Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
change_pm написав:Давайте розрядимо обстановочку і подумаєм над таким...
Наявнисть в ОП не цікава, так як є / може бути вторинка...
іншала кржн пропєтляє, хочу собі 1к на поверсі 30+ з прикольним видом...
які є варіанти?
Поки бачу Манхетен, Генезіс (але там якось не зрозуміло що на 30+ поверхах - чи є там 1к невеликі), і здається Вікторі 5 (але там вже такий цінник, на вуха не налазить)
Здається варіантів більше і немає?
ПОХ, Тар"яни не цікавлять, основне - поверх вище 30. А різні Поетики, Креатори чи 20-26 поверхів чи в іпенях.
change_pm написав:Давайте розрядимо обстановочку і подумаєм над таким...
Наявнисть в ОП не цікава, так як є / може бути вторинка...
іншала кржн пропєтляє, хочу собі 1к на поверсі 30+ з прикольним видом...
які є варіанти?
Поки бачу Манхетен, Генезіс (але там якось не зрозуміло що на 30+ поверхах - чи є там 1к невеликі), і здається Вікторі 5 (але там вже такий цінник, на вуха не налазить)
Здається варіантів більше і немає?
ПОХ, Тар"яни не цікавлять, основне - поверх вище 30. А різні Поетики, Креатори чи 20-26 поверхів чи в іпенях.
нащо тобі 30й поверх? щоб поближче до Аллаха?
Ес! І мені подобається у вікно на високому поверсі дивитись.
flyman написав:Я взагалі взяв неробочу дуйку за 50 грн на олх (там поломався вимикач, то відпаяв неробочу секцію і перепаяв на робочу) і поставив термореле за $3 з аліекспрес на відсічку 18..20 градусів). Якщо є клепка і прямі руки, то все можна, аби було бажання. А монополісти, це зло в наших реаліях.
з.і. В мене за грудень щось вийшло 92 грн оплати за е.е. в цоколі. Правда і грівся я дуйкою мало, тільки перед тим як лягати спати на пару хвилин вмикав Але і в трусах по цоколі не ходив.
ну да в окнах постоянные зрители.
Я правильно понял 50квт за декабрь это отопление, Бойлер и э/плитка (мб и СВЧ печь ещё?). Альтернативных источников энергии и другого отопления нет, только дуйчик за 50 грн?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 19 лют, 2022 17:30, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:Я взагалі взяв неробочу дуйку за 50 грн на олх (там поломався вимикач, то відпаяв неробочу секцію і перепаяв на робочу) і поставив термореле за $3 з аліекспрес на відсічку 18..20 градусів). Якщо є клепка і прямі руки, то все можна, аби було бажання. А монополісти, це зло в наших реаліях.
з.і. В мене за грудень щось вийшло 92 грн оплати за е.е. в цоколі. Правда і грівся я дуйкою мало, тільки перед тим як лягати спати на пару хвилин вмикав Але і в трусах по цоколі не ходив.
Я правильно понял 50квт за декабрь это отопление, Бойлер и э/плитка (мб и СВЧ печь ещё?). Альтернативных источников энергии и другого отопления нет, только дуйчик за 50 грн?
vitaliian написав:ну да в окнах постоянные зрители.
нельзя упускать такой шанс, думаю если вы не успеете взять этот объект будете всю жизнь жалеть, ситуация по классику: "вчера было рано, завтра будет поздно"(с)
а вообще зря такой жыр выложили тут, кингконговец увидит и мгновенно задаток на карту продавцу кинет