|
|
![]() Re: Інвестуємо в нерухомість закордономСразу пять турецких банков вводят российскую платежную систему «Мир». Такие изменения являются облегчением как для российских туристов, так и для самой Турции, — заявил Эрдоган.Инвештировать в турецкий неликвид и тратить там кровавые рубли кацапстану станет проще.
![]() якщо вже чистильщики взуття кажуть про вигідність інвестицій в ТРЖН, то значить що пора робити висновки (фіксуватися, напр.) Востаннє редагувалось flyman в Нед 07 сер, 2022 16:52, всього редагувалось 1 раз.
![]() По ленінских місцях нездійснених інвестицій
Цей форум містить багато корисної інформаці - головне - МУДРО скористатися. В грудні 2019 року я дав посилання на сайт закордонного Забудовника із словами, що кожен з форумчан може прямо на сайті зробити запит та отримати на свою електронну пошту Прайс-лист. В мене зберігся - надісланий в грудні 2019 року. ![]() Тоді курс ліра долар був приблизно 6 лір за 1 долар. Кожен міг взяти в руки дуже корисну річ - шкільний калькулятор - натиснути кнопки та отримати таке: - квартира 1+1 217000/6=36 200$; - квартира 2+1 278000/6=46 300$; - квартира 3+1 417000/6=69 500$; - квартира 4+1 696000/6=116 000$. Нагадаю: мова йде про квартири, а не про обсяг повітря, розміщений мід двома плитами перекриття та обмежений по боках залишками цегли. В деяких країнах Східної Європи досі називають такий обсяг повітря "квартира". Тут не тільки готова квартира "під ключ", а й з підземним паркінгом (!!!) та частково з меблями (кухня прихожа) та частково з побутовою технікою (варочна поверхня, витяжка та духова шафа). Нагадю для об"єктивності: будинки сегменту вище бюджетного, але і не середнього класу. Не чекайте улюблених українцями модних МОПів. Все досить просто: чудові газони, парковки біля будинка, всі дороги вимощені чимось схожим на брекчу, підземний паркінг, кодові замки дверей, по 2 ліфта на під"їзд, пофарбовані в нейтральні кольори стіни. Ціни почали трохи (!!!!) підвищуватися в грудні 2020 року і один з форумчан написав на цьому форумі, що найдешевші квартири вже по 40 000 доларів. ЦЕ БУЛО НА ЦЬОМУ ФОРУМІ і це вже був дзвіночок про перспективи. Таким чином: кожен з форумчан міг легко та без проблем зробити наступне: - взяти у батьків штикову лопату; - викопати гроші з попід груші; - купити авіаквиток з України в Туреччину за 29 доларів в один бік (були такі ціни); - вивезти гроші готівкою і на картках банку; - взяти таксі приблизно за 10 доларів та під"їхати в офіс Забудовника (не зустірвши по дорозі жодного рієлтора, якими тут наче пугалом лякала тічка безробітних та безсімейно-безквартирних); - інвестувти прямо у величезному солідному офісі Забудовника. - провести час на узбережжі Середземного моря (в ці дні та майже весь час приємна спокійна погода - вдень +32); - поглажувати себе по животику від задоволення. Погладивши саме сьогодні, 8 серпня 2022, натискати кнопки калькулятора: - квартира 3+1 - чотирикімнатна - я вчора особисто відвідав - здається за 8500 лір або 475 доларів США. Орендар (мені треба було вручити дуже важливі документи) запрошувала подивитися із словами: "Подивіться, яка у нас шикарна квартира!" - економічна ефективність НАДІЙНОЇ інвестиції: 69500 - 100% 12х475 - х% х=12х475х100/69500=8,20% по валюті. Я вже не говОрю про безпекову надійність... Продовжуйте слухати горе-хВахівців із закордонної нерухомості, які писали та продовжують писати нісенітниці. Дуже дуже розумні люди, остані 48 годин все мацали мій гаманець, писали на цьому форумі десятки повідомлень та пропонували МЕНІ роботу таксиста. Таксували б самі, але... Господь не наділив кебою щось заробити в цьому житті... Звісно, Господь не всіх встиг ще наділити, але ж всі не пишуть на ФІНАНСОВИХ форумах дурниці та нісенітинці. Фото вчора на балкон квартири в одному з корпусів. ![]() ![]() Родственники в Болгарии сказали, что сейчас начали уже активно снимать на побережье жильё на октябрь - май.
Раньше снимали в основном май - сентябрь. Отопления централиз. в Болгарии на побережье - нет, только через кондиц. и обогреватели, но и у нас зима будет такая же, только темп. на улице будет ниже, чем в Болгарии. 60% машин сейчас на побережье с Киевскими и Одесскими номерами. ![]()
![]() в среднем температура на побережье +10, +12. Поэтому реально. В основном арендуют студии до 45 кв. метров. У меня дочка снимала квартиру в Киеве до войны в 15-ти этажке студию 30кв.м. без отопления. Только конд. иногда включали. Всё было в норме. Сейчас в месяц получается коммуналка в студии в Болгарии 70 евро. Вчера только посчитали туристам за месяц. Было 2+2 реб. 40кв.м. Пользовались эл.приборами (духовка, микр, бойлер, чайник, кондиц. холод. и т.д., вода холодная)
![]() Бог не взяв - взяли інші, але Бог дав
Зараз їду в гості до приятелів, яких надоумив купити в вересні 2019 року квартиру 2+1 Взагалі за період 2017-2022 роки допоміг приятелям купити 2 квартири - одну 1+1 за 54 000$ та одну 2+1. Все в нових будинках. В першому випадку не вдалося обійти рієлтора "на повороті" - вирвав з притяеля 10 000 лір або на той час близько 2500 доларів. В другому все зробили напряму у Забудовника. Цікаві цифри: - приятелі втратили в Херсоні 4 (чотири) квартири: свою, дочки (3 дітей) та 2 квартири (1-к) під здачу. - в 2019 році ледве встигли забрати квартиру в Анталії - останню. Ціна за прайс-листом була 84 000 євро. Я був присутнім в офісі Забудовника - ми разом трохи нили, що вид з вікна не гарний та сторгувалися за 82 000 євро. В будинку на першому поверсі живе родина з Одеси. - вчора вони зустріли рієлторів у себе в будинку - приводили кілєнтів на квартиру 1+1 на "нульовому" поверсі (перепродаж) - рієлтор назвала ціну в 168 000 євро. - спитали, якою може бути ціна їх квартири 2+1. Та сказала, що орієнтиром є ціна в 250 000 євро. Ну, хоч якась компенсація за втрачені в Херсоні квартири... І то слава Богу. ![]() У кого есть деньги и хочет их не потерять, то 100% теперь купит квартиры не в Киеве или Львове, а только за бугром.
![]() Re: Інвестуємо в нерухомість закордономНа Заході стурбовані посиленням співробітництва між Туреччиною та Росією.Ми теж.Наші форумні аналітики рекомендують поки що утриматись від інвештицій в турецький непотріб.
Бережіть свої гроші
|
|