Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
И без профессора напишу причины роста: 1. Закрытые границы с внутренней миграцией. Украинцы просто вынуждены перемещаться внутри страны как тараканы в банке. 2. Запрет платежей за границу 3. Вливание холявы в виде помощи других стран - их налогоплательщиков.
По моему эти пункты на цену Тетриса и ДаймондХилл только влияют. На цену Варшавского, Грейта или тем более 3х этажной довоенной(?) сталинки врядли Не ну курс 420 конечно цену подрихтует, ну хотя б 150(прыжок более 3,5 раз, как в 13-16годах) Только мастеров работать по ценам 16года уже как бы нет(физически) Материалов скорее всего тоже(если пойдёт курс вразнос) Опять же в 16году знаю что без мебели и кухни "капремонт" сталинки 32года на продажу вышел людям 7,5-8куе за 62метра. Полы с деревянными перекрытиями конечно никто под лазер не выводил и стены ровняли обоями потолще. Столярку конечно меняли и не на картон. В сортире поставили обычный дешманокитай. Улетела в 18м с наваром. Ремонтом занимался один человек "умелые руки-крюки" предпенсионного возраста и с периферии. Сейчас ту периферию сносят всем арсеналом ВС лаптении, а мастера такие умирают от возраста.
Востаннє редагувалось барабашов в Нед 28 гру, 2025 21:10, всього редагувалось 1 раз.
Бетон написав:И без профессора напишу причины роста: 1. Закрытые границы с внутренней миграцией. Украинцы просто вынуждены перемещаться внутри страны как тараканы в банке. 2. Запрет платежей за границу 3. Вливание холявы в виде помощи других стран - их налогоплательщиков.
В Европу біля 1% Але ж треба світлі гроші, якщо там щось купляти. А не через кріпту Відома центральнокиівська обмінка пропонувала послугу: ми відкриємо європейський рахунок (на моє імʼя) , з нього закинемо на рахунок забудовника (умова виконана) , але це десь +3..4 % Я відмовився
Hotab написав:В Европу біля 1% Але ж треба світлі гроші, якщо там щось купляти. А не через кріпту Відома центральнокиівська обмінка пропонувала послугу: ми відкриємо європейський рахунок (на моє імʼя) , з нього закинемо на рахунок забудовника (умова виконана) , але це десь +3..4 % Я відмовився
Хомякоид Вже не памʼятаю. Наче про Польщу йшлось. Так я сам його там собі відкрив. Вони ж може по замовчуванню пропонують цю опцію тим хто 1. не має можливості виїзду 2. Не підтверджена природа появи грошей
У мене обидва пункти позитивні, тому не хотів переплачувати за таку послугу
Дякую, друзі, що підказали на рахунок обмінок. Але. В Польщі, якщо кошти зайдуть на рахунок або до девелопера не з власного рахунку, то нарахують податок, буде блок або прокурорська постанова. Я вже знайомий з всіма цими приколами.
Свіфтом треба відправляти або виїзжати, як пан Хотаб, декларауючи кошти. Мало того, в Польщі я був в банку PKO в самому центрі Варшави (згадав, аж сльозу пробило)) і там треба було спочатку класти нал. собі на рахунок, а тільки потім перерахувати бабло на рахунок девелопера і результат цього дійства невідомий, може пепервхують а може й ні - блок
Бетон Так це ми, «друзі», ходимо до вас з такими питаннями зазвичай 😅 Бачив в ЧГ кілька фото (квартир), де взагалі від вікна до стіни 3-5 метрів , і крім стіни нічого не видно. Ото жах))