Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Громадський транспорт зачиняти не планують, однак користуватися ним з 1 листопада буде дозволено лише пасажирам, які мають сертифікати про вакцинацію або негативний ПЛР-тест. Перевіряти ці документи будуть не на вході в транспорт. А вибірково — спеціальні групи правоохоронців.
Дисциплінарне суспільство наносить черговий удар по індивідуальним свободам. Думаю, що ціни на авто - вгору. І ті, хто обирав між тачкою та квартирою, оберуть перше
та ясно, що понаєхи з іпенів Ірпенів закоркують Київ тепер остаточно
Громадський транспорт зачиняти не планують, однак користуватися ним з 1 листопада буде дозволено лише пасажирам, які мають сертифікати про вакцинацію або негативний ПЛР-тест. Перевіряти ці документи будуть не на вході в транспорт. А вибірково — спеціальні групи правоохоронців.
Дисциплінарне суспільство наносить черговий удар по індивідуальним свободам. Думаю, що ціни на авто - вгору. І ті, хто обирав між тачкою та квартирою, оберуть перше
Та прямо. Вся різниця між "не хочу безкоштовно вакцинуватися" і візьму авто замість квартири, я вже не кажу, що для більшості людей в Києві авто і квартира за вартістю відрізняються на порядок
Та прямо. Вся різниця між "не хочу безкоштовно вакцинуватися" і візьму авто замість квартири, я вже не кажу, що для більшості людей в Києві авто і квартира за вартістю відрізняються на порядок
может перенести этот диалог в ковидную ветку???????
ritter написав:Дисциплінарне суспільство наносить черговий удар по індивідуальним свободам. Думаю, що ціни на авто - вгору. І ті, хто обирав між тачкою та квартирою, оберуть перше
может перенести этот диалог в ковидную ветку???????
Не истерите, вопрос не про ковид, а про влияние на РН
Мне тоже интересно. Вот подняли вопрос - а есть ли оно, влияние то. Впечатление, что карантин только поднимает цены, яесди судить по 2020-му - там так отпарапланировало, что до сих пор икота. П.С. Перепалки на тему, что по теме а что нет - не меньший флуд
Мне тоже интересно. Вот подняли вопрос - а есть ли оно, влияние то. Впечатление, что карантин только поднимает цены, яесди судить по 2020-му - там так отпарапланировало, что до сих пор икота. П.С. Перепалки на тему, что по теме а что нет - не меньший флуд
в 2020 на локдаун забудовник робив акційну ціну, цього року, забудовник знову робить акцію у жовтні, подовжує до листопада... думаю з локдауном подовжить акційні розпродажі