|
Електромобілі |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Питання щодо митниці, експлуатації авто, акцизів, штрафів, податків, законодавства тощо. Нові технології та розробки майбутнього
Додано: Нед 26 кві, 2026 12:20
Bobua написав:А щодо станцій, то цікаво було би соняч.батареї і вітряки вздовж доріг ставити.
Не знаю наскільки це цікаво з точки зору водія. ИМХО я б такими станціями хотів користуватись десь недалеко від пункту пропуску на кордоні, можливо десь біля гірського курорту, а не просто рандомно серед поля.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 950 раз.
- Подякували: 654 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 26 кві, 2026 13:07
Bobua написав:щодо станцій, то цікаво було би соняч.батареї і вітряки вздовж доріг ставити.
Із можливістю зарядитись тільки у сонячний день - не цікаво зовсім, ні в якому місці. Або в неї повинна бути дублююча потужність з мережі.
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 661 раз.
- Подякували: 555 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
Додано: Нед 26 кві, 2026 13:20
M-Audio написав:Із можливістю зарядитись тільки у сонячний день - не цікаво зовсім, ні в якому місці.
а мені могло б бути цікаво десь поруч з кар'єром чи на березі річки, щоб заряджалась поки шашлики, купання...
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 950 раз.
- Подякували: 654 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 26 кві, 2026 13:23
Дюрі-бачі написав: M-Audio написав:Із можливістю зарядитись тільки у сонячний день - не цікаво зовсім, ні в якому місці.
а мені могло б бути цікаво десь поруч з кар'єром чи на березі річки, щоб заряджалась поки шашлики, купання...
Якщо планується зупинка на кілька днів , то 100 кг фотопанелей (30м2) і поки Ви накупаєтесь -за день авто зарядиться на 200 км....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 300 раз.
- Подякували: 3030 раз.
-
-
Профіль
-
-
1