Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Рвите "Погода ньє такая" https://weatherspark.com/compare/d/11/8 ... November-8 Average Temperature - в Кракові вище Chance of Clearer Skies - в Кракові вище Solar Elevation - таке саме Мені погода взагалі норм, звичайно не Анталія, але я поки на турецьку нерухомість не претендую.
Ну це прямо про жабу і своє болото) Може покажете локацію того прицентрального жк? Про девелоперський стан - ну і що там такого? Поштукатурені стіни? Нормальні вхідні двері? Що ще? Паркінг? У Вас зараз два. Вони заповнені?))) Клімат порівняно з київським точно не кращий, сонячних днів менше. 19** годин в Києві проти 15** в Кракові.
Ну літо в Києві - це та ще "радість" - духота і спека що можна здохнути. Мені як людині з зах. України погода в Кракові норм. А основний чинник вибору міста - наявність високооплачуваної роботи. Те що сонячних днів більше наприклад в Анталії - але ж Ви не їдете купляти квартиру в Анталії? Подобається Київ - купляєте Києві, подобається Краків - купляєте Краків, все просто.
stm написав: А в Кракове никто не знает, что такое шахед.
Поки що не знає.
Мы обговаривали это с Поляками. Они большие, и пока, если прогнут нас пострадают Грузия и Прибалты. Мы уменьшили мощь идиотов и не думаю что они будут в состоянии гнать на Польшу. Но отходить по Висле, да был супер-план в 2011...
stm написав:Да, за круглогодичный дождь можно и переплатить 2,5 раз
В Києві цілий рік дощ? Менше випивайте алкоголю, буде менше дощ маритись.
1656 переплата в 2,5 раз против 4102 )))
Покупці iPhone теж переплачуть, вони ж можуть купляти дешманський Сяомі. А люди що купляють будинки в Beverly-Hills (США) взагалі переплачують, можуть же дешевше взяти під Києвом в якихось Вишеньках...
gonchik74 написав:BIGor Так що за прицентралля? Чи то як здоларом по 5?) До речі, непогано б і тему девелоперського розкрити нам сірим)
Кожного дня будете питати про курс? Зараз 4,2 курс. Полегшало? Прицентралля - шукайте самі якщо такі вумні жовчью поливати. І про стандарт девелоперський - не знаєте? Хіба не в Польщі живете?
gonchik74 написав:BIGor Так що за прицентралля? Чи то як здоларом по 5?) До речі, непогано б і тему девелоперського розкрити нам сірим)
Кожного дня будете питати про курс? Зараз 4,2 курс. Полегшало? Прицентралля - шукайте самі якщо такі вумні жовчью поливати. І про стандарт девелоперський - не знаєте? Хіба не в Польщі живете?
Ну злився, то злився. Теж відповідь.
Так а толку тут розпинатись, якщо більшість дописувачів сидять в Києві агітують за КРЖН? Який смисл? Я скинув ціну і знижку на певну квартиру що мені скинув забудовник по пошті. От і все.
BIGor Крім цього Ви висловили тезу, що Краківський клімат кращий. Клімат описується параметрами, які можна порівнювати. От я і попросив уточнити. Далі Ви сказали, що stan deweloperski то небо і земля в порівнянні з тим, як здають покупцям помешкання київські забудовники. Як людина, котра впродовж останніх трьох-чотирьох років прийняла у краківських забудовників два помешкання, я цікавлюсь в чому таки ця разюча різниця. Хочеться також зрозуміти, наскільки той Ваш варіант прицентральніший, ніж Нивки Парк в масштабі Києва. А долар - ок, більше не питатиму. Це сумна для мене тема:(