ковідний десант" на відпочинок. Перехрестимося за бідних турків.
roberto dark

Подякував: 239 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 01 лип, 2021 14:53

Ви краще турбуйтеся добре про "Землю обєтованную" тобто рідний Ізраїль:
прививками обійняли майже все населення - а зараз повна попа: суттєве зростання уражених - насувається на ізраїльтян гігантськими темпами оця "Дельта"...
Повна попа...
Тому Ваше хвилювання про країну, в якій останні 55 років не були і найближчі 55 років не будете (варіант в червні 2019 профукали) - виглядють цікаво..... Якщо не сказати кумедно...

А по першому розділу я з Вами згодний: Ви зробили СУТТЄВУ помилку в нерухомості - треба її виправляти. А то получається у Вас так, як говорив Іванушка з відомої казки: "Ни кола, ни двора".
Тут я Вас підтримую! Якщо кинутий невдалою спробою ремонту недобуд в Ірпені дає +35000$ - треба брати, поки дають...
Як говорив Натан (Натаниэл) Ротшильд, "Дают - бери, бьют - беги!"
Востаннє редагувалось akurt в Чет 01 лип, 2021 15:04, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 01 лип, 2021 15:04

flyman написав:
  vitaliian написав:
  flyman написав:З іншого боку, вода гаряча з баку задармо або в морі помитися.
а зимой в цоколе сколько (если на улице минус 5)? какое потребление э/энергии на отопление? у меня идёт 3м3 газа в сутки. Когда -20 то 6м3.

На рахунок води. Лайфхак. Береш кілька баклашок 6л із під води (6л * 4 = 24л) ставиш на підвіконний і до обіда маєш теплу воду для прийняття ванни. Розхід електоенергії 0 (нуль) кіловат на підігрів води. Майже як акурт в Анталії, тільки в нього бак на даху.

Так не вийде, поставте мінералку на сонце на підвіконні, не нагріється навіть до 36 градусів.
BIGor

Подякував: 1460 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 01 лип, 2021 15:06

flyman написав:
  change_pm написав:А мі вам скажім - а дудкі вам! :lol:

Набридло інвестувати - займатись нерухомістю, якщо в тебе не 20-50-150 об"єктів, то не схоже на пасивний прибуток (((

Тобі так скажу: багаті теж плачуть.

Хоч спокійного життя - живи скромно, якихось $200..$300 в місяць пасивного доходу вистачить. Це мільойн гривень в 5 банків під ФГВФО на депо під 9..11% із щомісячною виплатою відсотків та інтернет банкінгом.
Раз чи два в рік пройтися по банкам обновити персональні дані та картки, ось і вся "робота".

Нерухомість за кордоном? Так зараз до неї ще тре добратися. Наразі це більше обуза, чим розумна інвестиція.

Флай, я кому 3 роки розповідаю, чому нерухомість у англосаксонських країнах, то є гут?!

Тому що ти захищений, і скрізь розвинута послуга - упр. компанія.

Тобі немає про що взагалі перейматись, нафіга туди їздити?

Все чудово здається, грошва кропає на рахунок...
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 01 лип, 2021 15:09

flyman написав:
  vitaliian написав:
  flyman написав:З іншого боку, вода гаряча з баку задармо або в морі помитися.
а зимой в цоколе сколько (если на улице минус 5)? какое потребление э/энергии на отопление? у меня идёт 3м3 газа в сутки. Когда -20 то 6м3.

На рахунок води. Лайфхак. Береш кілька баклашок 6л із під води (6л * 4 = 24л) ставиш на підвіконний і до обіда маєш теплу воду для прийняття ванни. Розхід електоенергії 0 (нуль) кіловат на підігрів води. Майже як акурт в Анталії, тільки в нього бак на даху.

Я наразі дивлюсь історичні серіалі про часи вікінгів...

І розмірковую про те, що людство ніколи так чудово не жило, як останні 40-50 років...

Читаючи тебе флай, думаю, чому б просто в лісі не жити в землянці, і годуватись корінцями і тим, що зловиш?

Митись можна літом в озері, а зимою - та скільки тієї зими...
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 01 лип, 2021 15:18

Я реально в захваті:
"На рахунок води. Лайфхак. Береш кілька баклашок 6л із під води (6л * 4 = 24л) ставиш на підвіконний і до обіда маєш теплу воду для прийняття ванни. Розхід електоенергії 0 (нуль) кіловат на підігрів води. Майже як акурт в Анталії, тільки в нього бак на даху."

Пісня! Ніщебродство на марші...
В akurt'a зовсім інша система:
а) не треба збирати на смітнику пляшки з-під води;
б) на даху встановлена Забудовником (!!!) система, яка складається із сонячної панелі, в якій циркулює активна рідина (не вода для купання в душі) та передає накопичену сонячну енергію воді (там на даху 2 ємкості для води - одна для первинної холодної та друга - для вже гарячої).
в) в будь-який момент - а не тоді, коли пляшки із смітника нагріються - відкрив кран - маєш гарячу (дуже гарячу) воду.
г) навіть взимку достатньо в будь-яку погоду - достатньо, щоби сонце визирнуло із-за хмар хоча б на 40 хвилин - маєш гарячу воду.
Відчуйте різницю...

Але зараз тенденція інша - я дивлюсь на нові забудови: все ж таки - природний газ.
Дешево!
До 1 липня ціна на природний газ була ВДВІЧІ нижчою, ніж в Україні - це при тому, що Туреччина не видобуває сама у себе навіть 1 куб. метр газу - 4 гривні 20 копійок за 1 куб. метр.
З 1 липня ціну підвищили: тепер 1000 куб. метрів буде вартувати 1488 лір.
Беремо калькулятор (це такий корисний в житті пристрій - може хто не знає):
1488/8,70=171$ за 1000 кубічних метрів.
Або 171х27,30/1000=4,66 гривні за 1 куб. метр. Весь газ - імпортний (!!!).
Грійте воду в пляшках на підвіконні.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Чет 01 лип, 2021 15:26

change_pm написав:
  flyman написав:
  change_pm написав:А мі вам скажім - а дудкі вам! :lol:

Набридло інвестувати - займатись нерухомістю, якщо в тебе не 20-50-150 об"єктів, то не схоже на пасивний прибуток (((

Тобі так скажу: багаті теж плачуть.

Хоч спокійного життя - живи скромно, якихось $200..$300 в місяць пасивного доходу вистачить. Це мільойн гривень в 5 банків під ФГВФО на депо під 9..11% із щомісячною виплатою відсотків та інтернет банкінгом.
Раз чи два в рік пройтися по банкам обновити персональні дані та картки, ось і вся "робота".

Нерухомість за кордоном? Так зараз до неї ще тре добратися. Наразі це більше обуза, чим розумна інвестиція.

Флай, я кому 3 роки розповідаю, чому нерухомість у англосаксонських країнах, то є гут?!

Тому що ти захищений, і скрізь розвинута послуга - упр. компанія.

Тобі немає про що взагалі перейматись, нафіга туди їздити?

Все чудово здається, грошва кропає на рахунок...

Уговорив, діло за малим, лишилося отримати постійний контракт, мінімум, на 100КФунтів в рік та релокейт в UK.
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 01 лип, 2021 15:33

change_pm написав:Я наразі дивлюсь історичні серіалі про часи вікінгів...

І розмірковую про те, що людство ніколи так чудово не жило, як останні 40-50 років...

Читаючи тебе флай, думаю, чому б просто в лісі не жити в землянці, і годуватись корінцями і тим, що зловиш?

Я не раз писав, що в Україні чудово жити: є всі блага доступні золотому мільярду - по містах, смт. місцями і селах - централізоване водопостачання та водовідвід, майже всі забезпечені власним житлом, лампа Ілліча в кожній хаті.
Клімат нормас, вода питна є на землі, і під землею, і ще падає з нема регулярно.
Земля родюча, можна бараболю вирощувати і цибулю, і не тільки.
А ти щось про корінці та землянки.
Кавалірки за 10куе (плюс 5куе на ремонт -заходь і живи) майже в історичному центрі однієї із найбільших європейьских держав Європейської держави.
А що в твому UK? Кавалірку внуки будуть виплачувати в іпотеку?
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 01 лип, 2021 17:20

flyman написав:
  change_pm написав:Я наразі дивлюсь історичні серіалі про часи вікінгів...

Я не раз писав, що в Україні чудово жити: є всі блага доступні золотому мільярду - по містах, смт. місцями і селах - централізоване водопостачання та водовідвід, майже всі забезпечені власним житлом, лампа Ілліча в кожній хаті.
Клімат нормас, вода питна є на землі, і під землею, і ще падає з нема регулярно.
Земля родюча, можна бараболю вирощувати і цибулю, і не тільки.
А ти щось про корінці та землянки.
Кавалірки за 10куе (плюс 5куе на ремонт -заходь і живи) майже в історичному центрі однієї із найбільших європейьских держав Європейської держави.
А що в твому UK? Кавалірку внуки будуть виплачувати в іпотеку?

Киньте будь-ласка оголошення з олх такої кавалірки за 10 куе (майже в історичному центрі однієї із найбільших європейьских держав Європейської держави). Куплю одразу, прямо на цих вихідних.
BIGor

Подякував: 1460 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 01 лип, 2021 18:00

BIGor написав:Киньте будь-ласка оголошення з олх такої кавалірки за 10 куе (майже в історичному центрі однієї із найбільших європейьских держав Європейської держави). Куплю одразу, прямо на цих вихідних.

Я не вірю, що ти захочеш купляти "самострой" з мутними доками...
change_pm

Заблокований

Профіль

1
  #<1 ... 218219220221222 ... 1062>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему