|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 13 січ, 2026 18:17
сегодня даже электрический общественный транспорт не ходил. я то смотрю, прохожие часто спрашивали, как проехать куда-то. а оказывается, трамваи и троллейбусы не ездят сумно ну да ничего, эти, уже аномальные, морозы закончатся, станет проще. а там и весна скоро) февраль самый короткий месяц
-
smdtranz
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 131 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 13 січ, 2026 18:39
smdtranz написав:сегодня даже электрический общественный транспорт не ходил. я то смотрю, прохожие часто спрашивали, как проехать куда-то. а оказывается, трамваи и троллейбусы не ездят сумно ну да ничего, эти, уже аномальные, морозы закончатся, станет проще. а там и весна скоро) февраль самый короткий месяц
ще тиждень вночі -16 обіцяють 
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2764 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 13 січ, 2026 18:47
Del
Востаннє редагувалось BIGor в Вів 13 січ, 2026 18:49, всього редагувалось 1 раз.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1493 раз.
- Подякували: 1907 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Вів 13 січ, 2026 18:48
kingkongovets написав:BIGor написав:kingkongovets ти кончене чмо, я до тебе дебіла нормально написав питання, але кличковські братки з 90-хх видно не вміють думати перед тим як висирати щось на нормальних людей. Попустись підaрac.
ото тебе торкнуло, нікчема ущемлена) по темі взагалі сказати нічого?) я ж тобі бовдуру сказав - погугли чи ти вже погуглив, зрозумів що вчергове обісрався, звично психанув і заістерів?) цікаво як на цей висер відреагує модерація зи: до речі про «нормальних людей» було саме смішне) де ти і де нормальні люди бггг
Кажу ж ти пiдop звичайний, франт прав, через таких пiдopiв як ти маємо війну, дохайзянувалася псевдо-еліта, бажаю тобі опинитися скоріше під газоном.
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Вів 13 січ, 2026 18:51
BIGor написав: kingkongovets написав:BIGor написав:kingkongovets ти кончене чмо, я до тебе дебіла нормально написав питання, але кличковські братки з 90-хх видно не вміють думати перед тим як висирати щось на нормальних людей. Попустись підaрac.
ото тебе торкнуло, нікчема ущемлена) по темі взагалі сказати нічого?) я ж тобі бовдуру сказав - погугли чи ти вже погуглив, зрозумів що вчергове обісрався, звично психанув і заістерів?) цікаво як на цей висер відреагує модерація зи: до речі про «нормальних людей» було саме смішне) де ти і де нормальні люди бггг
Кажу ж ти пiдop звичайний, франт прав, через таких пiдopiв як ти маємо війну, дохайзянувалася псевдо-еліта, бажаю тобі опинитися скоріше під газоном.
завдяки мені? ВИ маєте війну?! ВИ, чорт гастарбайтерський? ти це мені кажеш?! яке ж ти насправді чмо
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 13 січ, 2026 18:52
smdtranz написав:сегодня даже электрический общественный транспорт не ходил. я то смотрю, прохожие часто спрашивали, как проехать куда-то. а оказывается, трамваи и троллейбусы не ездят сумно ну да ничего, эти, уже аномальные, морозы закончатся, станет проще. а там и весна скоро) февраль самый короткий месяц
де ви миєтесь? у річкі , а взимку? , а скіки тієї зими(с)
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 641 раз.
- Подякували: 524 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 січ, 2026 18:55
kingkongovets написав:BIGor написав:Кажу ж ти пiдop звичайний, франт прав, через таких пiдopiв як ти маємо війну, дохайзянувалася псевдо-еліта, бажаю тобі опинитися скоріше під газоном.
завдяки мені? ВИ маєте війну?! ВИ, чорт гастарбайтерський? ти це мені кажеш?! яке ж ти насправді чмо
Ти кончене чмо розкрало країну, а тепер пітушариться своїми досягненнями, ну розкрав ти комунальне майно, так сиди тихо чмо.
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Вів 13 січ, 2026 18:59
BIGor написав:Ти кончене чмо розкрало країну, а тепер пітушариться своїми досягненнями, ну розкрав ти комунальне майно, так сиди тихо чмо.
докази є, п***? чи ти справді не уявлєш як можна заробити без крадіжок?) поки що я від тебе окрім рефлексіі ущемленого нікчеми нічого не чув)
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 13 січ, 2026 19:20
kingkongovets написав:BIGor написав:Ти кончене чмо розкрало країну, а тепер пітушариться своїми досягненнями, ну розкрав ти комунальне майно, так сиди тихо чмо.
докази є, п***? чи ти справді не уявлєш як можна заробити без крадіжок?) поки що я від тебе окрім рефлексіі ущемленого нікчеми нічого не чув)
Надіюсь ти не дожевеш до кінця року і опинишся під газоном.
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Вів 13 січ, 2026 19:20
BIGor написав:Кажу ж ти пiдop звичайний, франт прав, через таких пiдopiв як ти маємо війну, дохайзянувалася псевдо-еліта, бажаю тобі опинитися скоріше під газоном.
Кожен раз, коли ти таке пишеш - підходь до дзеркала і дивись, дивись на себе, до повного розуміння ситуації. Якщо зможеш хоть щось зрозуміти ...
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2