Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Бетон написав:Почему ты меня не слушал? Мы ж даже созванивались.
Привет. Сложно все. Я ценю твои советы,спасибо. Но у меня есть местные инвесторы знакомые,от бомжей с тремя хрущевками до средней руки,ляма на полтора баксов. Они в один голос меня уверили что удаленная администрация это треш и расходы. Переезжать семья отказалась категорически, ну а удаленно я не хочу.
Мой старший товарищ из Днепра тоже такой же, недоверчивый. Тоже слушал своих богатых друзей. Их время ушло. Это мамонты. Сейчас он заработал на грейте, инвестировал в варшавский 3. И хочет 2к в варшавском 3 снова. Иногда, очень редко здесь можно получить толковую инфу
Hotab написав:Абирвалг втомився сам з собою говорити в себе на гілці, прийшов флудити сюди До 50 років в.пенсів десь тисяч 15. Решта 135 тисяч - старші. Більшість з них 55-60 Ким він зібрався «ламати хід війни»? Але ж він не здатний запамʼятовувати, нема сенсу пояснювати.
hxbbgaf Березень 24 було 35 Пройшло 1.5 роки Нові туди прибувають лише інвалідні. Старі старшають і призиваються Думаю зараз до 60о не більше 150 т всього, з них половина це 55+ Нагадай свій вік і причину не перебування на службі??
Hotab написав:Абирвалг втомився сам з собою говорити в себе на гілці, прийшов флудити сюди До 50 років в.пенсів десь тисяч 15. Решта 135 тисяч - старші. Більшість з них 55-60 Ким він зібрався «ламати хід війни»? Але ж він не здатний запамʼятовувати, нема сенсу пояснювати.
Але ж він правий. Ви молодий здоровий чувак. Повно сил і часу. Тут стдрочите 24/7 і ще й на масцеву дівчину дивитися очима бика запліднювача. На папуасів сили є. Чому Батьківщину не захищаєте?
Саме тому, чому і ви. Тільки я вже, а ви все ніяк Розповіді про 70 років залиште долярчику, може повірить, а ваш фактичний стан здоровʼя мені не цікавий, це лише ваша проблема.
Але ж він правий. Ви молодий здоровий чувак. Повно сил і часу. Тут стдрочите 24/7 і ще й на масцеву дівчину дивитися очима бика запліднювача. На папуасів сили є. Чому Батьківщину не захищаєте?
Саме тому, чому і ви. Тільки я вже, а ви все ніяк Розповіді про 70 років залиште долярчику, може повірить, а ваш фактичний стан здоровʼя мені не цікавий, це лише ваша проблема.
про "чувака" и "бика-заплиднувача" у вас описочка "НадяЧавченка" смотрит туды другими глазами
Никого не защищаю, но у знакомых беда беда. Поймали родственника 54 года. Держат в тцк голодным. Родственники собирают деньги. Оказывается, этот чувак закончил военную академию и до 40 с чем-то до самой пенсии был военным. Вы только прикиньте, он четвёртый год прятался наряду со мной, инженером ни разу не державшим оружие в руках ни разу в жизни
Полкана как собаку бусифицировали? В 88м году он поступал явно в советское училише и возможно на территории рашы и там мог сделать первуе шаги по службе. Как Труханов тот же.