Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
foxluck написав:Підкажіть. Якщо продати об'єкт нерухомості з отриманням безготівки на свій банківський рахунок - який банк обрати щоб потім на всю суму (припустимо 4 млн гривень) можна було без обмежень і комісії вивести по IBAN суму частинами на свої рахунки в інших банках. Я звичайно договір купівлі-продажу в відділ фінмоніторінгу банку надам і все інше потрібне. В мене нормальне враження від фінмону Sense, Raiff, Mono (з тих в кого вихідні платежі по IBAN безкоштовні) і по довідці ФОП 3 групи поставили гарний ліміт (але все таки не 4 млн). Що порадите? Сенс нормально буде?
foxluck написав:Підкажіть. Якщо продати об'єкт нерухомості з отриманням безготівки на свій банківський рахунок - який банк обрати щоб потім на всю суму (припустимо 4 млн гривень) можна було без обмежень і комісії вивести по IBAN суму частинами на свої рахунки в інших банках. Я звичайно договір купівлі-продажу в відділ фінмоніторінгу банку надам і все інше потрібне. В мене нормальне враження від фінмону Sense, Raiff, Mono (з тих в кого вихідні платежі по IBAN безкоштовні) і по довідці ФОП 3 групи поставили гарний ліміт (але все таки не 4 млн). Що порадите? Сенс нормально буде?
Несколько раз делал так через Приват. Менеджеру сбрасываю договор. Она его согласовывает, снимает все лимиты. Всё проходит идеально
gunmetal написав:А чому Феофанія туфта, хто пояснить?)
Нет пешей доступности к метро(и не планируется в отличие от того же Варшавкого). Нет пешей доступности к ТРК и просто к любым крупным магазинам. Конский ценник на комуналку, может не во всех домах, но массово там созданы застройщиком свои карманные ОСББ - т.е. при сдаче в аренду это будет минусом к цене