Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Hotab писал(а):Олежан , Совки не «пахнуть» влітку?
если в такое время такая быстрая экспирация - значит цена шара.
Я думаю ключове все ж «е-оселя». Віддати 16 куїв не дуже то і боляче, враховуючи що «дав і заїхав», а не «дав, і чекаєш, може здадуть». А ризики «такі часи» нівелюються гривневим щомісячним невисоким платежем. Основний кеш залишився в кишені, як подушка безпеки на випадок «війна прийшла де не чекали».
kingkongovets писал(а): київський Манхеттен - це Нова забудова та й парків і зелені на Печерську вистачає і без шпиталю - Хрещатий, Маріінській, Співоче поле, схили Дніпра а щільній забудові в місцевості, про яку йде мова, початок положив ще Поплавок, коли почав продавати під забудову теріторію кулька, та й взагалі природньо, що всі заводи та інші підприємства згодом переїхали звідси і на їх місці виросли жк
до речі до 1958го року на нинішній площі Лесі Українки знаходилась станція Київ-Печерський, через яку відбувалась залізнична логістика заводу Арсенал
Ті парки все ж трохи з іншого боку. Я мав на увазі умовний трикутник Басейна-Л.Українки-М.Міхновського-В.Васильківська(Антоновича). Там ще тільки сквер/парк М.Замковецьккої залишиться в перспективі.
drevlyanin писал(а):Ті парки все ж трохи з іншого боку. Я мав на увазі умовний трикутник Басейна-Л.Українки-М.Міхновського-В.Васильківська(Антоновича). Там ще тільки сквер/парк М.Замковецьккої залишиться в перспективі.
а, ну так це ж ви саме Нову забудову і описали, вона якраз дійсно на Манхеттен дещо схожа, але роль умовного Сентрал парку там виконує Байкове ну й Поліцейський садик та Черепанова гора ще є) а Печерськ - він вище, це не Манхеттен, а скоріше наш Капітолій)