Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:і на сон грядущий, про податковий рай, думаю Бігору буде цікаво з огляду на Дію сіті
Який сенс міняти країну з війсковим конфліктом, корупцією і з частиною проросійського населення на країну з війсковим конфліктом, корупцією і з частиною проросійського населення заради кількох відсотків?
Покищо нема змісту, але колись появиться. Наразі дельта на ЄП ФОП 4%, тобто з кожної $1000 доходу виходить $40 економії. Для гіг контракторів це буде $55 (1.5% ВЗ) з кожної тисячі. Для сінйорської з.п. в $5000 за місяць дельта на податках $200 ($275 із ВЗ). Моя думка, починаючи від $5000 місячного доходу вже можна думати пакувати чемодани в Грузію.
flyman написав:Покищо нема змісту, але колись появиться. Наразі дельта на ЄП ФОП 4%, тобто з кожної $1000 доходу виходить $40 економії. Для гіг контракторів це буде $55 (1.5% ВЗ) з кожної тисячі. Для сінйорської з.п. в $5000 за місяць дельта на податках $200 ($275 із ВЗ). Моя думка, починаючи від $5000 місячного доходу вже можна думати пакувати чемодани в Грузію.
Заради 200 баксів?
Не тільки. Клімат, диверсифікація, майбутнє... Я собі в пам"яті закарбував засічку. Це як з входом в ОВДП, через якийсь час може спрацювати тригер на підсвідомому рівні, як тільки зійдуться на небі зорі (багато "випадкових подій" відбувається внаслідок налаштування підсвідомої селекції/фільтрування вхідної інформації, згодом відновлюючи флешбеки починаєш усвідомлювати ланцюг взаємопов"язаних ніби випадкових подій, і, в якийсь момент, здавалося б несподіваний успішний успіх, вимальовується як послідовний рух та досягнення цілі помимо явно виявленої волі): "нова ідея": https://fi202x.blogspot.com/2021/12/50-000.html і її флешбек: https://fi202x.blogspot.com/2021/01/blog-post.html
Я можу навести багато прикладів з власного життя, коли фіксую, що мені щось потрібно, а через деякий час воно якби "само по собі" потрапляє до тебе як подарунок долі.
В цьому ніби є якась містика, але я більше схильний до того, що силою думок можна матеріалізувати багато чого.
Востаннє редагувалось flyman в Нед 09 січ, 2022 19:26, всього редагувалось 1 раз.
Класні слова від Faceless: “Моя думка, починаючи від $5000 місячного доходу вже можна думати пакувати чемодани в Грузію.” Тобто, якщо маєш 195000/(12*27,3) =595$ на місяць, то краще дивитися «Клуб кинопутешествий».
akurt написав:Класні слова від Faceless: “Моя думка, починаючи від $5000 місячного доходу вже можна думати пакувати чемодани в Грузію.” Тобто, якщо маєш 195000/(12*27,3) =595$ на місяць, то краще дивитися «Клуб кинопутешествий».
Пару місяців тому, мій близький товариш, в черговий раз літав в Батумі погуляти просто "за копійки", порівняно із нашими цінами звичайно. По приїзду був дуже задоволений бурхливим віпочинком з піснями та танцями, в найкращих ресторанах на набережній, а також супердешевим готелем "Хілтон", за символічні 100$ на добу
P.S Між іншим пропонував мені навіть на пенсію, продати квартири в Ізраїлі та переїхати туди у статусі "Патріарх всія Батумі" . Каже, що це набагато краще ніж якась там ЗАДРИПАНА Анталія.
roberto dark написав:Пару місяців тому, мій близький товариш, в черговий раз літав в Батумі погуляти просто "за копійки", порівняно із нашими цінами звичайно. По приїзду був дуже задоволений бурхливим віпочинком з піснями та танцями, в найкращих ресторанах на набережній, а також супердешевим готелем "Хілтон", за символічні 100$ на добу
P.S Між іншим пропонував мені навіть на пенсію, продати квартири в Ізраїлі та переїхати туди у статусі "Патріарх всія Батумі" . Каже, що це набагато краще ніж якась там ЗАДРИПАНА Анталія.
Кому - задрипана, а кому - за щастя там жити! Один місцевий фрукт розповідав, що там зовсім, зовсім дешеві продукти! "Кому і кобила - наречена!"
roberto dark написав:Пару місяців тому, мій близький товариш, в черговий раз літав в Батумі погуляти просто "за копійки", порівняно із нашими цінами звичайно. По приїзду був дуже задоволений бурхливим віпочинком з піснями та танцями, в найкращих ресторанах на набережній, а також супердешевим готелем "Хілтон", за символічні 100$ на добу
Кому - задрипана, а кому - за щастя там жити! Один місцевий фрукт розповідав, що там зовсім, зовсім дешеві продукти! "Кому і кобила - наречена!"
У відео із Батумі, інфа що їжа дешевша на третину і більше, смачніша, різноманітніша, і є свинина, і міцний алкоголь можна.
akurt написав:Класні слова від Faceless: “Моя думка, починаючи від $5000 місячного доходу вже можна думати пакувати чемодани в Грузію.” Тобто, якщо маєш 195000/(12*27,3) =595$ на місяць, то краще дивитися «Клуб кинопутешествий».
Не можу посягати на чужу славу, ви цитуєте Флая
Ха! Точно! Там аж три вкладених цитати у Вашему повідомленні! Я й не встановив точно авторство… Схибив… Вибачаюсь. Я й гадки не мав, що Флайман щось може вірно порахувати.
Пане Франте, класно вас ізраїльтянин «розвів» - в моєму лексиконі ЖОДНОГО РАЗУ НЕ ЗАСТОСОВУВАЛИСЯ слова «баран», «тупий», «хамло» і «брехун». НІКОЛИ ЖОДНОГО РАЗУ!!! Слово «безхатченко» з 11-ти томного Академічного словника української мови, можливо я колись і вживав десь. Ізраїльтянин навряд чи колись знав про існування такого словника. Таким чином, вас, пане Франте, розвели, як кошеня: я таких слів не вживав. Жодного разу. Ніколи в жодному повідомленні. То в день Шаббату пан роберто використовує для тих, хто порадив йому шекелі Ізраіля вкласти в покинуту недобудову в одному з малих міст одного з районів Київської області. Класно він вас! Зачьотно! Пане роберто! П‘ять балів! Класно ви його!