Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 218219220221222 ... 1099>
Сообщение Добавлено: Чт 01 июл, 2021 13:09

Я їм також не заздрю цим нещасним, голим і босим ОРЕНДОДАВЦЯМ в Україні . Тому якщо є варіант продати квартиру по переуступці, як у мене наприклад із гешефтом 35 000 долярів за 2 роки лежання на пляжі, то чому б цим не скористатись?

P.S. Сьогодня у рашці 23500 нових кейсів із 10% вакцинованих по країні. А у Анталії чекають російський "ковідний десант" на відпочинок. Перехрестимося за бідних турків.
roberto dark

С нами с: 04.06.19
Благодарил (а): 239 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 01 июл, 2021 13:53

Ви краще турбуйтеся добре про "Землю обєтованную" тобто рідний Ізраїль:
прививками обійняли майже все населення - а зараз повна попа: суттєве зростання уражених - насувається на ізраїльтян гігантськими темпами оця "Дельта"...
Повна попа...
Тому Ваше хвилювання про країну, в якій останні 55 років не були і найближчі 55 років не будете (варіант в червні 2019 профукали) - виглядють цікаво..... Якщо не сказати кумедно...

А по першому розділу я з Вами згодний: Ви зробили СУТТЄВУ помилку в нерухомості - треба її виправляти. А то получається у Вас так, як говорив Іванушка з відомої казки: "Ни кола, ни двора".
Тут я Вас підтримую! Якщо кинутий невдалою спробою ремонту недобуд в Ірпені дає +35000$ - треба брати, поки дають...
Як говорив Натан (Натаниэл) Ротшильд, "Дают - бери, бьют - беги!"
Последний раз редактировалось akurt Чт 01 июл, 2021 14:04, всего редактировалось 1 раз.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 01 июл, 2021 14:04

flyman писал(а):
  vitaliian писал(а):
  flyman писал(а):З іншого боку, вода гаряча з баку задармо або в морі помитися.
а зимой в цоколе сколько (если на улице минус 5)? какое потребление э/энергии на отопление? у меня идёт 3м3 газа в сутки. Когда -20 то 6м3.

На рахунок води. Лайфхак. Береш кілька баклашок 6л із під води (6л * 4 = 24л) ставиш на підвіконний і до обіда маєш теплу воду для прийняття ванни. Розхід електоенергії 0 (нуль) кіловат на підігрів води. Майже як акурт в Анталії, тільки в нього бак на даху.

Так не вийде, поставте мінералку на сонце на підвіконні, не нагріється навіть до 36 градусів.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Чт 01 июл, 2021 14:06

flyman писал(а):
  change_pm писал(а):А мі вам скажім - а дудкі вам! :lol:

Набридло інвестувати - займатись нерухомістю, якщо в тебе не 20-50-150 об"єктів, то не схоже на пасивний прибуток (((

Тобі так скажу: багаті теж плачуть.

Хоч спокійного життя - живи скромно, якихось $200..$300 в місяць пасивного доходу вистачить. Це мільойн гривень в 5 банків під ФГВФО на депо під 9..11% із щомісячною виплатою відсотків та інтернет банкінгом.
Раз чи два в рік пройтися по банкам обновити персональні дані та картки, ось і вся "робота".

Нерухомість за кордоном? Так зараз до неї ще тре добратися. Наразі це більше обуза, чим розумна інвестиція.

Флай, я кому 3 роки розповідаю, чому нерухомість у англосаксонських країнах, то є гут?!

Тому що ти захищений, і скрізь розвинута послуга - упр. компанія.

Тобі немає про що взагалі перейматись, нафіга туди їздити?

Все чудово здається, грошва кропає на рахунок...
change_pm

Заблокирован
С нами с: 03.02.16
Благодарил (а): 126 раз.

1
Сообщение Добавлено: Чт 01 июл, 2021 14:09

flyman писал(а):
  vitaliian писал(а):
  flyman писал(а):З іншого боку, вода гаряча з баку задармо або в морі помитися.
а зимой в цоколе сколько (если на улице минус 5)? какое потребление э/энергии на отопление? у меня идёт 3м3 газа в сутки. Когда -20 то 6м3.

На рахунок води. Лайфхак. Береш кілька баклашок 6л із під води (6л * 4 = 24л) ставиш на підвіконний і до обіда маєш теплу воду для прийняття ванни. Розхід електоенергії 0 (нуль) кіловат на підігрів води. Майже як акурт в Анталії, тільки в нього бак на даху.

Я наразі дивлюсь історичні серіалі про часи вікінгів...

І розмірковую про те, що людство ніколи так чудово не жило, як останні 40-50 років...

Читаючи тебе флай, думаю, чому б просто в лісі не жити в землянці, і годуватись корінцями і тим, що зловиш?

Митись можна літом в озері, а зимою - та скільки тієї зими...
change_pm

Заблокирован

1
Сообщение Добавлено: Чт 01 июл, 2021 14:18

Я реально в захваті:
"На рахунок води. Лайфхак. Береш кілька баклашок 6л із під води (6л * 4 = 24л) ставиш на підвіконний і до обіда маєш теплу воду для прийняття ванни. Розхід електоенергії 0 (нуль) кіловат на підігрів води. Майже як акурт в Анталії, тільки в нього бак на даху."

Пісня! Ніщебродство на марші...
В akurt'a зовсім інша система:
а) не треба збирати на смітнику пляшки з-під води;
б) на даху встановлена Забудовником (!!!) система, яка складається із сонячної панелі, в якій циркулює активна рідина (не вода для купання в душі) та передає накопичену сонячну енергію воді (там на даху 2 ємкості для води - одна для первинної холодної та друга - для вже гарячої).
в) в будь-який момент - а не тоді, коли пляшки із смітника нагріються - відкрив кран - маєш гарячу (дуже гарячу) воду.
г) навіть взимку достатньо в будь-яку погоду - достатньо, щоби сонце визирнуло із-за хмар хоча б на 40 хвилин - маєш гарячу воду.
Відчуйте різницю...

Але зараз тенденція інша - я дивлюсь на нові забудови: все ж таки - природний газ.
Дешево!
До 1 липня ціна на природний газ була ВДВІЧІ нижчою, ніж в Україні - це при тому, що Туреччина не видобуває сама у себе навіть 1 куб. метр газу - 4 гривні 20 копійок за 1 куб. метр.
З 1 липня ціну підвищили: тепер 1000 куб. метрів буде вартувати 1488 лір.
Беремо калькулятор (це такий корисний в житті пристрій - може хто не знає):
1488/8,70=171$ за 1000 кубічних метрів.
Або 171х27,30/1000=4,66 гривні за 1 куб. метр. Весь газ - імпортний (!!!).
Грійте воду в пляшках на підвіконні.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 01 июл, 2021 14:26

change_pm писал(а):
  flyman писал(а):
  change_pm писал(а):А мі вам скажім - а дудкі вам! :lol:

Набридло інвестувати - займатись нерухомістю, якщо в тебе не 20-50-150 об"єктів, то не схоже на пасивний прибуток (((

Тобі так скажу: багаті теж плачуть.

Хоч спокійного життя - живи скромно, якихось $200..$300 в місяць пасивного доходу вистачить. Це мільойн гривень в 5 банків під ФГВФО на депо під 9..11% із щомісячною виплатою відсотків та інтернет банкінгом.
Раз чи два в рік пройтися по банкам обновити персональні дані та картки, ось і вся "робота".

Нерухомість за кордоном? Так зараз до неї ще тре добратися. Наразі це більше обуза, чим розумна інвестиція.

Флай, я кому 3 роки розповідаю, чому нерухомість у англосаксонських країнах, то є гут?!

Тому що ти захищений, і скрізь розвинута послуга - упр. компанія.

Тобі немає про що взагалі перейматись, нафіга туди їздити?

Все чудово здається, грошва кропає на рахунок...

Уговорив, діло за малим, лишилося отримати постійний контракт, мінімум, на 100КФунтів в рік та релокейт в UK.
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Чт 01 июл, 2021 14:33

change_pm писал(а):Я наразі дивлюсь історичні серіалі про часи вікінгів...

І розмірковую про те, що людство ніколи так чудово не жило, як останні 40-50 років...

Читаючи тебе флай, думаю, чому б просто в лісі не жити в землянці, і годуватись корінцями і тим, що зловиш?

Я не раз писав, що в Україні чудово жити: є всі блага доступні золотому мільярду - по містах, смт. місцями і селах - централізоване водопостачання та водовідвід, майже всі забезпечені власним житлом, лампа Ілліча в кожній хаті.
Клімат нормас, вода питна є на землі, і під землею, і ще падає з нема регулярно.
Земля родюча, можна бараболю вирощувати і цибулю, і не тільки.
А ти щось про корінці та землянки.
Кавалірки за 10куе (плюс 5куе на ремонт -заходь і живи) майже в історичному центрі однієї із найбільших європейьских держав Європейської держави.
А що в твому UK? Кавалірку внуки будуть виплачувати в іпотеку?
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Чт 01 июл, 2021 16:20

flyman писал(а):
  change_pm писал(а):Я наразі дивлюсь історичні серіалі про часи вікінгів...

Я не раз писав, що в Україні чудово жити: є всі блага доступні золотому мільярду - по містах, смт. місцями і селах - централізоване водопостачання та водовідвід, майже всі забезпечені власним житлом, лампа Ілліча в кожній хаті.
Клімат нормас, вода питна є на землі, і під землею, і ще падає з нема регулярно.
Земля родюча, можна бараболю вирощувати і цибулю, і не тільки.
А ти щось про корінці та землянки.
Кавалірки за 10куе (плюс 5куе на ремонт -заходь і живи) майже в історичному центрі однієї із найбільших європейьских держав Європейської держави.
А що в твому UK? Кавалірку внуки будуть виплачувати в іпотеку?

Киньте будь-ласка оголошення з олх такої кавалірки за 10 куе (майже в історичному центрі однієї із найбільших європейьских держав Європейської держави). Куплю одразу, прямо на цих вихідних.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Чт 01 июл, 2021 17:00

BIGor писал(а):Киньте будь-ласка оголошення з олх такої кавалірки за 10 куе (майже в історичному центрі однієї із найбільших європейьских держав Європейської держави). Куплю одразу, прямо на цих вихідних.

Я не вірю, що ти захочеш купляти "самострой" з мутними доками...
change_pm

Заблокирован

1
  #<1 ... 218219220221222 ... 1099>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить