Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
А что это такое "картошка для кормовых нужд"??? Третий сорт не брак? Понятно что в великобритании спирт с неё не делают, не купили у большевиков патент, но доплачивать фермерам чтоб забрали её на свиноферму? Или там дотациями всё прекрасно покрывается(доход картофелефермера)? По теме. Я ж писал когда то, что втроём на 300уе 30 лет назад я с родителями прекрасно жил и иногда даже покупал баночку икорки за 9-10грн(140гр, расейськая конечно), 300уе~~~550-600грн это было чисто на еду и бытовую химию. Сейчас икорка сотку за кило стоит по акции, 14-15уе за такую же баночку(и не сахалин с камчаткой, та в ЛяСильпо и по 8-9тыс кило) За картошку не помню, но копчёная хорошая колбаса была в районе 5уе кило(10грн), при зарплате 150 и цене метра 200+++(сотка за убитое, но ещё не вонючее от старости ремонта) в моём шикарном районе. Сейчас метр у нас за такое же убитое, но вхлам и под капремонт, от 300 до 400 за метр(сопоставляйте цены с колбасой), с ремонтом минимум 800 сразу(ремонт 7-10летний, тогда такой стоил 220-250 за метр). Но тогда в убитое можно было вьезжать и с новым холодильником, унитазом и телеком начинать жить, а сейчас только полный капремонт. Цены Киева в таких же локациях(правый берег, прицентралье, от вокзалов пёхом 15мин) в старом фонде смотрите сами, думаю те же пропорции будут(именно с 96-97годов) А вот с 2006-07годов в епанутыми ценами пропорции будут совсем другие. Хотя тогда тоже ещё можно было жить(вдвоём молодожёнам-бюджетникам к примеру) на три сотни или полторы тысячи(чисто еда и быт.химия)
барабашов написав:(сотка за убитое, но ещё не вонючее от старости ремонта) в моём шикарном районе. Сейчас метр у нас за такое же убитое, но вхлам и под капремонт, от 300 до 400 за метр(сопоставляйте цены с колбасой)
Ну так більше чи менше метрів ковбаси за м^2? Я так розумію, що аналогічна ковбаса не подорожчала в 3-4 рази? Відповідно в ковбасі зараз метр дорожче і т.д. В Україні накопичуються чималі гроші завдяки допомозі та кредитам, а всі не проїдаються-пропиваються і ринку фондового практично нема. Ось і пакують у нерухомість, а ризик розвороту є:
Попри війну і складну економічну ситуацію, вартість житла в українських містах часто не просто висока, а інколи навіть вища, ніж у європейських. Як пише низка аналітичних і медійних видань про нерухомість, у Львів ціни на новобудови подекуди співставні або навіть вищі, ніж у Кракові. При цьому рівень доходів населення — очевидно різний. Це вже сигнал, що ринок працює не зовсім у класичній логіці. Подивіться на горизонт будь-якого великого міста. Якщо я дивлюся у вікно — я бачу десятки кранів. Будується дуже багато. І тут виникає фундаментальна суперечність. З одного боку — обсяги будівництва ростуть. З іншого — населення країни зменшується, що робить платоспроможний попит все обмеженішим.