Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Господар Вельзевула написав:Ну да. Все происходит с молчаливого одобрения большинства. Каждый из нас- президент.
и клоун?г
До речі, голобородько не виконав жодної своєї обіцянки!
Ти ж за нього голосував, хуєсос) На які обіцянки ти зпав, г***?) І модераторам на замітку - видалите цей пост - вашим родичам відріжуть бошки - я серйозно, паша, пожалій своіх тупих дітей)
ужас Черчилль вступил в игил, алькаиду и одновременно стал садистомсатанистом Наши ряды наконец то прибавились! Иншалла!
Франт все намагається зробити аутофеляцію але не виходить - буває)
Черчиль, ти вже на фронті? Ти пожертвував свій маєток зеленій владі, міндичам, єрмакам, татаровим і голобородьку?
Я не міг голосувати за голобородька в 2019 з релігійних причин. Моя релігія не дозволяє мені затверджувати неосвічених блазнів на найвищі державні посади, а дівок з торговими дипломами - на посади міністрів енергетмки і важкої промисловості. Хоча, важкої промисловості вже немає на самостійній території, стараннями бригади блазнів, "слуг" і дівок-міністерок-підстилок, в зв'язці з путінською армією.
Черчиль, зав'язуй бухати! Інакше ти не побачиш, як зелені блазні і слуги траплять туди, де їм достойне місце - у тюрму.
Востаннє редагувалось Frant в Суб 13 гру, 2025 07:52, всього редагувалось 2 разів.
барабашов написав:Дороговато шото В гривнах именно 42500? Офисник снял? Почём там 1К в Небо или Q2? Аналогичное
Говорю-знакомый инвестор к слову сказал что за штуку сдал. При отсутствии условий. Личность снявшего мне неведома, предполагаю что пафосный де***. Умные люди сейчас живут в домах,как я собственно , на худой конец- на первом этаже хруща с газом, отоплением, и в том доме который не отключают-есть и такие домики. А понтовые де*** будут лезть пешком на 18-й, мерзнуть, сидеть при фонаре и без возможности даже закипятить чайник.
Тут, на форумі, таких діячів 3/4. 75%)))
Знайомий знайомого мешкає на 22-му поверсі, з сім'єю. Один раз піднявся пішки на 22-й поверх, при відключенні електроенергії, і зразу ж, без питань дав гроші на закупку генератора для ліфта.
Frant Та я тут скоріше про те (окрім що похвалився поверхами за день), що в «25-поверхових неохрущах» все ж живуть люди не бідні, і більш ініціативні. На відміну від старого фонду. І таки автономність собі забезпечують. Тому може хтось бачить обвал цін саме на верхні поверхи, я бігло моніторячи його не бачу. Може хіба реальних угод нема, цього я не знаю.
Hotab написав:Frant Та я тут скоріше про те (окрім що похвалився поверхами за день), що в «25-поверхових неохрущах» все ж живуть люди не бідні, і більш ініціативні. На відміну від старого фонду. І таки автономність собі забезпечують. Тому може хтось бачить обвал цін саме на верхні поверхи, я бігло моніторячи його не бачу. Може хіба реальних угод нема, цього я не знаю.
Обвалу цін - поки що немає ніде. Старий фонд біля метро, на окраїнах міста - навіть трохи подорожчав. Тобто нароТ вигріб найдешевші варіанти. Гроші сюди надходять з ЄС, а наші чиновники їх оприходують, як завжди.