Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
kingkongovets написав:а ти спитай в нього чи є фліппінг формою спекуляціі, так/ні
бл, як діти малі
Просив тобі передати, що ні.
Коротко: фліпінг ≠ спекуляція, але інколи він може мати спекулятивний характер.
У чому різниця
Фліпінг — це модель бізнесу: • купив об’єкт дешевше (часто проблемний або “бетон”), • вклався (ремонт, перепланування, документи), • продав дорожче. Є створення доданої вартості.
Спекуляція — це заробіток: • купив дешевше, • продав дорожче, • без покращення товару, лише на різниці ціни (дефіцит, ріст ринку тощо).
Коли фліпінг стає спекуляцією? • Купив на старті продажів у забудовника і перепродав через 3 місяці без ремонту. • Заробіток лише на рості ринку.
Коли це чистий фліпінг? • Купив “голий бетон”. • Зробив якісний ремонт. • Підвищив клас житла. • Продав з премією за готовність і комфорт.
Важливий нюанс
У пострадянському просторі слово “спекуляція” має негативний відтінок. У ринковій економіці ж фліпінг — це нормальна інвестиційна стратегія, якщо сплачені податки і дотримані правила.
Якщо хочеш — можу показати на прикладі (умовні цифри), де маржа фліпера формується з ремонту, а де — лише з росту ринку.
про автоперекупів втретє нагадати? ну не тупіть бл
Американских аферюг пересмотрели? Флипперы. Короткий срок. Накрасить губы
Вы вообще понимаете, что такое ремонт пустых бетонных стен с новой планировкой минимум 4 месяца? Это тяжкий труд количества людей, точно такой, как и ремонт коммерции, трц, увеличивающий кратно их рентабельность. Обесценивать труд и сравнивать его просто со спекулями могут только те, кто в жизни не построил собачьей будки. Я знаю, это не вы
Бетон написав:Американских аферюг пересмотрели? Флипперы. Вы вообще понимаете, что такое ремонт пустых бетонных стен с новой планировкой минимум 4 месяца? Это тяжкий труд количества людей, точно такой, как и ремонт коммерции, трц, увеличивающий кратно их рентабельность. Обесценивать труд и сравнивать его просто со спекулями могут только те, кто собачьей будки не построил в жизни. Но я знаю, это не вы
тобі ж вже сказали - не рефлексуй
спекулянтом ти від цього бути не припиняєш, але не розумію що тебе тут так вкурвлює?
совкова генетична памʼять?
і ще - не треба робити щось героїчне та незвичайне з ремонтів
️КМДА звернулася до поліції через допис голови Деснянської РДА Максима Бахматова
Йдеться про публікацію у Facebook із нібито «новими правилами» проїзду мостом Патона. У міськадміністрації заявили, що поширений банер не відповідає дійсності та міг ввести людей в оману.
Інформацію активно розповсюджували в соцмережах і месенджерах. КМДА просить правоохоронців дати правову оцінку діям посадовця за статтею «Поширювання неправдивих чуток».
У відомстві нагадали, що міст Патона працює за чинними обмеженнями: рух вантажівок заборонено, встановлені бар’єри, крайні смуги залишаються закритими.
«Київ стане першим містом в Україні, де громадяни-платники податків отримають майже 90% знижку на паркування
Відповідний проєкт розпорядження опублікований на офіційному порталі КМДА для громадського обговорення ().
Для фізичних осіб – платників податків пропонована вартість абонементів: ІІІ зона – 299 грн на місяць; ІІ–ІІІ зона – 999 грн на місяць; весь Київ без обмежень – 1499 грн на місяць.
Знижка діятиме щонайменше до кінця 2026 року.
Також пропонується оновити погодинні тарифи на майданчиках КП "Київтранспарксервіс": І зона — 40 грн/год; ІІ зона — 30 грн/год; ІІІ зона — 10 грн/год.»