Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 21062107210821092110 ... 3168>
Повідомлення Додано: Нед 23 вер, 2018 13:17

antey1969 написав:Канада - хороший вариант для технарей. Финансовые работники там не нужны

у них там коммунизм уже, что ли?
Gastarbaiter

Подякував: 702 раз.
Подякували: 618 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 вер, 2018 13:50

Долярчик написав:
  trololo написав:щоб порахувати треба знати:
1. вартість купівлі
2. реальний строк завершення косметичного ремонту і його вартість
3. реальний розмір оренди, а також показники простою вхолосту

потім порівняти десятки різних варіантів і приймати рішення. а потім молитись, що розрахунки були вірні

...наприклад, візьмемо умовну однуху в нормальній локаціх(ціни приводжу з свого міста! )
1) 700тис.грн(25тис.дол.)
2) 2міс. 300тис.грн. з меблями
3) 8тис.грн (нехай це буде фіксована ціна, тому простоїв не рахуємо) :D
(одне в цьому всьому "муляє" - це, який буде курс доляра протягом наступних 5р.! :lol: ) - але, давайте і його +/- завіксуємо - СТАБІЛЬНІСТЬ!

... то які тепер будуть %% річних по всіх трьох пунктах, які Я написав у попередньому дописі? :D

Лише один Долярчик пише по темі.
Решта - флуд та оффтоп.
КРЖН, після короткого осіннього пожвавлення пішов у кому.

Тепер щодо твоїх питань:
1. На переустинці заробляють рила тіпа учотки Первий. Тобі то не світить.
2. Вкладатися у воздух, ризикувати, робити ремонти...життя коротке, щоб тим займатся та сивіти.
3. Взяти готове і здавати. Тоді тре брати гостинку і не паритися.
Новобудова - знову гемор із ремонтом. А вихлоп як на шлачку.

Моя думка, тре починати з малого, тренуватися на цоколях і гостинках.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 23 вер, 2018 14:00

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Долярчик написав:
  trololo написав:щоб порахувати треба знати:
1. вартість купівлі
2. реальний строк завершення косметичного ремонту і його вартість
3. реальний розмір оренди, а також показники простою вхолосту

потім порівняти десятки різних варіантів і приймати рішення. а потім молитись, що розрахунки були вірні

...наприклад, візьмемо умовну однуху в нормальній локаціх(ціни приводжу з свого міста! )
1) 700тис.грн(25тис.дол.)
2) 2міс. 300тис.грн. з меблями
3) 8тис.грн (нехай це буде фіксована ціна, тому простоїв не рахуємо) :D
(одне в цьому всьому "муляє" - це, який буде курс доляра протягом наступних 5р.! ) - але, давайте і його +/- завіксуємо - СТАБІЛЬНІСТЬ!

... то які тепер будуть %% річних по всіх трьох пунктах, які Я написав у попередньому дописі? :D

Не беріть нічого умовного. Беріть конкретний об'єкт і конкретні цифри. В інет доступ є, то ж трохи зайнятися самоосвітою можете, вичитати що, як і чому рахується і нарешті перестати засмічувати форум купою дурних питань
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8235 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 23 вер, 2018 14:00

Gastarbaiter написав:
  antey1969 написав:Канада - хороший вариант для технарей. Финансовые работники там не нужны

у них там коммунизм уже, что ли?

Нет, дело не в этом. В Канаде есть программа эмиграции для специалистов. Все четко и прозрачно - есть список специальностей, за которые начисляются баллы в зависимости от образования и стажа. К ним добавляете свои баллы за знание языка и возраст, и оцениваете свои шансы на эмиграцию.
К примеру, историк, кардиолог или балерина по этой программе в Канаду не попадут, а у инженера-механика и нефтяника шансы весьма высокие
Востаннє редагувалось antey1969 в Нед 23 вер, 2018 14:02, всього редагувалось 1 раз.
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: Нед 23 вер, 2018 15:05

Долярчик написав:Доброго дня, шановне товариство!
... чи хтось рахував, скільки(приблизно) виходить %% річних?(якщо взяти тенденцію цін останніх три роки)- тобто, відштовхуючись від цін за останні три роки:
1)...купити "повітря над котлованом", а перед введенням в експлуатацію, продати по переуступці...
2)...купити повітря над котлованом, потім зробити ремонт і здавати 5р.,а тоді продати...
3)...купити готову квартиру в "новоспеченій" новобудові з ремонтом/або зробити ремонт і теж здавати 5р.,а тоді продати...

- то скільки %% річних(приблизно) буде по кожному з цих пунктів, якщо беремо за основу/правило, що ціни наступні 5р. будуть так само себе поводити, як і останніх 3р.? :?:

"Один дурак может задать столько вопросов что и 100 мудрецов не ответят" (с)
Посчитать достоверно рентабельность с учетом риском в целом по рынку задача не тривиальная.

Если не вдаваться в подробности, то, если вероятность сдачи котлована умножить на прибыль, а вероятность того, что арендаторы не разнесут все и не будут рейдерами, умножить на аренду и вычесть амортизацию, то прибыльность всех этих вариантов будет одинаковая. Это рынок. Тысячи инвесторов каждый день делают такой выбор и, чуть появляется перекос, сразу туда идут деньги, выравнивая рентабельность.
При этом рентабельность для всех может лично для вас быть пустым звуком, если именно ваш новострой не сдадут, или именно вам попадутся проблемные арендаторы.
Vlad442

Подякував: 6 раз.
Подякували: 2203 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 23 вер, 2018 15:33

Vlad442 написав:
  Долярчик написав:Доброго дня, шановне товариство!
... чи хтось рахував, скільки(приблизно) виходить %% річних?(якщо взяти тенденцію цін останніх три роки)- тобто, відштовхуючись від цін за останні три роки:
1)...купити "повітря над котлованом", а перед введенням в експлуатацію, продати по переуступці...
2)...купити повітря над котлованом, потім зробити ремонт і здавати 5р.,а тоді продати...
3)...купити готову квартиру в "новоспеченій" новобудові з ремонтом/або зробити ремонт і теж здавати 5р.,а тоді продати...

- то скільки %% річних(приблизно) буде по кожному з цих пунктів, якщо беремо за основу/правило, що ціни наступні 5р. будуть так само себе поводити, як і останніх 3р.? :?:

"Один дурак может задать столько вопросов что и 100 мудрецов не ответят" (с)
Посчитать достоверно рентабельность с учетом риском в целом по рынку задача не тривиальная.

Если не вдаваться в подробности, то, если вероятность сдачи котлована умножить на прибыль, а вероятность того, что арендаторы не разнесут все и не будут рейдерами, умножить на аренду и вычесть амортизацию, то прибыльность всех этих вариантов будет одинаковая. Это рынок. Тысячи инвесторов каждый день делают такой выбор и, чуть появляется перекос, сразу туда идут деньги, выравнивая рентабельность.
При этом рентабельность для всех может лично для вас быть пустым звуком, если именно ваш новострой не сдадут, или именно вам попадутся проблемные арендаторы.

рахувати методом VAR (value at risk), аірмакс має бути в темі
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 23 вер, 2018 16:34

flyman
... а чому Я не зможу заробити на переуступці?
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 вер, 2018 16:52

Долярчик написав:flyman

тому що "все продано" перекупам, а фактично "заброньовано своїми".
як писав Захар_ "уходить в навєс", і тому ти можеш купити не в забудовника в ОП, а в ОП тобі підкажуть телефону "інвестора", який перепродасть тобі цікавий варіант.
А ти в цій схемі можеш бути лише вівцею, яку стригтимуть.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 23 вер, 2018 17:09

flyman написав:

як писав Захар_ "уходить в навєс", і тому ти можеш купити не в забудовника в ОП, а в ОП тобі підкажуть телефону "інвестора", який перепродасть тобі цікавий варіант.

... ну, тому Я й кажу, що потрібно купувати на етапі котловану!
- он як Я свою купив у забудовника, ще й з розтермінуванням на пів року!

... от, навіть, на своїй квартирі приклад: рік тому, в жовтні взяв по 14200м2, а на моменті, в забудовника світить на сайті, що всі продані!!https://m.novostroyki.lun.ua/uk/%D0%B6%D0%BA-avalon-light-%D0%BB%D1%8C%D0%B2%D1%96%D0%B2
- а ще недавно, писало не то 20 000м2, не то 18 000м2.
....то що мені зараз, чи взимку заважає отримати профіт, якщо б Я хотів продати по переуступці, а не купив "для себе"?
Востаннє редагувалось Долярчик в Нед 23 вер, 2018 17:31, всього редагувалось 2 разів.
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 вер, 2018 17:25

Долярчик написав:
  flyman написав:

... ну, тому Я й кажу, що потрібно купувати на етапі котловану!
- он як Я свою купив у забудовника, ще й з розтермінуванням на пів року!

... от, навіть, на своїй квартирі приклад: рік тому, в жовтні взяв по 14200м2, а на моменті, в забудовника світить на сайті, що всі продані!!! - а ще недавно, писало не то 20 000м2, не то 18 000м2.
....то що мені зараз, чи взимку заважає отримати профіт, якщо б Я хотів продати по переуступці, а не купив "для себе"?

ніщо, продавай
flyman

Профіль

1
3
  #<1 ... 21062107210821092110 ... 3168>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти