|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 22 кві, 2026 18:26
flyman написав: BIGor написав:Варшавське метро, розслабьтесь.
до Варшавського ЖК
В Манілі.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 2603 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Сер 22 кві, 2026 21:32
Faceless написав: Бетон написав:впервые проехал на метро за 2 года. не верится, что можно вот так просто идти ногами по улице.
А шо, відстрочку намутили?
Так baraka написав:мои поздравления! есть условия при которых вернётесь ?
Спасибо большое. Выезжаю через пару месяцев. Не знаю, вернусь ли
-
Бетон
-
-
- Подякував: 226 раз.
- Подякували: 544 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
3
2
Додано: Сер 22 кві, 2026 21:34
ihorkyiv написав: Faceless написав: Бетон написав:впервые проехал на метро за 2 года. не верится, что можно вот так просто идти ногами по улице.
Навряд. Таки реально зробили інвалідом, зацідивши між роги за бикування.
Теперь я тебя между рог перeeбy
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
3
2
Додано: Сер 22 кві, 2026 22:02
Дуже цікаво читати цю тему якщо більша частина ТЕЦ Києва як займались теплопостачанням - зруйновані та поки що немає жодних рухів у напрямку еееее…. Я навіть не знаю скажімо загально - виправлення ситуації . Ба більше на мою думку , спираючись на різних «екПердів» з ютубу, та і на звичайну логіку підчас війни ці питання вирішити не можливо. Будівництво якісної приватної котельні на приватному дуже багатому виробництві яке займається експортом , це я до того що гроші там не були обмежувальним фактором, зайняло 1 рік . У Києві таке будівництво ще навіть не починалось і практично не можливе в умовах війни. Якщо мова про багатоквартирні будинки в тому числі новобудови, то там індивідуальне газове опалення згідно норм обмежено чи то 5 чи то 7 поверхів, а таке житло в Києві вже можна вважати майже преміум ))) класом. Тобто автоматично всі мурашники без опалення ще не одну зиму. Друга проблема електроенергія тут ситуація майже така ж сама як і з опаленням , якщо не гірше, основні підстанції лінії розбиваються на раз два , своєї генерації Київ немає . ТОМУ МЕНЕ ВЗАГАЛІ ДИВУЄ як в здоровому розумі в світлій памяті можна взагалі розглядати купівлю нерухомості по таких цінах чи навіть оренду в Києві у багатоквартирних новобудовах і не тільки. Хіба який сегмент приватних будинків а-ля елітних поселень, де можна самостійно побудувти собі СЕС + поставити генератор на 15-30 кВт, само собою газ і таке інше типу своєї скважини і свого септика ))) але септик якось не асоціюється з елітною нерухомістью . Цей парадокс пояснити важко , так само як і парадокс голосування за Януковича після оранжевої революції ))) . Чому нема падіння цін в рази на києвську нерухомість - парадокс. Ой я ще забув за війну - обстріли . Найкраща Київська нерухомість це безкоштовна палатка в метро чи оренда підземної парковки переобладнаної під місце для спання
-
yama
-
-
- Подякував: 9256 раз.
- Подякували: 1073 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 22 кві, 2026 22:11
Бетон написав: Faceless написав: Бетон написав:впервые проехал на метро за 2 года. не верится, что можно вот так просто идти ногами по улице.
Так baraka написав:мои поздравления! есть условия при которых вернётесь ?
Спасибо большое. Выезжаю через пару месяцев. Не знаю, вернусь ли
скільки обійшлось по грошах ?
-
yama
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 22 кві, 2026 22:14
жк с этажностью 25 этажей, в которых у меня были квартиры с крышными газовыми котельными + генераторы или инверторы. Тепло, лифты работают.
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
3
2
Додано: Сер 22 кві, 2026 22:21
Бетон написав:жк с этажностью 25 этажей, в которых у меня были квартиры с крышными газовыми котельными + генераторы или инверторы. Тепло, лифты работают.
Індивідуальні котельні ? Ну як варіант , але це скоріше виняток з правил. Який відсоток будинків в Києві мають свої котельні ? Це на межі статистичної похибки. Про вартість відсрочки з правом виїзду не відповіли …
-
yama
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 22 кві, 2026 22:51
yama написав: Бетон написав:жк с этажностью 25 этажей, в которых у меня были квартиры с крышными газовыми котельными + генераторы или инверторы. Тепло, лифты работают.
Індивідуальні котельні ? Ну як варіант , але це скоріше виняток з правил. Який відсоток будинків в Києві мають свої котельні ? Це на межі статистичної похибки. Про вартість відсрочки з правом виїзду не відповіли …
Зараз нові будинки с такими котельними. Грейт, варшавський. По відстрочкі все в рамках закону. Це все, що можу написати.
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
3
2
Додано: Сер 22 кві, 2026 23:09
yama написав:Дуже цікаво читати цю тему якщо більша частина ТЕЦ Києва як займались теплопостачанням - зруйновані та поки що немає жодних рухів у напрямку еееее…. Я навіть не знаю скажімо загально - виправлення ситуації . Ба більше на мою думку , спираючись на різних «екПердів» з ютубу, та і на звичайну логіку підчас війни ці питання вирішити не можливо. Будівництво якісної приватної котельні на приватному дуже багатому виробництві яке займається експортом , це я до того що гроші там не були обмежувальним фактором, зайняло 1 рік . У Києві таке будівництво ще навіть не починалось і практично не можливе в умовах війни. Якщо мова про багатоквартирні будинки в тому числі новобудови, то там індивідуальне газове опалення згідно норм обмежено чи то 5 чи то 7 поверхів, а таке житло в Києві вже можна вважати майже преміум ))) класом. Тобто автоматично всі мурашники без опалення ще не одну зиму. Друга проблема електроенергія тут ситуація майже така ж сама як і з опаленням , якщо не гірше, основні підстанції лінії розбиваються на раз два , своєї генерації Київ немає . ТОМУ МЕНЕ ВЗАГАЛІ ДИВУЄ як в здоровому розумі в світлій памяті можна взагалі розглядати купівлю нерухомості по таких цінах чи навіть оренду в Києві у багатоквартирних новобудовах і не тільки. Хіба який сегмент приватних будинків а-ля елітних поселень, де можна самостійно побудувти собі СЕС + поставити генератор на 15-30 кВт, само собою газ і таке інше типу своєї скважини і свого септика ))) але септик якось не асоціюється з елітною нерухомістью . Цей парадокс пояснити важко , так само як і парадокс голосування за Януковича після оранжевої революції ))) . Чому нема падіння цін в рази на києвську нерухомість - парадокс. Ой я ще забув за війну - обстріли . Найкраща Київська нерухомість це безкоштовна палатка в метро чи оренда підземної парковки переобладнаної під місце для спання
про неможливість опалення вище 5 поверхів щось ти взагалі не тойво а те що більшість лівого берега та частина правого буде наступну зиму частково без опалення це вже майже факт. адекватні люди що це розуміють та до цього готуються переживуть наступну зиму без проблем. а нікчеми що брешуть про розпад рашки та лохи які їм вірять звісно будуть мерзнути.
-
killer_of_liars
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 кві, 2026 23:18
Бетон написав:По відстрочкі все в рамках закону. Це все, що можу написати.
хоч не багато забашляв? бо через тиждень кінець відстрочці 
-
killer_of_liars
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-