|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 28 тра, 2026 10:56
Rack написав: kingkongovets написав:вчора трошки посиділи з сусідом по дачі, сімʼя якого (жінка з двома доньками) повернулась з Німеччини - каже вони в повному захваті що повернулись, він їх більше року від цього відмовляв (в нього давно молода коханка тут бгг), але вони кажуть що життя в Німеччині це повна риганина (дослівно) і їм пофіг на обстріли, аби тільки жити в Києві, люди вони далеко не бідні - сусід банкір
Очевидно ж чому-там вони не можуть дозволити собі цей соціальний статус і рівень життя як вдома. Я такі випадки зустрічав вже не раз. Є, звісно, і інши кейси - де люди покинувши бізнес в Україні, вже успішно розвивають його за кордоном.Але це люди справи, родина банкира на таке навряд чи здатна.
Очевидно також інше - жінка дізналася про коханку і хутко повернулася, щоб не втратити батька своїх дітей (читай - гроші, які поки що забезпечують її та дітей).
-
fler
-
-
- Подякував: 1216 раз.
- Подякували: 1349 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 тра, 2026 11:04
kingkongovets написав:Rack написав:Є, звісно, і інши кейси - де люди покинувши бізнес в Україні, вже успішно розвивають його за кордоном.Але це люди справи, родина банкира на таке навряд чи здатна.
о, а можна приклади таких бізнесів? особисто я про таке не чув, але наприклад в штатах 99% бізнесменів з постсовка водять траки
В США точка входу вища, хоча, грошей у людей більше - працювати простіше. Приклади - кафе та ресторан, в той же Чорногорії, турагентство в Болгарії. Так, це не фабріки і заводи, але дохід приносить.
-
Rack
-
-
- Подякував: 57 раз.
- Подякували: 100 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 тра, 2026 11:13
kingkongovets написав:вчора трошки посиділи з сусідом по дачі, сімʼя якого (жінка з двома доньками) повернулась з Німеччини - каже вони в повному захваті що повернулись, він їх більше року від цього відмовляв (в нього давно молода коханка тут бгг), але вони кажуть що життя в Німеччині це повна риганина (дослівно) і їм пофіг на обстріли, аби тільки жити в Києві, люди вони далеко не бідні - сусід банкір
когда-то в такси еду, и мне таксист рассказывает: «вот победит на выборах ххххх — я на следующий же день собираю манатки и с женой валю в Варшаву. я жил там год в 2015, все отлично, я таксист, мне без разницы где крутить руль, правила везде одинаковы. квартира сьемная, у меня кроме этой машины ничего толком нет. я буквально через сутки после результатов я буду на границе уже и мне пофиг. тут будущего не будет»
-
smdtranz
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 153 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 28 тра, 2026 11:15
smdtranz Я його знаю, він досі на Дарниці крутить руль.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2610 раз.
-
-
Профіль
-
-
7
8
5
Додано: Чет 28 тра, 2026 11:19
fler написав:жінка дізналася про коханку і хутко повернулася, щоб не втратити батька своїх дітей (читай - гроші, які поки що забезпечують її та дітей).
помиляєтесь - не дізналась) та й з забезпеченням дітей помиляєтесь теж - євреї дітей без грошей ніколи не залишають) просто донькам вже остогидло те життя, от і все
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2790 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 28 тра, 2026 11:19
kingkongovets написав:Rack написав:Є, звісно, і інши кейси - де люди покинувши бізнес в Україні, вже успішно розвивають його за кордоном.Але це люди справи, родина банкира на таке навряд чи здатна.
о, а можна приклади таких бізнесів? особисто я про таке не чув, але наприклад в штатах 99% бізнесменів з постсовка водять траки
Ыліта з самостійної території може працювати в Америці чи Європі - сантехніками, шоферами, ліфтерами, доставщиками піцци, майстрами на СТО. ККЦ, ти також, якби не деструкція СРСР, точив би гайки на заводі чи крутив би хвости коровам. Це твій рівень, без образ. 
-
Frant
-
-
- Подякував: 1840 раз.
- Подякували: 2606 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 тра, 2026 11:36
Hotab если что, и кандидат тот тогда не победил  смысл в том, что у всех разные входящие условия, кому-то хочется вернуться, чтобы продолжать хорошо жить в топовом жилье, работать в красивых офисах и ездить на дорогой тачке между офисами, жильем, 5 элементом, всякими рестиками, салонами красоты, где работают белые и подносят 3 вида шампанского, кружками для детей подобного уровня и тд, а кому-то променять хрущевку с беднотой на мигрантскую хату с беднотой-плюс, получив зарплату в евро, есть не такой плохой идеей
-
smdtranz
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 153 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 28 тра, 2026 11:54
нужно быть конченым эгоистом, чтобы везти детей под обстрелы, где регулярно гибнут дети, потому что их мамаше не такой маникюр в Германии
-
Бетон
-
-
- Подякував: 226 раз.
- Подякували: 586 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
3
2
Додано: Чет 28 тра, 2026 12:04
Бетон написав:нужно быть конченым эгоистом, чтобы везти детей под обстрелы, где регулярно гибнут дети, потому что их мамаше не такой маникюр в Германии
не турбуйся, тобі до такого рівня підтримки дітей, яку забезпечує мій сусід як до неба, та й твоєї оцінки вони абсолютно не потребують) за собою краще слідкуй, до речі коли вже ти звідси відпетляєш? ти ж ніби можеш вже
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2790 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 28 тра, 2026 12:05
smdtranz написав:Hotab если что, и кандидат тот тогда не победил  смысл в том, что у всех разные входящие условия, кому-то хочется вернуться, чтобы продолжать хорошо жить в топовом жилье, работать в красивых офисах и ездить на дорогой тачке между офисами, жильем, 5 элементом, всякими рестиками, салонами красоты, где работают белые и подносят 3 вида шампанского, кружками для детей подобного уровня и тд, а кому-то променять хрущевку с беднотой на мигрантскую хату с беднотой-плюс, получив зарплату в евро, есть не такой плохой идеей
Смысл в том, что при переезде возникает просадка в 3–5 лет. Тот, кто умеет зарабатывать в Украине, не используя ресурс государства, статус или заслуженность, а имеет истинную ценность (не сидит в банке или госсекторе на потоках, где всё держится на кумовстве и связях) — тот и за границей пройдёт этот транзитный период, адаптируется
-
Бетон
-
-
- Подякував: 226 раз.
- Подякували: 586 раз.
-
-
Профіль
-
-
5