Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Громадський транспорт зачиняти не планують, однак користуватися ним з 1 листопада буде дозволено лише пасажирам, які мають сертифікати про вакцинацію або негативний ПЛР-тест. Перевіряти ці документи будуть не на вході в транспорт. А вибірково — спеціальні групи правоохоронців.
Дисциплінарне суспільство наносить черговий удар по індивідуальним свободам. Думаю, що ціни на авто - вгору. І ті, хто обирав між тачкою та квартирою, оберуть перше
та ясно, що понаєхи з іпенів Ірпенів закоркують Київ тепер остаточно
Громадський транспорт зачиняти не планують, однак користуватися ним з 1 листопада буде дозволено лише пасажирам, які мають сертифікати про вакцинацію або негативний ПЛР-тест. Перевіряти ці документи будуть не на вході в транспорт. А вибірково — спеціальні групи правоохоронців.
Дисциплінарне суспільство наносить черговий удар по індивідуальним свободам. Думаю, що ціни на авто - вгору. І ті, хто обирав між тачкою та квартирою, оберуть перше
Та прямо. Вся різниця між "не хочу безкоштовно вакцинуватися" і візьму авто замість квартири, я вже не кажу, що для більшості людей в Києві авто і квартира за вартістю відрізняються на порядок
Та прямо. Вся різниця між "не хочу безкоштовно вакцинуватися" і візьму авто замість квартири, я вже не кажу, що для більшості людей в Києві авто і квартира за вартістю відрізняються на порядок
может перенести этот диалог в ковидную ветку???????
ritter писал(а):Дисциплінарне суспільство наносить черговий удар по індивідуальним свободам. Думаю, що ціни на авто - вгору. І ті, хто обирав між тачкою та квартирою, оберуть перше
может перенести этот диалог в ковидную ветку???????
Не истерите, вопрос не про ковид, а про влияние на РН
Мне тоже интересно. Вот подняли вопрос - а есть ли оно, влияние то. Впечатление, что карантин только поднимает цены, яесди судить по 2020-му - там так отпарапланировало, что до сих пор икота. П.С. Перепалки на тему, что по теме а что нет - не меньший флуд
Мне тоже интересно. Вот подняли вопрос - а есть ли оно, влияние то. Впечатление, что карантин только поднимает цены, яесди судить по 2020-му - там так отпарапланировало, что до сих пор икота. П.С. Перепалки на тему, что по теме а что нет - не меньший флуд
в 2020 на локдаун забудовник робив акційну ціну, цього року, забудовник знову робить акцію у жовтні, подовжує до листопада... думаю з локдауном подовжить акційні розпродажі