Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
kingkongovets написав:Майстри на вагу золота: київські плитковики та електрики заробляють до 70 000 грн і відмовляються від VIP-замовлень Мобілізація призвела до колосального дефіциту кадрів у сфері ремонту, змусивши ціни злетіти до «космічного» рівня. Фахівці розповіли, як майстри диктують умови, а клієнти тижнями чекають на візит.
ну да. Тот же Волоско заявляет о 160 000 гр дохода в месяц. Думаю, там поболе. А Бетон рассказывает что работа руками-путь вникуда. Волоско прикольно смотрится на этом фоне,спокойно рассекающий по всей стране, лыбящийся рагульской улыбкой в камеру и строящий дом под Киевом. Времена меняются. У меня есть пару ручных таких волосок,которые без меня никуда по определенным причинам, уже и отсрочки ребята получили, приехать в Киев ломануть рынок флиппинга,что ли? Бетон,я шуткую
kingkongovets написав:Майстри на вагу золота: київські плитковики та електрики заробляють до 70 000 грн і відмовляються від VIP-замовлень Мобілізація призвела до колосального дефіциту кадрів у сфері ремонту, змусивши ціни злетіти до «космічного» рівня. Фахівці розповіли, як майстри диктують умови, а клієнти тижнями чекають на візит.
ну да. Тот же Волоско заявляет о 160 000 гр дохода в месяц. Думаю, там поболе. А Бетон рассказывает что работа руками-путь вникуда. Волоско прикольно смотрится на этом фоне,спокойно рассекающий по всей стране, лыбящийся рагульской улыбкой в камеру и строящий дом под Киевом. Времена меняются. У меня есть пару ручных таких волосок,которые без меня никуда по определенным причинам, уже и отсрочки ребята получили, приехать в Киев ломануть рынок флиппинга,что ли? Бетон,я шуткую
Волоско больше языком киздмт, чем руками работает.
Я же вроде бы писал недавно , плиточник за месяц работы насчитал 70 штук , квартира 50 м.кв.,пол в кафеле ,но качество, я удивился , за такое не жалко. Да дорого но я такое не сделаю
kingkongovets написав:в мене теж є питання, хоча маю дуже великі сумніви, що тут є хтось, хто може дати на нього адекватну відповідь, проте менше з тим:
якщо б ви мали можливість продати вашу квартиру за суму, якої цілком вистачить на пристойний будинок під Києвом, то що б ви зробили?
1) продали б і купили будинок? 2) продали б і жили в оренді? 3) не продавали?
Это особый талант, обосрать других и возвысить себя уже даже в самом вопросе.
Якщо опустити тему персоналії, то продати і купити вже передбачає двічі вліт на транзакційних витратах (нотаріуси, рили і т.п.), а ще податки, а ще два переїзди (не думаю що вийде за один), а ще хз які там будуть скриті дефекти, а ремонт під себе. Поза боком залишено тема динаміки ціни будинку в переспективі. Та і в запитанні сам будинок якийсь "сферичний кінь у вакуумі".
akurt написав:Це було би мабуть вірно, якщо би ви зараз жили за кордоном. Це реально нормальна практика. Але коли «маститий» рієлтор ставить так питання - виглядає зовсім несолідно.
Продать сложно, купить ещё сложнее. В грейте одна квартира. До весны продажу откладывают. На подоле тётка тоже передумала. Что они все знают, чего не знаем мы?
Бетон написав:Продать сложно, купить ещё сложнее. В грейте одна квартира. До весны продажу откладывают. На подоле тётка тоже передумала. Что они все знают, чего не знаем мы?
чув шо в Грейті якісь проблеми з електрикою окрім стабілізаційних відключень, правда чи ні?
Бетон написав:Продать сложно, купить ещё сложнее. В грейте одна квартира. До весны продажу откладывают. На подоле тётка тоже передумала. Что они все знают, чего не знаем мы?
чув шо в Грейті якісь проблеми з електрикою окрім стабілізаційних відключень, правда чи ні?
Якийсь наклеп пишуть постійно і ролики знімають, типу щось з електрикою. Цікаво нащо це робиться. Звичайний графік черги 5.1. Як у всіх
ЖК Грейт пишуть що 3й місяць біда з е.е.
Навіть в наш домовий чат нахалбуду кинули посилання на інстасамку @all_albina, де пише, що додаткових 5-7 год. поза графіком: "Йшла 10 година без світла, а через годину нове відключення"
Чи то не про інший Грейт?
Кінконг випередив
kingkongovets написав:чув шо в Грейті якісь проблеми з електрикою окрім стабілізаційних відключень, правда чи ні?
update: ось знайшов повідомлення
камєнти агонь: dotsenko_oleksandr В ЖК Славутич така сама проблема, забудовник BUD, будинок на будівельному трансформаторі досі, хоч здався майже 5 років тому
artkostrov95 Те саме ЖК Парадайз Авеню
vita_life22 ЖК Окланд аналогічна ситуація((
andreievairina Столиця груп і DIM9000 - дно. Ми у Варшавському плюс теж по 10 -19 годин можемо сидіти без світла. А ліфти - то окрема історія. Керуюча компанія тільки гроші бере, а ліфти не обслуговує. Виводить гроші через підрядника. Жодного ТО за три роки. Результат - ліфти ламаються по 2-3 резина день.
olena_koval777 Висновок з усіх коментарів: @stoltsagroup справжнє лайно
З.І. якийсь парад овнобудів
Востаннє редагувалось flyman в Пон 22 гру, 2025 23:25, всього редагувалось 6 разів.