Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Успіх написав:А де тут пише - "я відкрив, чи я маю депозит в ..."?
акурт писав: "я злив 10 000 доларів по курсу 6,85 (не встиг якось по 7,03 - пара днів тримався такий курс) та відкрив депозит просто в он-лайн режимі під 26 відсотків річних (було і по 28%, але не получилося) ." - ось тут . Ти долярчику бачиш як і твій горе-вчитель, тільки те, що тобі забажається? Можеш і сам прочитати за 2019 рік на його ЗАБАНЕНІЙ гілці.
Востаннє редагувалось roberto dark в Чет 14 жов, 2021 17:03, всього редагувалось 2 разів.
akurt написав:Вони різниці НЕ розуміють. Зверніть увагу ще - не пишуть дату, коли це написано. Гадаю, рік 2018... Колись мав депозит в гривнях в Промінвестбанку під 60% річних... Були часи...
Форум і гілка точно про неіснуючi депозити акурта?
Акурт, твои действия если тут будет скан твоего поста о твоём депозите?
Якщо там буде дата до 2020го року - то це, взагалі, ніпрощо!
roberto dark написав:Можеш і сам прочитати за 2019 рік на його ЗАБАНЕНІЙ гілці
Так це 2019й рік!!! То вже можна було до цього часу двічі ввійти і вийти з "річного" депо!!! ДавайТЕ щось свіжіше!
Долярчик, не ганьби славне місто Лева... Що тобі ще не зрозуміло?
Це турецький "знавець" писав цими днями:
akurt написав:Пане Флаймане! Ви мене більше розважаєте, ніж серіали на каналах Prime Video та Netflix (до речі серіал Ganglands має субтитри українською мовою, що приємно). Так ось: 1.Я НЕ МАЮ НІДЕ НІ В ЯКІЙ ВАЛЮТІ НІЯКИХ ДЕПОЗИТІВ.Ні в якому банку ні в якій країні світу ні в яких грошах. Чому Вас це так хвилює - не розумію - мабуть - хочете нас/мене розважати. А може від великого розуму відтаскали залишкові долари під 0,01% річних в Приват. Або гривню під 6.5% річних, що ще смішніше....
А це він написав 20 лютого 2021р. Не знаю, хто там та що переплутав - вчора я відкрив депозит под 17,5% річних в турецькій лірі. Ердоган Вас так турбує, так турбує - ночами не спите прямо - а царі у власній країні ніяк не турбують? Меркель не турбує? Президент Угорщини не турбує? Байден не турбує? Сусідні президенти Білорусі та Росії - теж не турбують? Тілько Ердоган?.... Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
Нагадаю що термін цього депозиту - 1 рік. Тому фініш буде тільки через 3 міс. Курс ліри в лютому був 6.9, зараз 9.18. За цей період ліра втратила майже 33%. Тому турецький "інвестор" такий злий
Його гроші тут абсолютно нікого не цікавлять. Нехай їх кладе хоч до чорта за пазуху... Але його нахабна брехня уже дістала....
akurt написав:RTC12 - стали заметно нервничать. Это подтверждает мою теорию о том, отчего Вы нервничаете. Там все прозрачно ДЛЯ меня. Модераторы удалили час назад мой вопрос к Вам - не уверен, что Вы успели прочитать: КАКАЯ У ВАС МОТИВАЦИЯ размещать на ветке графики и придуманный/непридуманный негатив про ту страну, в которой никогда в жизни не были. Согласитесь: прикольно же... Из 197 стран мира!!! - именно про Турцию. В которой никогда в жизни не были. Ну реально прикольно: ответите или нет? Мотивация?
Уберечь земляков от глупых инвестиций в дупу Анталии.Благодарим его
Зазначимо, що обмеження не торкнуться електричок. Навіть тих, які перетинають кілька областей. Тобто доїхати до Житомирської, Вінницької, Рівненської області з Києва і назад можна вільно.
цікаво, що скаже тепер акурт, так як електричками до Анталії не заїдеш, тре документ що ти ковідобезпечний
Зазначимо, що обмеження не торкнуться електричок. Навіть тих, які перетинають кілька областей. Тобто доїхати до Житомирської, Вінницької, Рівненської області з Києва і назад можна вільно.
Йой, флай! Тепер в електричках буде такий аншлаг, ти офігєєш (до речі і шансів підхватити ковід буде більше)...
Уяви, вартість ПЦР 600-1000 гривасів + 150 плацкарт до Львова і альтернатива = дві електрички за 100 гривасів до нього ж (час рахувати не будемо - миж по нішебродські)?!
флай, я б на твому місці запасся би дровами і свічками на дідовій хаті, можливо тоді зиму пройдеш без відмороження...
Якщо ти уважно читав мої репортажі, то "завжди готовий", так як мінімаліст, doomsday prepper, дауншифтер і почитач метода Кошастого. Але ти перебільшуєш можливі жахи.
flyman написав:Якщо ти уважно читав мої репортажі, то "завжди готовий", так як мінімаліст, doomsday prepper, дауншифтер і почитач метода Кошастого. Але ти перебільшуєш можливі жахи.
Пане Флаймане, а ось якщо реально БЕЗ жахів. І якщо реально ЗРОБИТИ. І на тему "завжди готовий". Італія, Сицилія. За 1 євро (ОДИН ЄВРО) муніципалітет на північному боці острова продає будинки. Прийом заявок відкрито. Умови купівлі: - просто подати Заявку за запропонованою формою; - на пізніше 2-х місяців після прийнятого муниціпалітетом Рішення укласти Договір купівлі-продажу. - не пізніше 3-х місяців після купівлі-продажу будинка узгодити Проєкт реконструкції (якщо треба) або переобладання (якщо треба). Докладно тут: https://www.idealista.it/news/immobilia ... a-il-bando