Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
vikapavl написав:flysoulfly я думаю, каждому дана жизнь, чтоб заработать свое и не ругаться))) с родней. В моей семье проблемой будет, кто из наследников захочет заниматься этой хуетой в принципе
Vlad442 написав:Ви знаєте, що ви можете отримати тільки 1/6 квартири коли все робити по закону? Що внук може зайняти місце померлого батька, та отримати його долю спадщини?
Спасибо. Нет, я единственная наследница. Усыновленный ребенок двенадцать лет даже не звонил, папа обиделся и в завещании специальной строкой с пунктом закона лишил его наследства.
Когда я писала текст, думала, что все ясно изложила ). Но все ясно было только в моей голове, вопросы "из зала" помогли понять недоработку ).
beee написав:Мне тут позвонили из Львова застройщик. Дай риелтора в Киеве, во Львове продать ничего не можем. Ищут покупателей в Киеве для недвиги Львова. Интересно, да?
Reket написав:Але ж це просто Ваша думка, щодо попиту, а як воно насправдi?
Дуже просто перевірити. Купуєте рекламну сімку, коли не маєте, даєте оголошення, може не вашої квартири, а фейкової, чекаєте перші три дні, коли йде багато дзвінків від агентів, яки наповнюють базу, потім рахуєте кількість людей, які забажали подивитись квартиру. Коли їх нуль, скидаєте через тиждень ціну на 15%, та платите за рекламу. Коли так зробите, отримуєте необхідну інформацію, та поділитесь з нами.
beee написав:Мне тут позвонили из Львова застройщик. Дай риелтора в Киеве, во Львове продать ничего не можем. Ищут покупателей в Киеве для недвиги Львова. Интересно, да?
Я просто не понимаю смысла покупки недвиги во Львове. Зачем она нужна?