|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 12 кві, 2019 15:28
Васенька написав:Faceless щоб закінчити суперечку якщо в тебе достатньо грошей то прекрасно жити й в Конотопі з Лубнами. а якщо ти лузер що живе на зарплату, то і в Києві всі "радощі життя" для тебе недоступні. які театри? яка медицина? які покупки? який відпочинок? ти пашеш на РАБоті з ранку до вечора, пару годин стирчиш в пробках і переживаєш як заплатити за оренду халупки та купить пожрать...
Таке може писати якраз тільки лузер, що життя окрім своїх Лубен не бачив. Ти ж сам писав, що працював в Люксофті тестером, але вочевидь здібностей не вистачило й повернувся у свої Лубни. То ж не задздри і не виставляй тут свої комплекси
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8230 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 12 кві, 2019 15:29
zzzzzz написав:Прохожий Где я про распил писал ? У меня претензии к организации ремонтных работ. Вы бы кстати еще поинтересовались мнением всех кто ездит по Южному мосту. Там ремонтные работы вообще не прекращаются. Мост вечно на ремонте.
Почему-то проблемы с мостами, запахом не сказываются на уровне аренды. Два комплекса от одного застройщика Эврика и Патриотика - цена аренды примерно одинакова, хотя в Патриотике намного больше домов введено в эксплуатацию.
-
Vlad442
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 2203 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 12 кві, 2019 15:32
Faceless написав: Васенька написав:Faceless щоб закінчити суперечку якщо в тебе достатньо грошей то прекрасно жити й в Конотопі з Лубнами. а якщо ти лузер що живе на зарплату, то і в Києві всі "радощі життя" для тебе недоступні. які театри? яка медицина? які покупки? який відпочинок? ти пашеш на РАБоті з ранку до вечора, пару годин стирчиш в пробках і переживаєш як заплатити за оренду халупки та купить пожрать...
Таке може писати якраз тільки лузер, що життя окрім своїх Лубен не бачив. Ти ж сам писав, що працював в Люксофті тестером, але вочевидь здібностей не вистачило й повернувся у свої Лубни. То ж не задздри і не виставляй тут свої комплекси
то ще раз назви мені ПЕРЕВАГИ КИЄВА??? навіть аквапарк і той закривається...
-
Васенька
-
-
- Заблокований
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 кві, 2019 15:33
Васенька написав: Faceless написав: Васенька написав:Faceless щоб закінчити суперечку якщо в тебе достатньо грошей то прекрасно жити й в Конотопі з Лубнами. а якщо ти лузер що живе на зарплату, то і в Києві всі "радощі життя" для тебе недоступні. які театри? яка медицина? які покупки? який відпочинок? ти пашеш на РАБоті з ранку до вечора, пару годин стирчиш в пробках і переживаєш як заплатити за оренду халупки та купить пожрать...
то ще раз назви мені ПЕРЕВАГИ КИЄВА??? навіть аквапарк і той закривається...
Вище я вже навів. Не можеш осилити, то чого питати
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 12 кві, 2019 15:34
-
Васенька
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 кві, 2019 15:38
Faceless то напиши де ти був за останній тиждень в Києві? от я наприклад в мезаніні тусив на вихідних  також часто в ламповий захожу. от такого в Лубнах точно немає а Шипіт, Сказка та Казан явно не в Києві...
-
Васенька
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 кві, 2019 15:48
Васенька написав:Faceless то напиши де ти був за останній тиждень в Києві? от я наприклад в мезаніні тусив на вихідних  також часто в ламповий захожу. от такого в Лубнах точно немає а Шипіт, Сказка та Казан явно не в Києві...
Ти хоч інколи просихаєш?
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 кві, 2019 15:51
Первый написав: Васенька написав:Faceless то напиши де ти був за останній тиждень в Києві? от я наприклад в мезаніні тусив на вихідних  також часто в ламповий захожу. от такого в Лубнах точно немає а Шипіт, Сказка та Казан явно не в Києві...
Ти хоч інколи просихаєш?
так і ти напиши яка "цивілізація" в Києві? чого немає наприклад в облцентрах?
-
Васенька
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 кві, 2019 15:57
Васенька написав: Первый написав: Васенька написав:Faceless то напиши де ти був за останній тиждень в Києві? от я наприклад в мезаніні тусив на вихідних  також часто в ламповий захожу. от такого в Лубнах точно немає а Шипіт, Сказка та Казан явно не в Києві...
Ти хоч інколи просихаєш?
так і ти напиши яка "цивілізація" в Києві? чого немає наприклад в облцентрах?
Я за життя в облцентрах і навіть у найглухіших селах. Питаю чому форумчани яким то асфальт в дирках, чи мости не ті, чи школи переповнені чому не їдуть в конотоп з лубнами коровам хвости крутити. Відповіді ще не отримав. Київ отстой. Але це моя батьківщина. Страждаю. Чому страждають інші - Хз.
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 кві, 2019 16:00
Васенька написав:так і ти напиши яка "цивілізація" в Києві? чого немає наприклад в облцентрах?
А що, в принципі зручна позиція - прикидатися сліпим, і повторювати питання, незважаючи на те, що відповід вже дали.  В облцентрах не найбільших міст - в принцип все те саме, але суттєво краще, ніж в райцентрах. Щоправда екологія не всюди краща ніж в райцентрах і навіть часто гірша ніж в Києві. В найбільших містах - різниця найменша, але все одно є. Хоча нащо я те пишу, якщо ти не читаєш, а якщо й читаєш, не здатен осягнути? Генделі в Лубнах то ж вершина розвитку 
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-