Ідеї для торгівлі на ринках США

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Фондові ринки США і Росії, трейдери і брокери на фондових біржах NYSE, NASDAQ, AMEX, РТС і ММВБ. Як купити американські акції? Робота на РТС.
  #<1 ... 128129130131132 ... 335>
Повідомлення Додано: Сер 25 лис, 2020 18:08

change_pm

думаю понаєх точно бузити не буде, бо відправлять назад у вишневе хвости коровам крутити :mrgreen:
trololo

Подякував: 2691 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 25 лис, 2020 18:10

airmax78 написав:
  trololo написав:Про бафета на редите писали что фуфляк, но и без него покупателей будет много, а вот с продавцами явно беда :) затарился по самые помидоры,когда как не сейчас. Неси нас святой илонушка к небесам бо дуже гроши треба

Затарились раньше или уже после 500?

основную часть перекупил примерно по цене сплита (вышел, потом опять зашел по той же цене), потом добавлял плечи, но с коротким стопом, пришлось скинуть во время боковика. лишний кеш вывел (строю дом), держал около 70 акций, после новостей про индекс купил декабрьский колл 500, вчера еще один колл 560.

надеюсь сыпаться не начнем с этим всем добром, а то быстро профит улетучится.

есть небольшой шанс на тыщу до НГ. не очень большой, но есть. я с детства мечтал высидеть такой рост да еще и с плечами
Востаннє редагувалось trololo в Сер 25 лис, 2020 18:15, всього редагувалось 1 раз.
trololo

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 25 лис, 2020 18:13

change_pm написав:4. Дуже хочу побачити лонгсквіз в Теслі пофіг з якого привода, але з ціллю "Вангардам" дешевше закупитись.

зі. Іншалла, Ілонушка, давай не підкачай )))) Треба ж щоб і ведмедям щось та залишилось на цукерочки ))))

для медведей есть варианты получше, сейчас теслу шортить, да если еще и без покрытия, ну это для очень рисковых пацанов типа гастарбайтера :mrgreen:
trololo

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 25 лис, 2020 18:16

trololo написав:
  change_pm написав:4. Дуже хочу побачити лонгсквіз в Теслі пофіг з якого привода, але з ціллю "Вангардам" дешевше закупитись.

зі. Іншалла, Ілонушка, давай не підкачай )))) Треба ж щоб і ведмедям щось та залишилось на цукерочки ))))

для медведей есть варианты получше, сейчас теслу шортить, да если еще и без покрытия, ну это для очень рисковых пацанов типа гастарбайтера :mrgreen:

Нєнеєєєєєє.... Теслу я лав! Я її не шорчу )))

Мені пофіг по якому інструменту, але хочу побачити, як виглядає вживу - лонгсквіз )))

Ну, і по Теслі, я не вірю, що "вангарди" будуть купляти на хаях ринку, імхо.
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 25 лис, 2020 18:17

change_pm написав:Якщо не помиляюсь, Сині штати були готові вийти з США при вигращі Трампа.
Імхо, ця історія ще не скінчилась )))

Дати - кінець січня.

менше читайте ватно-конспірологічних джерел, все буде добре :) трамп піде накуй
trololo

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 25 лис, 2020 18:19

change_pm написав:Ну, і по Теслі, я не вірю, що "вангарди" будуть купляти на хаях ринку, імхо.

що значиить не будуть? індекс треба копіювати, нікуди діватись. будуть сопіти і купляти. на то вони і пасивні фонди, їм "не надо думать, надо брать", як кажуть ріелтори.

літом були хаї, весною, восени 2019 булии хаї. і те що зараз хай, не означає, що не буде новогу
trololo

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 25 лис, 2020 20:30

trololo написав:
  change_pm написав:Ну, і по Теслі, я не вірю, що "вангарди" будуть купляти на хаях ринку, імхо.

що значиить не будуть? індекс треба копіювати, нікуди діватись. будуть сопіти і купляти. на то вони і пасивні фонди, їм "не надо думать, надо брать", як кажуть ріелтори.

літом були хаї, весною, восени 2019 булии хаї. і те що зараз хай, не означає, що не буде новогу

Почитай, якщо не чув, що таке дарк пул. В цьому році в серпні здається, хтось дохеріща скидував Пфайзер для того, щоб портфель врізноважити.

Так Пфайзер максимум рухався в той час десь на 50 центів.

Я всіх нюансів не знаю, але думаю, що всі покупки Тесли в ІТФ пройдуть вне ринка.
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 25 лис, 2020 20:50

У всех украинских членов секты святого Илона с утра нервы выдержали? Никто не сбрасывал? :roll: Отож. Главное в танке это не бздеть. Мы с вами в праведном бою. :shock:

Тесла, Тесла!
Комп шортит в кромешной мгле.

Бой идет святой и правый.
Смертный бой не ради Теслы,
Ради бабок на земле.

:lol: :lol: :lol:
Libo
2

Подякував: 406 раз.
Подякували: 4336 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 25 лис, 2020 20:59

change_pm написав:Я всіх нюансів не знаю, але думаю, що всі покупки Тесли в ІТФ пройдуть вне ринка.

ціна буде ринкова в будь-якому випадку.
trololo

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 25 лис, 2020 21:05

change_pm написав:Чекаю після Сенксгівінг дей 250К хворих на ковід-19 в Штатах в день і вимушений локдаун.

Дати - середина грудня.

Цікава новина:
hospital-workers-called-exhausted-as-us-records-highest-number-of-covid-deaths-since-may-2020
Наразі найбільше ковід померших з травня в Штатах.

50 млн американців на це свято поїдуть до родичів.
Цікаво, чи це не приведе до ріста ковіда?

Цікаво, чи це не приведе до локдаунів? Хоча, як я зрозумів владі Штатів покуй, нехай сцуко дохнуть )))

Це тільки толерасти йоропейці свої країни на локдауни закривали, не дивлячись на збитки.
А американці зайняті іншими справами ... молодці - Доу 30 000 і нехай сцуко всі здохнуть, тоді Доу буде 40 000 :roll:
change_pm

Заблокований

Профіль

1
  #<1 ... 128129130131132 ... 335>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему