Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 794795796797798 ... 1059>
Повідомлення Додано: Сер 08 лис, 2023 13:48

roberto dark написав:В октябре оказывается в Турции была поднята минимальная кадастровая стоимость квартиры для оформления ВНЖ до 200 000$.

Парочка подобных ему пенсов, весьма эмоционально жалуются в ролике о том, что их тупо кинули. С их слов - было ДНО, а стало вообще ДНИЩЕ.))
https://youtu.be/Q6A28oZfyqg?si=TDxE3X3rw5DoSDP

P.S. Грядёт массовый слив квартир, которые по новому законодательству запрещено сдавать в аренду, а отсюда обвал рынка недвижимости и бегство инвеШторов. А ведь их предупреждали и не раз...

Три чи чотири роки назад, ми з вами прийшли до висновку, що турки раніше чи пізніше, а пострижуть і побриють своїх нерухомість-інвешторів))) так воно й сталось :wink:
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 лис, 2023 14:08

roberto dark написав:
  BIGor написав:Вісті з полів: на фоні "шаленого" росту цін в Польщі забудовники стали розсилати пропозиції купити квартири, цікаво, бо ж розгрібають як гарячі пиріжки.
Ціни смішні
Квартира 1к (39 м2), здача 24 рік без ремонту (ціна без врахування паркомісця)
Стара ціна 178 000 долл.
Нова ціна 161 000 долл.

Може в Польщі прикупити "запасний аеродром" на локальному "дні"? Ціни просто смішні, відверто кажучи як на житло так і на їжу в рестораціях.

Ага, на словах тут всі доларові мільйонери, а на ділі... Як було з СТМ, то вона казала що купила квартиру в Празі, потім що в іпотеку, і не в Празі, а в Миколаєві, і не квартиру... Що там з Вашою невдалою інвестицію в недобудову в Ірпені? За скільки здихались? Скільки втратили?
BIGor

Подякував: 1454 раз.
Подякували: 1860 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 08 лис, 2023 14:25

BIGor написав:
  roberto dark написав:
  BIGor написав:Вісті з полів: на фоні "шаленого" росту цін в Польщі забудовники стали розсилати пропозиції купити квартири, цікаво, бо ж розгрібають як гарячі пиріжки.
Ціни смішні
Квартира 1к (39 м2), здача 24 рік без ремонту (ціна без врахування паркомісця)
Стара ціна 178 000 долл.
Нова ціна 161 000 долл.

Може в Польщі прикупити "запасний аеродром" на локальному "дні"? Ціни просто смішні, відверто кажучи як на житло так і на їжу в рестораціях.

Ага, на словах тут всі доларові мільйонери, а на ділі... Як було з СТМ, то вона казала що купила квартиру в Празі, потім що в іпотеку, і не в Празі, а в Миколаєві, і не квартиру... Що там з Вашою невдалою інвестицію в недобудову в Ірпені? За скільки здихались? Скільки втратили?

У мене невдалих інвестицій немає. Прибуток майже х2 від початкової ціни. На відміну від (НА МОМЕНТІ ГІПОТЕТИЧНО) розбагатівших інвеШторів в Анталії.

P.S. Розкажіть нам про свої успіхи в Польщі. До сих пір "кормите" польських панів-орендодавців?
roberto dark

Подякував: 239 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 лис, 2023 15:45

BIGor написав:Ага, на словах тут всі доларові мільйонери, а на ділі... Як було з СТМ, то вона казала що купила квартиру в Празі, потім що в іпотеку, і не в Празі, а в Миколаєві, і не квартиру...

А ещё Акурт, будучи женатым мужчиной, воспользовался моей неопытностью и стал первым в моей жизни без моего на то согласия. Были бы на то у меня доказательства, квартир было бы уже 2 одна из которых в Анталии )))

Вы сильно расстроитесь, но позвонил банк где кредит на нежилое, попросил 2 отчёта и теперь кредит под 0 )))
Востаннє редагувалось stm в Сер 08 лис, 2023 15:57, всього редагувалось 1 раз.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 лис, 2023 15:48

roberto dark написав:
  BIGor написав:
  roberto dark написав: Може в Польщі прикупити "запасний аеродром" на локальному "дні"? Ціни просто смішні, відверто кажучи як на житло так і на їжу в рестораціях.

У мене невдалих інвестицій немає. Прибуток майже х2 від початкової ціни. На відміну від (НА МОМЕНТІ ГІПОТЕТИЧНО) розбагатівших інвеШторів в Анталії.

P.S. Розкажіть нам про свої успіхи в Польщі. До сих пір "кормите" польських панів-орендодавців?

х2 в гривні? І за скільки років? :D
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 08 лис, 2023 16:33

Гривні?То що за звір такий? )) Я рахую нерухомість тільки в шекелях, а ще краще в долярах.
roberto dark

Подякував: 239 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 лис, 2023 16:57

BIGor написав:
  stm написав:Вы сильно расстроитесь, но позвонил банк где кредит на нежилое, попросил 2 отчёта и теперь кредит под 0 )))

Ну роздирайте Україну і далі. Успіхів.

Это скорее всего помощь ЕС, от Вас оторвали для меня ))) Деньги ЕС достаются бизнесу Украины, а Вам как беженцу надо работать.
Бизнес во время войны. Мой ответ: я уже обговариваю с сотрудником и директором, что нам надо взять сотрудником раненого и восстановившегося бойца с протезом. Быстрее это бы пошло, если бы был единый центр учёта. Я не могу взять Винницу или Львов, только Киевскую область. С моей стороны это тоже риск, законодательно уволить инвалида не просто. Должно сойтись много параметров, что бы это случилось, но я редко отхожу от поставленных целей.
stm

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 лис, 2023 17:46

stm написав:
  BIGor написав:
  stm написав:Вы сильно расстроитесь, но позвонил банк где кредит на нежилое, попросил 2 отчёта и теперь кредит под 0 )))

Ну роздирайте Україну і далі. Успіхів.

Это скорее всего помощь ЕС, от Вас оторвали для меня ))) Деньги ЕС достаются бизнесу Украины, а Вам как беженцу надо работать.
Бизнес во время войны. Мой ответ: я уже обговариваю с сотрудником и директором, что нам надо взять сотрудником раненого и восстановившегося бойца с протезом. Быстрее это бы пошло, если бы был единый центр учёта. Я не могу взять Винницу или Львов, только Киевскую область. С моей стороны это тоже риск, законодательно уволить инвалида не просто. Должно сойтись много параметров, что бы это случилось, но я редко отхожу от поставленных целей.

Ну так, допомога від ЄС, там більшість допомоги - кредити і такі що непрямо йдуть на війну. Ну Ви думайте і далі що то гроші платників податків з ЄС а не забираєте гроші з фронту.
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 08 лис, 2023 17:57

BIGor написав:Ну так, допомога від ЄС, там більшість допомоги - кредити і такі що непрямо йдуть на війну. Ну Ви думайте і далі що то гроші платників податків з ЄС а не забираєте гроші з фронту.

Бигор, удачи вам на новом месте. Отбирают от Вас отдельно на фронт, отдельно на меня. Вас "обдирают" дважды. Я ж и говорю жизнь к Вам несправедлива.
stm

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 лис, 2023 19:36

BIGor написав:
  stm написав:
  BIGor написав:Ну так, допомога від ЄС, там більшість допомоги - кредити і такі що непрямо йдуть на війну. Ну Ви думайте і далі що то гроші платників податків з ЄС а не забираєте гроші з фронту.

Бигор, удачи вам на новом месте. Отбирают от Вас отдельно на фронт, отдельно на меня. Вас "обдирают" дважды. Я ж и говорю жизнь к Вам несправедлива.

Не женіть пургу, я задоволений життям, але не задоволений тим що любительниці окулярів по 350 Євро смокчуть з України всі соки.

Смиритесь, любительницам очков по 350 евро всегда легче в жизни. Это статистика.
А счастливым по жизни только и смотреть издалека остаётся.
stm

Профіль

#<1 ... 794795796797798 ... 1059>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор