Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 12756127571275812759>
Повідомлення Додано: Нед 29 бер, 2026 11:36

kingkongovets написав:
а квартира в нього скоріш за все на жінку і була оформлена і його ніхто особливо і не питав, а легенда про «подарував» - це щоб не виглядати повним лошком

.......................

лоха гріх не кинути(с)

А Вы точно владелец заводов, газет пароходов? Бо такую дичь, я думал, смогу услышать от подростка максимум или ПТУшницы.
Какая разница на кого недвига(мужа или жену), если эта недвига покупалась в браке?
Damien

Подякував: 801 раз.
Подякували: 863 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Нед 29 бер, 2026 11:43

:arrow:
Востаннє редагувалось The_Rebel в Нед 29 бер, 2026 12:39, всього редагувалось 1 раз.
The_Rebel

Подякував: 139 раз.
Подякували: 232 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 29 бер, 2026 11:47

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Hotab написав:kingkongovets

лоха гріх не кинути(с)

З іншого боку, якщо в шлюбі тупо все писати на свою маму , такому шлюбу теж недовго жити. Недовіра зі старту. А так-то ЯГ ж можна 50/50 дерибанить 3р після розлучення. Він залишив, це його вибір.
Мабуть для абстрактного чоловіка який заробляє і переймається не бути кинутим в шлюбі (бо без шлюбу таки простіше відстояти своє, хоча також є ризики) , то інвестування в інші речі , а не нерухомість в Україні.
а до чого тут мама? чому б не записати на себе? а я скажу чому - бо якщо не сплачуєш податки та працюєш вчорну то дуже ссошно що податкова може взяти за дупу і отримуєш конфіскацію майна

так шо не треба розповідати про «вибір»

якщо шо я кожній з двох своїх колишніх залишив по квартирі щоб моїм дітям було де жити і це був ніякий не вибір, а єдине достойне нормального чоловіка рішення

а Бетона тупо швиронули після всього того що він зробив для дружини та сімʼї і ніякого вібіру в нього не було апріорі
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2774 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 29 бер, 2026 12:01

Damien написав:
  kingkongovets написав:
а квартира в нього скоріш за все на жінку і була оформлена і його ніхто особливо і не питав, а легенда про «подарував» - це щоб не виглядати повним лошком

.......................

лоха гріх не кинути(с)

А Вы точно владелец заводов, газет пароходов? Бо такую дичь, я думал, смогу услышать от подростка максимум или ПТУшницы.
Какая разница на кого недвига(мужа или жену), если эта недвига покупалась в браке?
ніяких заводів та пароходів в мене ніколи не було, не фантазуй і не тупи

бетон казав що подарував не свою частку, (як це мало б бути в випадку про який ти кажеш), а всю квартиру і всім зрозуміло що це саме він на неі і заробив, а як можна законно залишити жінку (або чоловіка) без частки нажитого в шлюбі майна можу з подробицями розповісти за гроші, бо таких випадків бачив в своєму житті достатньо і нічого особливо складного тут нема
Востаннє редагувалось kingkongovets в Нед 29 бер, 2026 12:05, всього редагувалось 1 раз.
kingkongovets

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 29 бер, 2026 12:05

kingkongovets написав:бетон казав що подарував не свою частку, (як це в мало б бути в випадку про який ти кажеш), а всю квартиру і всім зрозуміло що це саме він на неі і заробив, а як можна законно залишити жінку (або чоловіка) без частки нажитого в шлюбі майна можу з подробицями розповісти за гроші, бо таких випадків бачив в своєму житті достатньо і нічого особливо складного тут нема

Наскільки я розумію закон, якщо двоє дітей і вони залишаються з матір'ю, то колишній чоловік може претендувати хіба на 25%. Інші 3/4 будуть за колишньою дружиною
The_Rebel

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 29 бер, 2026 12:06

The_Rebel написав:
  kingkongovets написав:бетон казав що подарував не свою частку, (як це в мало б бути в випадку про який ти кажеш), а всю квартиру і всім зрозуміло що це саме він на неі і заробив, а як можна законно залишити жінку (або чоловіка) без частки нажитого в шлюбі майна можу з подробицями розповісти за гроші, бо таких випадків бачив в своєму житті достатньо і нічого особливо складного тут нема

Наскільки я розумію закон, якщо двоє дітей і вони залишаються з матір'ю, то колишній чоловік може претендувати хіба на 25%. Інші 3/4 будуть за колишньою дружиною
який це закон так каже? можна на нього посилання?
kingkongovets

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 29 бер, 2026 12:20

kingkongovets написав:
The_Rebel написав:

Такого закона действительно нет и когда дети несовершеннолетние, то раздел пополам.
Но в случае Бетона там не на жену было. Он выкладывал когда то документ и там хоть и было замалевано ФИО, но видно, что не женщина владелец(по окончанию отчества)
Damien

Подякував: 801 раз.
Подякували: 863 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Нед 29 бер, 2026 12:22

kingkongovets написав:
The_Rebel написав:

Теоретично дійсно 50/50. Але практично...
Стаття 70 Сімейного
3. За рішенням суду частка майна дружини, чоловіка може бути збільшена, якщо з нею, ним проживають діти, а також непрацездатні повнолітні син, дочка, за умови, що розмір аліментів, які вони одержують, недостатній для забезпечення їхнього фізичного, духовного розвитку та лікування.

Тож, по факту як вирішить суд, так і буде.
The_Rebel

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 29 бер, 2026 12:27

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

The_Rebel написав:

Інша частка ніж 50/50 може бути хіба за рішенням суду при розлученні.
І то є всякі схеми типу оформлення через договір дарування, і тоді це майно не ділиться, хіба знову ж таки буде суд
Faceless
Модератор

Подякував: 1502 раз.
Подякували: 8306 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 29 бер, 2026 12:32

Faceless написав:Інша частка ніж 50/50 може бути хіба за рішенням суду при розлученні.
І то є всякі схеми типу оформлення через договір дарування, і тоді це майно не ділиться, хіба знову ж таки буде суд
о, нарешті хоча б одна освічена притомна людина
Востаннє редагувалось kingkongovets в Нед 29 бер, 2026 12:34, всього редагувалось 1 раз.
kingkongovets

Профіль

2
  #<1 ... 12756127571275812759>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей