На цьому тижні зроблю реінвест. Під 10 % тижневих.
|
|
![]() ... для піраміди - що свіжа копійчина, а що ренінвест - і то, і то - добре! ![]() ... не добре для них, коли весь свій баланс забирають інвестори... ... до речі, ввечері людей до каси - не було! - а в залі, щось тільки четверо... (маю й фотки, але то вже завтра, якщо буду мати настрій, то запіляю.... - особливо, їхню "супер-броньовану" касу ![]() п. с. ... але я "угораю" від отримання грошей! - ні квитанції, ні нікуя ![]() - сказав моб. номер / касирка ввела в комп / прийшла мені смс з цифрами / назвав їх / дали гроші з фразою: "Живіть в достатку!" / все /занавіс ![]() ![]() Благодійний Фонд 'Зим0р0д0к'+ B2Bjewelry = Допомога дітям
Гм... ![]() ![]() "Розмір статутного капіталу 0,00 грн."
![]() Міцні горішки не тільки бувають у Брюса Віліса))) !Так ото то! - чого шукати чорного кота в темній кімнаті? - поки гроші не вивели - явно притендуєте на звання лохА!(як і я, покищо ![]() ![]() - а от, коли вже вивели і отримуєте прибуток - тут вже притендуєте на звання "молодця" з міцними горішками! ![]() ... час покаже! ![]() Долярчик, коли по даті вихід в нуль?
Щоб оцінити інвестиційну чуйку Долярека. ![]()
|
|