|
Інвестуємо в нерухомість закордоном |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 05 лип, 2021 17:15
Вкладчик1234 написав: change_pm написав:Вкладчик1234 Виглядає провдопудобно, але є питання - більшість управляючих, яки тримають бабки в бондах, чи вони не прийдуть до такого ж самого висновку? І чи вони не ззіллють всі бонди і не війдуть в госкрипту? Який сенс тримати бонди, які постійно втрачають в фіаті? До чого може привести масовий злив бондів? І вхід в крипту?
Своим дадут перевернуться через какое-нибудь РЕПО, имхо Или как-то конвертируют в SDR, что недоступно пересичным Пересичные останутся с олдскульными облигами, и прочими бумажками - а ылита выйдет в " новые дивные крипто-фантики"
Панімаїш, що я не пойму - це нафіга іліті хфантики? Ну, тобто вони і так власники всього, нафіга їм віртуально багатіти у вигляді хфантиків... зі. може я проста тупий?
-
change_pm
-
-
- Заблокований
- Подякував: 126 раз.
- Подякували: 1070 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 05 лип, 2021 17:17
flyman написав: change_pm написав:Вкладчик1234 Виглядає провдопудобно, але є питання - більшість управляючих, яки тримають бабки в бондах, чи вони не прийдуть до такого ж самого висновку? І чи вони не ззіллють всі бонди і не війдуть в госкрипту? Який сенс тримати бонди, які постійно втрачають в фіаті? До чого може привести масовий злив бондів? І вхід в крипту?
я зрозумів, чого ти під протекторат королеви прагнеш, думаєш, що попадеш до щасливчиків?
Просто хочу прєклоніть калено перед білою людиною Імхо, якщо що, то я готуюсь до виживання, готовий йти в портізони...
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 05 лип, 2021 17:26
flyman написав:ти ж писав, що не клює на новий рейт...
Так і є, поки руху немає, але я "загорівся" ))) flyman написав:та і не знаю, піемам зі змін, може воно заходить ліпше діджіталізація, дефай, блокчейн, смартконтракт ... в мене чим далі, тим виглядає все складніше і крім прокарстинації ніяких почутів не викликає... тільки розуміння, що за 100К гривень буде один рівень а за 100Куе рівнем вище.
Ні, це я не даганяю... Але імхо для цього є спеціальні люди, які розкажуть, покажуть і перекладуть на людську ))) flyman написав:Я от навіть не знаю, напоркуа тобі воно то все, якщо є 1куе пасивного доходу і можна ... багато чого можна. Якщо вна неньці можна жити на 125уїв а часом і на 100, то на 1куе ... я б навіть не парився шукати роботу з іншими рейтами, мабуть... а може б і шукав ... все одно 100у.е. та якби вистачає
По перше, а що робити в 40 років? Мені робота подобається, надихає, дозволяє зрозуміти, шо я не ідійот )))) По-друге, безпека. Уяви у тебе завтра якась хе..ня зі здоров"ям і треба 150 куе, інакще через 6 місяців-рік - туту... Чьо будєш робти, коли бабла нема? По-третє, хочу мати уешки на випадок, якщо дитина захоче і буде мати натхнення на "оксфорд". Хочу просто витягнути 100 куе на навчання і навіть не скривитись... А в тебе які плани на освіту дітей? flyman написав:З.І. Пишуть он знову твої UK агентства: Rate - 60 euro per hour max. 6 month project Минулого року теж цікаве кіно було з німцями: 60 це у нас, в ковідному ФРН, а вам незалежаним може 30. Нах-нах, дискримінаторів. Так що шукайте далі панове. Індія велика. З.З.І. власне, підняв не на 15..20% куїв, а на 15..20 відсотків (процентів) .. С - скромність не встиг написати, ще одне пісьмо щастя 80 - 100.000.000 VNĐ/năm Hà Nội/HCM về Đà Nẵng. я так думаю, що це докуя в"єтнамських грошей в Ханої/Хошиміні або Данангу, опа, уже базовий В"єтнамський вивчив.
Слухай, поїхав би вже по роботі в Азію, трудовий турізьм і розуміння, чи зайде тобі Азія чи ні...
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 05 лип, 2021 17:43
change_pm написав: Вкладчик1234 написав: change_pm написав:Вкладчик1234 Виглядає провдопудобно, але є питання - більшість управляючих, яки тримають бабки в бондах, чи вони не прийдуть до такого ж самого висновку? І чи вони не ззіллють всі бонди і не війдуть в госкрипту? Який сенс тримати бонди, які постійно втрачають в фіаті? До чого може привести масовий злив бондів? І вхід в крипту?
Своим дадут перевернуться через какое-нибудь РЕПО, имхо Или как-то конвертируют в SDR, что недоступно пересичным Пересичные останутся с олдскульными облигами, и прочими бумажками - а ылита выйдет в " новые дивные крипто-фантики"
Панімаїш, що я не пойму - це нафіга іліті хфантики? Ну, тобто вони і так власники всього, нафіга їм віртуально багатіти у вигляді хфантиків... зі. може я проста тупий?
Чтоб как-то легитимировать свою власть. 1. У ылиты есть фантики и собственность 2. У пересичного нет 3. Чтоб пересичному что-то получить - ему нужны фантики. Более того - ему нужны фантики, даже если он ничего не хочет получить, - он по-умолчанию "должен плотить нологи" 4. Соответственно пересичный работает на ылиту за фантики (ну или продаёт почку, или "делает приятно" иначе) Наличие фантиков - это кагбэ барьер, который отделяет пересичных от ылиты. Который заставляет их тратить всю жизнь на кредиты, бетонные коробки и т.д., - пока ылиты строит 10м заборы в Конче-Заспе Если пересчиный не будет ограничен количеством фантиков - он же тоже захочет дворец в Конче за 10м забором? И машину хорошую, и Мальдивы, и т.д. А зачем это нужно ылите? Кто будет работать?
Востаннє редагувалось Вкладчик1234 в Пон 05 лип, 2021 17:44, всього редагувалось 1 раз.
-
Вкладчик1234
-
- Форумчанин року
-
- Заблокований
- Подякував: 9350 раз.
- Подякували: 4482 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
3
Додано: Пон 05 лип, 2021 17:44
change_pm написав: flyman написав:ти ж писав, що не клює на новий рейт...
Так і є, поки руху немає, але я "загорівся" ))) flyman написав:та і не знаю, піемам зі змін, може воно заходить ліпше діджіталізація, дефай, блокчейн, смартконтракт ... в мене чим далі, тим виглядає все складніше і крім прокарстинації ніяких почутів не викликає... тільки розуміння, що за 100К гривень буде один рівень а за 100Куе рівнем вище.
Ні, це я не даганяю... Але імхо для цього є спеціальні люди, які розкажуть, покажуть і перекладуть на людську ))) flyman написав:Я от навіть не знаю, напоркуа тобі воно то все, якщо є 1куе пасивного доходу і можна ... багато чого можна. Якщо вна неньці можна жити на 125уїв а часом і на 100, то на 1куе ... я б навіть не парився шукати роботу з іншими рейтами, мабуть... а може б і шукав ... все одно 100у.е. та якби вистачає
По перше, а що робити в 40 років? Мені робота подобається, надихає, дозволяє зрозуміти, шо я не ідійот )))) По-друге, безпека. Уяви у тебе завтра якась хе..ня зі здоров"ям і треба 150 куе, інакще через 6 місяців-рік - туту... Чьо будєш робти, коли бабла нема? По-третє, хочу мати уешки на випадок, якщо дитина захоче і буде мати натхнення на "оксфорд". Хочу просто витягнути 100 куе на навчання і навіть не скривитись... А в тебе які плани на освіту дітей? flyman написав:З.І. Пишуть он знову твої UK агентства: Rate - 60 euro per hour max. 6 month project Минулого року теж цікаве кіно було з німцями: 60 це у нас, в ковідному ФРН, а вам незалежаним може 30. Нах-нах, дискримінаторів. Так що шукайте далі панове. Індія велика. З.З.І. власне, підняв не на 15..20% куїв, а на 15..20 відсотків (процентів) .. С - скромність не встиг написати, ще одне пісьмо щастя 80 - 100.000.000 VNĐ/năm Hà Nội/HCM về Đà Nẵng. я так думаю, що це докуя в"єтнамських грошей в Ханої/Хошиміні або Данангу, опа, уже базовий В"єтнамський вивчив.
Слухай, поїхав би вже по роботі в Азію, трудовий турізьм і розуміння, чи зайде тобі Азія чи ні...
був у Китаї - не то, був у Землі Обітованій - другий раз не тягне. мені може зайти там де будуть раді, а не там де параноя от ще "цікава" співбесіда була, відмовив, так як здоров"я дорожче, навіть якби пропонували 15..20Куїв щодо сотні К баксів на Оксфорди і ще більше, якщо щось там крякне ... не розумію, думаєш Оксфорд дитину включить до иліти світу, чи якщо там серйозно крякне, чи вистачить, а якщо і вистачить то чи на довго і чи захочеш ти так... а загалом тре вести себе так, щоб не крякало... щодо роботи, де ти себе відчуваєш не ідійотом... не знаю, в ойті чим далі тим все складніше, і тим більше почуваєшся ідійотом ... в якийсь момент все стане настільки складно, що не буде стільки вумних щоб то все хоча би підтримувати...велкам ту Ідіократія. Хоча бригадиром (піемом по трансформації овноблоків в овнобетонометри) на будові в Анталії серед Джашмудів можна почуватися Енштейном. це саме стосується людей які розкажуть і покажуть, ага-ага, нє як забити молотком цвях то так, але не думаю, що от так зразу тобі хтось прийде та розкаже як на Солідіті херячити смарт контракти поверх шиттокенів по верху овноефіра 
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 05 лип, 2021 18:15
flyman написав:щодо роботи, де ти себе відчуваєш не ідійотом... не знаю, в ойті чим далі тим все складніше, і тим більше почуваєшся ідійотом ... в якийсь момент все стане настільки складно, що не буде стільки вумних щоб то все хоча би підтримувати...велкам ту Ідіократія.
Кстаті ДА! Вважаю це найбільшим ризиком цивілізації... Одна до речі з причин, чому у нас до сих пір немає термоядрйоних реакторів чи якихось енергетичних революції... і чому повєстка денна - це зелена енергетика... попроще і легше обслусговувати... flyman написав:це саме стосується людей які розкажуть і покажуть, ага-ага, нє як забити молотком цвях то так, але не думаю, що от так зразу тобі хтось прийде та розкаже як на Солідіті херячити смарт контракти поверх шиттокенів по верху овноефіра 
Что?  Це ти до кого кажеш???!!!
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 05 лип, 2021 20:03
от ще про Канаду
з.і. а жінка фіна філіпінка
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 05 лип, 2021 21:13
flyman написав:от ще про Канаду з.і. а жінка фіна філіпінка
Відос овно, і авто відоса також...
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 05 лип, 2021 21:16
О, про Португалію!
update: 600 євро на 1го, або 900 на сім"ю з двох, ляпота. Це ж здав кавалірки в Києві, і вуаля, ПМЖ в Португалії в кишені.
Востаннє редагувалось flyman в Пон 05 лип, 2021 21:57, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 05 лип, 2021 21:18
flyman написав:був у Китаї - не то, був у Землі Обітованій - другий раз не тягне. мені може зайти там де будуть раді, а не там де параноя
Флай, як ти помітив, паранойа багато де наразі. Результати параної видно по % ковід смертності.. В Україні більше, в Заливі набагато менше... Ти був в Гонконзі? Я б там пожив якийсь час, якби не було коронабесія, і не такий високий рент за кв.міліметри 
-
change_pm
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-