Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 58535854585558565857 ... 12465>
Повідомлення Додано: Сер 09 гру, 2020 18:57

change_pm написав:
  барабашов написав:Вы хоть один объект за криптодерево купили хоть в Англии? У нас РН повально на эту форму расчёта перейдёт в 3021 году, не раньше.
И потом, при успехе какой либо крипты с Пекина и угрозе доллару оттудова, гарантирую что на берегах Янцзы и Хуанхэ скоропостижно найдут небывалые запасы нефти, намного большие чем около Тигра с Евфратом.

Друже барабашов, Англія англією, і до крипти відношення не має.

Я кажу про вихід з Українського РН і вихід в Китай, і інвестування там. На КРЖН вже дуже дорого (((

Імхо, але і в випадку нафти на берегах Хуанхе треба таки відділяти мух і котлети)))

Ви реально думаєте, що одна ядрена держава посягне на іншу? :shock:

Імхо, але Китай наразі в рази крутіше Совка, то максимум що буде - це битва на Тайвані.
На континент Штати не сунуться, бо думаю Гонолулу + Анджелес тоді спробують що таке Хіросіма і Нагасакі.

Але це моє імхо, і ваше право таки мати ваше імхо. Як то кажуть пожуєм-побачім)))

nomad capitalist (в твойї темі я там був запиляв його відоси) каже, що він інвестує в РН столиць емержин маркетс де ціна приблизно 1куе м2,
і радить звернути увагу на Камбоджа(Пномпень), Вьєтнам, Малазія, Індонезія,
а в старушці Європі - Португалію,

Причому ці країни ще й френдлі до коенів.

Також Молдова, Грузія, Арменія, і .... Туреччина.
Востаннє редагувалось flyman в Сер 09 гру, 2020 18:58, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 09 гру, 2020 18:57

Natt написав:
  flyman написав:
  Natt написав:Я даже не знаю... Притащили туда все, что плохо лежало. Я даже кассетный магнитофон углядела.

Вінтаж.
Скандинавський стиль.

Спионеришь идею?)
Кстати, там в кухонной зоне раковины нет :shock:

и плиты :mrgreen:
rjkz

Подякував: 8662 раз.
Подякували: 5479 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Сер 09 гру, 2020 19:00

flyman написав:Як вже згадував сьогодні, звонили із ВП на Жулянах новорічні скидки 2Кгрн на м2.
Налєтай торопісь,

Цікаво, може ріел Долярчику теж запропонує акційну ціну на Миколайчика?

Флай, якщо мається на увазі село Жуляни, так це край географіі хоч і в межах Киева. У мене там давні знайомі живуть в приватному секторі. Мати там будинок норм. але квартиру? Ще й напевно будують на ділянці під садибну забудову. :evil:
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 09 гру, 2020 19:01

change_pm написав:
  flyman написав:
  Natt написав:flyman, ну вот ты не студент. Зачем тебе такие конурки?

бо:
digital nomad
ПФ на старость,
Airbnb
диверсифікація
дискретизація (1 продав а ще 2 тримаєш)

з.і.
на пенсії заціниш:
менше площі і речей - менше прибирати і платити
а цоколь... спробуй в 90 років на 25й поверх, без ліфта... отож

на пенсії заціниш:
Дожити б ))) а то тут вже пишуть, що Трамп знає про інопланентне нашестя)))

менше площі і речей - менше прибирати і платити
От тут я тебе розумію, Звичайно хочеться 10500 кв метрів, але я поживши в Гонконзі в номері 8-12 метрів (не пам"ятаю вже) - там офігенно все організовано. Реально не потрібно багато пространства.
Хоча твої слова вже старістю + пліснявою пахнуть ((( от це погано (((

Це життєвий досвід, точніше від бабці колись запам"ятав фразу,
що навіщо мені така велика хата на 4 кіманати, якщо мені на старість достатньо і одної.
Так що досвід, а не пліснява.
Тай тре прораховувати ходи на перед.
Виграє той, що грає в лонгран стабільний ріст, а не шортран лотерейний виграш (чомусь згадався Долярчик з його аферами).
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 09 гру, 2020 19:08

drevlyanin написав:
  flyman написав:Як вже згадував сьогодні, звонили із ВП на Жулянах новорічні скидки 2Кгрн на м2.
Налєтай торопісь,

Цікаво, може ріел Долярчику теж запропонує акційну ціну на Миколайчика?

Флай, якщо мається на увазі село Жуляни, так це край географіі хоч і в межах Киева. У мене там давні знайомі живуть в приватному секторі. Мати там будинок норм. але квартиру? Ще й напевно будують на ділянці під садибну забудову. :evil:

не село, а частина Солом"янського району під назвою Жуляни, на берегах об"їзної, в районі майбутньої станції метро Крейсер Аврора

саме так і будують
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 09 гру, 2020 19:42

BIGor написав:
  hume написав:
  Рыба-сом написав:[q
ЗЫ кстати, про УГ: +/- аналогичное даже в Сараево стоит дороже, просто Украина такая бедная (чтоб там не рассказывали опровергатели рейтингов), что даже в столице обеспеченный деньгами спрос не тянет большие цены.

Но тем не менее регулярно появляются форумчане которые сравнивают цены Киева с Европой.

Я тут скидывал объект с Варшавы - 1 к 1 по цене в сравнении с Киевом. На нормальное жилье цены в Киеве уже догнали центральную европу.

Я помню
вот только там локация в Варшаве возле жд-сортировочной и уровень ремонта как у флая
а так да...
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 09 гру, 2020 19:47

Faceless написав:
  sequence написав:вспомнили мебель из поддонов, тут я себе сообразил, что разобранный поддон - практически готовый паркет!! )))

Новый вид лофта: паркет из поддонов, панели на стену из поддонов, стеллажи из поддонов, мебель из поддонов, поддон на петлях в роли двери

если мужик рукастый, то и бабу из поддонов соорудит. ну или собутыльника
trololo

Подякував: 2691 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 09 гру, 2020 19:47

Natt написав: обсуждался ремонт в новострое вроде. Что там выносить и выравнивать? Бывший муж за день ламинат положил. Бурсы по укладке ламината за плечами нет (или мне не рассказывал).

вот так вот просто на "стяжку" от застройщика и положил?
сурово
... а потом увидел результат трудов и сбрился? :roll:
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 09 гру, 2020 19:48

Прохожий, на подложку)
Natt

Подякував: 620 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 09 гру, 2020 19:50

Serg-ik написав:
  kingkongovets написав:покупать надо по деньгам - вам это сколько раз уже говорили?
новострой без ремонта + кредит это не "по деньгам", кули тут еще обсуждать то?

так по мнению многих это будет шлак, унылое овно и т.п., то есть то, от чего вы советуете друзьям избавляться.
Причём это УГ стоило 50 000 в 2016-2017 и почему -то 70-80 тыс сейчас. Причем эти 70-80 за УГ равны ценнику новостроя аналогичной площади. Это не рынок. Это должно лечь на свои полочки.
P.S. ЖК Бережанский. Что было бы, если бы я, вложившись туда, ожидал квартиру к концу 2018, а не получил бы её к концу 2020? Платил бы аренду и матерился, что они виноваты, это не я виноват со своим решением. А Аркада? УБ? и прочие с задержками....

я в своей трешке ремонт за 23к сделал. сердито, но не напрягает и не ломается ничего и не желтеет. новострой без ремонта однозначно, его вполне можно растянуть.
trololo

Подякував: 2691 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 58535854585558565857 ... 12465>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему