Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
UA писал(а):Бо в київській реальності щось вкладати в покращення орендного житла це благодійність.
100%. Можна зробити такий сякий ремонт і 20 років не паритись. Головне - не давати квартирантам інтенсивно вбивати квартиру. Вкласти 1/3 вартості квартири в ремонт, а потім здавати її за копійки, сортувати і прочищати квартирантів - немає сенсу.
fox767676 писал(а):Може в панельних хрущах з дерев'яними вікнами десь 14 і було, в новобудовах менше 20 не опускалось
Показники дуже залежать від сусідів: в мене кілька років знизу було порожнє приміщення без вікон і жильців: в квартирі без опалення (щороку на Різдво їду на кілька тижнів в село, вимикаю опалення) було градусів 6-8. Заїхали сусіди -одразу стало десь 14 С. А минулого року в них народилась дитина - взагалі можна було майже не опалювати, 17-18 трималось само по собі.
fox767676 писал(а):Може в панельних хрущах з дерев'яними вікнами десь 14 і було, в новобудовах менше 20 не опускалось
Показники дуже залежать від сусідів: в мене кілька років знизу було порожнє приміщення без вікон і жильців: в квартирі без опалення було градусів 6-8. Заїхали сусіди - стало десь 14. А минулого року в них народилась дитина - взагалі можна було майже не опалювати, 17-18 трималось само по собі.
То вони теплом своїх сердець зігрівали ? )) Я пишу про теперишню ситуацію з затримкою пуску опалення, коли весь будинок був непідключений. А так сучасні опції з поквартирним включенням\відключенням опалення це і плюс і мінус, бо заощадливі сусіди можуть зловживати та розраховувати на тепло від твоєї квартири ))
fox767676 писал(а):А так сучасні опції з поквартирним включенням\відключенням опалення це і плюс і мінус, бо заощадливі сусіди можуть зловживати та розраховувати на тепло від твоєї квартири ))
Чи не здається пану Fox767676, що його дописи протирічать, один другому?
І що в квартирі без опалення - якось не вельми комфортно - що в старому фонді, що в новобуді?
UA писал(а):Ейрмакс Плінтуси таки доведеться переробляти. Проблему прибирання тіньового плінтуса успішно вирішено. І зовсім недорого.
Тіньовий плинтус не на часі. Не приживеться він у нас. Так само як і скритномонтажний. Потрібні прості та дешеві рішення які не вимагають високої кваліфікації майстрів. Я думаю що і підлогові покриття в один рівень залишаться в минулому і перехід між покриттями без поріжків. Лухурі не на часі. Макітра за 2К ойро - не на часі.
fox767676 писал(а):А так сучасні опції з поквартирним включенням\відключенням опалення це і плюс і мінус, бо заощадливі сусіди можуть зловживати та розраховувати на тепло від твоєї квартири ))
Тому й подекуди ОСББ вводять методику оплати, прив'язану до середньої витрати на метр по будинку: надто "заощадливим" виставляють оплату по середнім показникам, бо якби див не буває, те, що в них лічильник не крутиться, не значить, що вони не отримували тепло
fox767676 писал(а):То вони теплом своїх сердець зігрівали ? ))
Так у нас все місто на індивідуальному опаленні вже років 20. В мене кондиціонер (шкодую, що зекономив і він не працює при мінусах) + електроконвектори. В сусідів, здається, газові конвектори. А мені на газ робити проєкт якось дорогувато...