Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
vikapavl писал(а):flysoulfly я думаю, каждому дана жизнь, чтоб заработать свое и не ругаться))) с родней. В моей семье проблемой будет, кто из наследников захочет заниматься этой хуетой в принципе
Vlad442 писал(а):Ви знаєте, що ви можете отримати тільки 1/6 квартири коли все робити по закону? Що внук може зайняти місце померлого батька, та отримати його долю спадщини?
Спасибо. Нет, я единственная наследница. Усыновленный ребенок двенадцать лет даже не звонил, папа обиделся и в завещании специальной строкой с пунктом закона лишил его наследства.
Когда я писала текст, думала, что все ясно изложила ). Но все ясно было только в моей голове, вопросы "из зала" помогли понять недоработку ).
Ну всё. Щас пойдёт дело. 750млрд. Это ж её шутки. А вы ноете, денег нет
250 миллионов м2 вон собирается шмыгаль строить
Бетон
Добавлено: Ср 06 июл, 2022 09:47
beee писал(а):Мне тут позвонили из Львова застройщик. Дай риелтора в Киеве, во Львове продать ничего не можем. Ищут покупателей в Киеве для недвиги Львова. Интересно, да?
Reket писал(а):Але ж це просто Ваша думка, щодо попиту, а як воно насправдi?
Дуже просто перевірити. Купуєте рекламну сімку, коли не маєте, даєте оголошення, може не вашої квартири, а фейкової, чекаєте перші три дні, коли йде багато дзвінків від агентів, яки наповнюють базу, потім рахуєте кількість людей, які забажали подивитись квартиру. Коли їх нуль, скидаєте через тиждень ціну на 15%, та платите за рекламу. Коли так зробите, отримуєте необхідну інформацію, та поділитесь з нами.
beee писал(а):Мне тут позвонили из Львова застройщик. Дай риелтора в Киеве, во Львове продать ничего не можем. Ищут покупателей в Киеве для недвиги Львова. Интересно, да?
Я просто не понимаю смысла покупки недвиги во Львове. Зачем она нужна?