Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
.... з одного боку - вже хочеться самому здерти той кондей і навішати люлєй тому власнику! - з іншого, - Я вже писав, що має про заклення балконів і місця під кондеї подбати ЗАБУДОВНИК!!! - бо ще раз кажу, може людина, яка купувала квартиру розраховує на те, що буде ОПАЛЮВАТИ взимку кондеєм всі кімнати..... - то що їй робити, коли кімната НЕ виходить до балкону, щоб на ньому культурно поставити кондейн?....
Долярчик написав:.... з одного боку - вже хочеться самому здерти той кондей і навішати люлєй тому власнику! - з іншого, - Я вже писав, що має про заклення балконів і місця під кондеї подбати ЗАБУДОВНИК!!! - бо ще раз кажу, може людина, яка купувала квартиру розраховує на те, що буде ОПАЛЮВАТИ взимку кондеєм всі кімнати..... - то що їй робити, коли кімната НЕ виходить до балкону, щоб на ньому культурно поставити кондейн?....
проштробьтся в стене внутри квартиры под трассу, аж целых 5 метров и повесить кондер возле окна на балконе. но жлобство перевесило
ПыСы - у меня 4 кондера висят на закладных застройщика, трассы все делали в стенах в квартире , чтобы на улице не было жлобских жгутов по внешним стенам. трассы около 40 метров получились в сумме
Долярчик написав:.... з одного боку - вже хочеться самому здерти той кондей і навішати люлєй тому власнику! - з іншого, - Я вже писав, що має про заклення балконів і місця під кондеї подбати ЗАБУДОВНИК!!! - бо ще раз кажу, може людина, яка купувала квартиру розраховує на те, що буде ОПАЛЮВАТИ взимку кондеєм всі кімнати..... - то що їй робити, коли кімната НЕ виходить до балкону, щоб на ньому культурно поставити кондейн?....
Тримай лафхак. Їб..ш будинок де живеш. Адже тобі, вільному, щирому українцю ТРЕБА!!!!
.... з одного боку - вже хочеться самому здерти той кондей і навішати люлєй тому власнику! - з іншого, - Я вже писав, що має про заклення балконів і місця під кондеї подбати ЗАБУДОВНИК!!! - бо ще раз кажу, може людина, яка купувала квартиру розраховує на те, що буде ОПАЛЮВАТИ взимку кондеєм всі кімнати..... - то що їй робити, коли кімната НЕ виходить до балкону, щоб на ньому культурно поставити кондейн?....
Наскільки Я розумію, кондеї з встановленням, замість котла з батареями, чи теплої підлоги +/- далеко не втікають по ціні питання?(по всіх кімнатах і кухні)..... і ще з урахуванням елекрики....
У першому кварталі поточного року обсяг нових кредитів зріс у 4 рази. Склав 565 млн грн. У кінці 2017-го - на початку 2018 року в Україні пожвавилося кредитування покупки житла.
Це пов'язано з активізацією партнерських програм банків і забудовників. За ними українці можуть отримати пільгові ставки. Водночас нове кредитування зосереджено у вузькому колі банків. На 24 банки припадає близько 90% обсягу іпотечних кредитів, повідомили у прес-центрі НБУ.
Минулого року 15 з 24 банків надавали населенню кредити на покупку, будівництво чи ремонт нерухомості. 2017-го було видано іпотеки на суму 1,48 млрд грн. Це на 62% більше, ніж роком раніше.
У першому кварталі поточного року обсяг нових кредитів зріс у 4 рази. Склав 565 млн грн. Майже втричі зросла кількість договорів. При цьому понад 80% обсягів нового кредитування припадає лише на 5 банків.
У 2017 році середній розмір кредиту становив 531 тис. грн. На початку 2018-го - 552 тис. грн. Ставка по іпотеці становить 18-24% річних. Максимальний термін в більшості банків - 20 років, у деяких фінустановах - 25-30 років. https://m.gazeta.ua/articles/economics/ ... nki/844212