Перелік фінансових компаній, які були під підозрою в шахрайстві. Фінансові піраміди та лохотрони в Україні. Все, що пов'язано з фінансовими схемами, націленими на обман довірливих учасників.
Долярчик написав:1) - про тих 19дол.....- якщо завтра ця піраміда розвалюється - так, я попав на 19дол(але мені їх не дуже шкода, так як я "заплачу за таку гру") - з іншого боку, якщо б завтра був би робочий день і я ЗАХОТІВ БИ фіксанутись, то пішов би в їх магазин і отоварив той свій чек на 1 тис. грн виробами з срібла! - а отих 23дол. профіту(зароблених) в мене так би і залишилися! 2) - а картки наші і так всюди "світяться" по супермаркетах - це по-перше, а по-друге - я "засвітив" свою картку ДЛЯ ВИПЛАТ! - а це пофіг, так як я нею не користувавсь ніколи, бо знімав завжди з депо або готівкою через касу, або перекидав собі на Універсалку!
п. с. - от ви обоє(та й інші форумчани) перечитайте ще раз цей весь допис і скажіть відверто: у Долярчика справді мізків немає, чи все ж таки він частенько тут "прикидується"?
... то що, далі я ОLX? - чи все ж таки змінилась думка?
1) якщо воно накриється мідним тазом, то ніхто нічого не зафіксує, хіба що алюмінієвими ложками. 2) це твої картки світяться по супермаркетах і деінде. Я розраховуюсь готівкою скрізь, де це можливо. І свої дані не залишаю. І накопичувальні/подарункові і інші ОLX-картки не беру і не використовую. Ти ж фактично залишив ГОПНІКАМ свої данні, картку, ФІО (ймовірно ще й адресу і телефон). Паспортні данні і ідентифікацйний код хоч не залишав? А ключ від квартири, де гроші лежать, нікому не дарував? Тому моя думка про тебе не змінилась, і навіть погіршилась - ти дуже жадібний ОLX.
... странні ви люди..... - ще б зрозумів вашу злість що-до моєї скромної персони, якщо б я закликав у це ге.... геніальну піраміду вступати і то на всі і вся! - і чому ви всі, не звертаєте(не хочете звертати) увагу на те, що я пишу? - а пишу ж я ЧІТКО, що це: - ге.... - піраміда - що ризикнув своїми лише по-мінімуму!(а не як OLX заліз туди всією скирдою! ) - хоч, деякі мої знайомі приблизно так і зробили - залізли на всі! - що сам з того сміюсь, і водночас, дивуюсь з тої піраміди... ... і т. д. і т. п.
- так ні ж! - майже всі(і на інших гілках теж) на це все злісно реагують, наче я директор цього і всіх закликаю взяти участь у цьому "безпрограшному" варіанті! ...та ви хоч інколи трохи думайТЕ, якщо є чим!!! ... то ще раз наголошую - я тільки хочу розібратись у тому, що закладено у назву цієї гілки і все! НІКОГО Я НЕ ЗАКЛИКАЮ ВКЛАДАТИ ТУДИ СВОЇ КОШТИ!!!
Відповідь дуже проста: коли почнуться затримки з виплатами - це вже початок кінця. Більш точні строки знають лише ті, хто підраховує поточний "баланс" контори (надходження/витрати). МММ (другий) також протримався зо 2 чи зо 3 роки... То й що?