Перелік фінансових компаній, які були під підозрою в шахрайстві. Фінансові піраміди та лохотрони в Україні. Все, що пов'язано з фінансовими схемами, націленими на обман довірливих учасників.
В наших краях позакривали всі гральні зали лотерей. Думаю так само закриють всі магазини цієї контори...ось тільки чекають щоб побільше грошенят сюди занесли.
prosecutor писал(а):Все розписує в реальному часі.
І такі пропагандисти конторі потрібні.
Чому пропагандисти? Це канал одного відомого адвоката, який просто розказує як йде його експеримент з його грошами. Чесно вказує що це піраміда і тд. Спочатку почитайте а тоді робіть висновки. У нього грошей як у дурня фантиків
prosecutor писал(а):Все розписує в реальному часі.
І такі пропагандисти конторі потрібні.
Чому пропагандисти? Це канал одного відомого адвоката, який просто розказує як йде його експеримент з його грошами. Чесно вказує що це піраміда і тд. Спочатку почитайте а тоді робіть висновки. У нього грошей як у дурня фантиків
Імярек приводить посилання на контору і свій реферальний код. Формує групу. За експериментом так не спостерігають як на мене. А де сайт цього адвоката. За експериментом чесно спостерігає Долярчик. Лише інфо що більша половина вкладеного на Джерельній вже повернулась.
.... ну нарешті хоч хтось зрозумів мою ціль у цьому всьому.... - "ЧЕСНИЙ ЕКСПЕРИМЕНТ!!!" - бо: -... Ви ж бачите, що я не запрошую через себе туди(щоб мені більше % перепало за це) і взагалі, не агітую туди заходити, а просто хочу розібратись - ЩО ЦЕ, в біса, ТАКЕ???! - тому і ПРОБНО зайшов мінімальною(менше не можна) сумою у це ге..... ге-ніально придуману "піраміду"! - і сам реально бачу(і вам всім показую скріни), що РЕАЛЬНО можна заробити(як і МОЖЛИВО втратити) за короткий термін!!!
- ні, ну реально, 8% ТИЖНЕВИХ!!!! - ЦЕ Ж АБСУРД!!!! - АЛЕ!!! - АБСУРД - РЕАЛЬНИЙ!!!!! (все є на моїй картці "Для виплат"! - а частину ПРОБНО перевів на Універсалку)
.... ну нарешті хоч хтось зрозумів мою ціль у цьому всьому.... - "ЧЕСНИЙ ЕКСПЕРИМЕНТ!!!" - бо: -... Ви ж бачите, що я не запрошую через себе туди(щоб мені більше % перепало за це) і взагалі, не агітую туди заходити, а просто хочу розібратись - ЩО ЦЕ, в біса, ТАКЕ???! - тому і ПРОБНО зайшов мінімальною(менше не можна) сумою у це ге..... ге-ніально придуману "піраміду"! - і сам реально бачу(і вам всім показую скріни), що РЕАЛЬНО можна заробити(як і МОЖЛИВО втратити) за короткий термін!!!
- ні, ну реально, 8% ТИЖНЕВИХ!!!! - ЦЕ Ж АБСУРД!!!! - АЛЕ!!! - АБСУРД - РЕАЛЬНИЙ!!!!! (все є на моїй картці "Для виплат"! - а частину ПРОБНО перевів на Універсалку)
А якщо наварите ше 1000 грн зверху...екперимент слід було хоча б 1000 американців починати. Може ще не пізно? Спокусі не піддастеся?
Чувак, як я розумію, ти віддав 42$. Тобі, наразі, повернули лише 23$. В кращому випадку повернуть ще 19$. В гіршому - чувак, ти попав на 19$. В будь-якому випадку ти засвітив картку, отже данні про себе, що ти... OLX. І це, ймовірно, й було метою тих гопніків.
Квесторе_поверніться писал(а):А якщо наварите ше 1000 грн зверху...екперимент слід було хоча б 1000 американців починати. Може ще не пізно? Спокусі не піддастеся?
... Ви ж знаєте золоте правило, що в щось дуже ризикове/азартне потрібно вкладати стільки коштів, скільки не дуже шкода втратити!
п. с. .... якщо вони відкриють свій магазин в москві, то напевно, ризикну більшою сумою(10-20тис.грн - але ще добряче обдумаю все! ) .... - а так, то, як мінімум, до весни - "нема дурних!"
10/9/9 писал(а):Чувак, як я розумію, ти віддав 42$. Тобі, наразі, повернули лише 23$. В кращому випадку повернуть ще 19$. В гіршому - чувак, ти попав на 19$.
В будь-якому випадку ти засвітив картку, отже данні про себе, що ти... OLX. І це, ймовірно, й було метою тих гопніків.
.... ну, на "ти", так на "ти" 1) - про тих 19дол.....- якщо завтра ця піраміда розвалюється - так, я попав на 19дол(але мені їх не дуже шкода, так як я "заплачу за таку гру") - з іншого боку, якщо б завтра був би робочий день і я ЗАХОТІВ БИ фіксанутись, то пішов би в їх магазин і отоварив той свій чек на 1 тис. грн виробами з срібла! - а отих 23дол. профіту(зароблених) в мене так би і залишилися! 2) - а картки наші і так всюди "світяться" по супермаркетах - це по-перше, а по-друге - я "засвітив" свою картку ДЛЯ ВИПЛАТ! - а це пофіг, так як я нею не користувавсь ніколи, бо знімав завжди з депо або готівкою через касу, або перекидав собі на Універсалку!
п. с. - от ви обоє(та й інші форумчани) перечитайте ще раз цей весь допис і скажіть відверто: у Долярчика справді мізків немає, чи все ж таки він частенько тут "прикидується"?
... то що, далі я ОLX? - чи все ж таки змінилась думка?