|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 27 лип, 2025 17:59
Investor_K написав:Я планую жити в Украіні. І ніде більше. Ні в Туреччині, ні на Балканах. А ви однією ногою вже в іншій краіні.
У меня есть недвига в Польше. Но я ни одной ногой там не буду. Он, как и я и миллионы других граждан, банально не верит укр власти в способности защитить его имущество на территории страны. Вот и всё.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 191 раз.
- Подякували: 405 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 27 лип, 2025 18:12
Бетон написав: fox767676 написав: Хомякоид написав:Класове суспільство з великим розшаруванням населення. Колгоспників та люмпен пролетаріат загнали в армію. Всі хто вище класом - інваліди, студенти, бронь і т.д. і т.п.
Не зовсім так. Загнати можуть і працюючого айтишника під 50 якщо він не поквапився намутити папірець а це не так тривіально як може здатися - спитайте бетона Є вже пару випадків "з перших рук" А ось у дворі новобудови де я зараз повно бадьорих пацанів 30-40 що роблять ремонти
Приспособленцы порешали и война для них источник дохода. Для меня это не так.
Ты и есть тот самый приспособленец. Приспособился покупать и продавать квартиры. По переуступке, чтобы налоги не платить. Потом рассказывать, какой ты молодец, сколько денег заработал, Украина для тебя ничего не сделала. Забывая такой маленький нюансик - именно в Украине, можно продать по переуступке и не заплатить налоги Бетон написав:У меня есть знакомый, заплатил 50 куе и всё равно бежал под пулями и собаками туда на свободу
Как страшно жить ... Всё на эмоциях, на надрыве ... )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 27 лип, 2025 18:15
Бетон написав: Investor_K написав:Я планую жити в Украіні. І ніде більше. Ні в Туреччині, ні на Балканах. А ви однією ногою вже в іншій краіні.
У меня есть недвига в Польше. Но я ни одной ногой там не буду. Он, как и я и миллионы других граждан, банально не верит укр власти в способности защитить его имущество на территории страны. Вот и всё.
Поэтому ты покупаешь квартиры в Украине Ну чё ? Логично, чё уж там )))
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 27 лип, 2025 19:51
Бетон написав: fox767676 написав: Хомякоид написав:Класове суспільство з великим розшаруванням населення. Колгоспників та люмпен пролетаріат загнали в армію. Всі хто вище класом - інваліди, студенти, бронь і т.д. і т.п.
Не зовсім так. Загнати можуть і працюючого айтишника під 50 якщо він не поквапився намутити папірець а це не так тривіально як може здатися - спитайте бетона Є вже пару випадків "з перших рук" А ось у дворі новобудови де я зараз повно бадьорих пацанів 30-40 що роблять ремонти
Приспособленцы порешали и война для них источник дохода. Для меня это не так. У меня есть знакомый, заплатил 50 куе и всё равно бежал под пулями и собаками туда на свободу
Біг під собаками? Собаки на мавіки привʼязані чи шо?
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 27 лип, 2025 20:20
Кися, а ну прояви математические способности и огласи сколько Бетон должен заплатить налогов при продаже по переуступке по твоим понятиям, точнее по той туалетной бумаге, что для пересичного "на паузе". Вводные - типа "купил по полторы за метр, сделал инстаремонт, продал по 2500" в реальных цифрах сам подтянешь. Заодно проценишь его способности проэктировать инстаремонты с инстамебелью с самого жлобДСП. Хотя он может и сам там плитку кладёт и не только.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 27 лип, 2025 20:40
Ну когда я отношу пачки бабла в кассу для казначейства, жаба меня давит, это правда. Ведь я понимаю, что мои деньги будут строить тцк-ашникам виллы в Испании
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 27 лип, 2025 20:45
Faceless написав:Бетон написав: Хомякоид написав:Класове суспільство з великим розшаруванням населення. Колгоспників та люмпен пролетаріат загнали в армію. Всі хто вище класом - інваліди, студенти, бронь і т.д. і т.п. Не зовсім так. Загнати можуть і працюючого айтишника під 50 якщо він не поквапився намутити папірець а це не так тривіально як може здатися - спитайте бетона Є вже пару випадків "з перших рук" А ось у дворі новобудови де я зараз повно бадьорих пацанів 30-40 що роблять ремонти
Приспособленцы порешали и война для них источник дохода. Для меня это не так. У меня есть знакомый, заплатил 50 куе и всё равно бежал под пулями и собаками туда на свободу
Біг під собаками? Собаки на мавіки привʼязані чи шо?
"Під" це як "під музику". Це, коли собака спустили на тебе. Саме для цього з собою треба брати перцеві балончики.
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 27 лип, 2025 23:38
По теме. Рылы говорят, что телефон можно выключать. Звонков по недвижимости ноль. Возможно сейчас сезон отпусков. Счастливые беззаботные бабы на морях. Вот жизнь у людей
Но после сильных обстрелов людей почему-то покупка недвиги не интересует
Востаннє редагувалось Бетон в Нед 27 лип, 2025 23:44, всього редагувалось 1 раз.
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 27 лип, 2025 23:56
Бетон написав: Frant написав:Добряче бабахнуло в небі. Даражай прилітав, не долетів???
Ага значит мы в одном районе. Надо мной жахнуло. Мне ходить ещё 3 км, 6 прошёл Выходите пить кофе.
Не пізно опівночі собі накидувати 9 км? Я ходжу 4*25 (поверхів), але не пізніше 16.00ч. Інколи перед цим бігаю до Манхетена і назад.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2442 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Пон 28 лип, 2025 00:21
Hotab написав: Бетон написав: Frant написав:Добряче бабахнуло в небі. Даражай прилітав, не долетів???
Ага значит мы в одном районе. Надо мной жахнуло. Мне ходить ещё 3 км, 6 прошёл Выходите пить кофе.
Не пізно опівночі собі накидувати 9 км? Я ходжу 4*25 (поверхів), але не пізніше 16.00ч. Інколи перед цим бігаю до Манхетена і назад.
А я заснуть не могу. И днём времени нет же
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-