Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 21492150215121522153 ... 5004>
Повідомлення Додано: П'ят 13 лис, 2020 18:07

budivelnik написав:Від коронавірусу - вмерло нуль
А от тих в 100 разів більше - вмерли від пневмонії чи інших хронічних захворювань
В той час коли від грипу вмерло 70 осіб, а ще пару тисяч від пневмонії(хронічної) яка загострилась після захворювання грипом...
Я правильно і коректно написав?

По-моему, это рекордная плотность бреда на количество букаф! Поздравляю с очередной шнобелевкой форума :mrgreen:
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: П'ят 13 лис, 2020 18:09

budivelnik, yama, прочитайте львовянина
"З п'яти пацієнтів у палаті вижив лише я". Розповідь львів'янина, що поборов Covid-19
12 листопада 2020
...
Вперше В'ячеслав Семененко розповів свою історію на власній сторінці у фейсбуці. Публікація зібрала кілька тисяч лайків та репостів, а чимало людей у коментарях почали звинувачувати його в тому, що він поширює "страшилки" і "сіє паніку".

Те, як вони це сприймають - це їхня проблема. Я той пост писав не для всіх - лише для своїх друзів, аби поділитися тим, що пережив. Вийшло так, що його побачило багато людей, - я цього не міг спланувати.

Бог суддя тим, хто каже, що це якась брехня і що я навмисно когось лякаю. Так, я знаю, що для більшості людей ця хвороба протікає легко, - але я розповів про те, що буває й інакше: люди мають знати, що навіть такий чоловік як я - здоровий, молодий, без побічних захворювань - може перенести все дуже непросто.

Помиляються і ті, хто сприймає мою історію як критику лікарні та медпрацівників. Так, умови там жахливі, але винні в цьому точно не лікарі і не медсестри. Вони роблять усе, що можуть, - я бачив це на власні очі.

https://www.bbc.com/ukrainian/features-54893829

Там есть и его ФИО, и фото, вам, тоже львовянам, проще найти его и сказать ему в лицо, что он все врет, что в больницах Львова полно свободных мест и медперсонала, что для успешной борьбы с коронавирусом надо всего лишь, чтобы все переболели и выработали коллективный иммунитет :!:
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: П'ят 13 лис, 2020 18:11

budivelnik написав:
  ЛАД написав:От холеры нет иммунитета и нет вакцины.
Ви звичайно можете пити воду з унітазу в міському туалеті... там шанс підхопити холеру високий - у всіх інших випадках не треба навіть руки мити після туалету -достатньо в дитинстві навчитись пісяти в унітаз а не на руки....

То-то я удивлялась, что у нас на работе чуть ли не половина народу руки после туалета не мыла. Наверное, просто потому что не ссала себе на руки. Но я на всякий случай ни у кого угощения не брала))
Natt

Подякував: 620 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 лис, 2020 18:13

budivelnik написав:.......
3 Якщо бачиш ,що головне не розтягнути подовше карантин , а пошвидше всім перехворіти - починаєш розуміти ,що маски розтягуючи кількість перехворівших в часі,не зменшать загальну кількість тих хто захворіє - починаєш шукати інші виходи
4 Є така штука як професійне викривлення
Завдання медика - бажано не дати захворіти , а якщо хтось захворів - вилікувати...або помякшити наслідок хвороби
Степанов/Ляшко це робить ,впроваджуючи маски... і гроблячи все навколо ,жодним чином не думаючи а що завтра...
......
Економіка розвалена, вакцини робити нікому,бо електрики нема, бо шахти стоять,бо шахтарі з голоду перемерли...
Але всі в масках і точно не від ковіду...

Сплошные перлы!
Каким образом маски "гроблять всё навколо"? :shock:
Каким образом маски приводят к "Економіка розвалена ..."?
Почему ношение масок мешает "шукати інші виходи"?
Откуда противопоставление "подовше карантин" и "пошвидше всім перехворіти"?
Искривление логики предельное.

Я на данной ветке специально убираю подпись.
Но прихожу к выводу, что она правильна. С Будивельником нет смысла разговаривать - логика совершенно удивительная и доказывать что-либо абсолютно бесполезно.
Единственное, что по данной ветке стоит добавить к людям, с которыми бесполезно говорить, Uppi и ещё ряд товарищей.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 13 лис, 2020 18:22

budivelnik написав:
  ЛАД написав:От холеры нет иммунитета и нет вакцины.
Ви звичайно можете пити воду з унітазу в міському туалеті... там шанс підхопити холеру високий - у всіх інших випадках не треба навіть руки мити після туалету -достатньо в дитинстві навчитись пісяти в унітаз а не на руки....

Возможно, для Вас будет открытием узнать, что холерой можно заразиться и писяя в унитаз, и даже если не пить воду из унитаза. :)
Но, вообще-то, это был просто пример борьбы с заболеванием, от которого нет иммунитета.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 13 лис, 2020 18:31

ЛАД написав:
  tumos написав:.....
Собственно и я говорил об отсутствии четкого алгоритма. Но вот о тестировании ПЦР хотелось бы высказать свою точку зрения.
....

Уже писал, как переболел сват.
Положили в больницу в "палату ожидания" (был результат КТи симптомы). Сразу сделали ПЦР. Вечером получили положительный результат и ночью перевели в ковидную палату.
Дело было в июле.
На мой взгляд, это нормальный алгоритм.

За неимением гербовой - да. В настоящее время получения результата в тот же день представляется сомнительным. Заразившихся ковидом ОРВИшников списываем в потери. Нормальный алгоритм - это закупка порядка 10 млн тестов ПЦР и тестирование при проявлении признаков еще на дому. Если в больницу просочится больной без ПЦР наличие в больнице запаса быстрых тестов. Но полагаю частный медицинский бизнес весьма против налаживания государственного механизма в этой сфере. )
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 лис, 2020 18:34

budivelnik написав:
  ЛАД написав:
  budivelnik написав:як правило люди які мають хронічні захворювання,а отже не приймають у активному створенні/наданні послуг/цінностей

Это ещё с какой "стелi" такой вывод? :shock:
1 Ви знову зняли труси і вдягнули хрестик
Чи вдягнули хрестик і зняли труси?
Що за страусина політика
Цитату приводите, а те що вона моя - стидаєтесь показати
2 Чим більше людина хвора - тим менше вона працює
Це аксіома ,яка не потребує доведень
3 Якщо взяти 1000 молодих/здорових і 1000 хронічнохворих - то останні створять в рази менше товарів послуг ніж перші
Це також аксіома.
А от спожити спробують більше товарів/послуг , бо крім того набору що споживає перша група їм потрібні ще специфічні товари/послуги , які першій не потрібні.

После сегодняшних постов Вы уже вполне можете снять трусы и пойти так гулять.
Цитата без ссылки на Вас - мне просто лень было цитировать длинный пост и потом резать его. И цитата не такое откровение, чтобы Вы гордились авторством.
Ваш ответ имеет примерно ту же ценность.
Есть масса людей с хроническими заболеваниями (например, астма, ХОЗЛ, ИБС, ...), которые успешно работают и "створюють не менше товарів послуг ніж здоровi".
А то, что они "спожити спробують більше товарів/послуг , бо крім того набору що споживає перша група їм потрібні ще специфічні товари/послуги , які першій не потрібнi", приводит к тому, что они способствуют росту ВВП больше, чем здоровые.
Простите , но на этом беседу заканчиваю. Надоело спорить с совершенно нелогичными высказываниями.
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 13 лис, 2020 18:36, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 13 лис, 2020 18:54

Natt написав:То-то я удивлялась, что у нас на работе чуть ли не половина народу руки после туалета не мыла. Наверное, просто потому что не ссала себе на руки. Но я на всякий случай ни у кого угощения не брала))

Значит тебе нужен аккуратный, чистоплотный, следящий за собой, с запахом дорого коньяка, сигар и парфума. Из военных, из гусар, капитан. Из наших. :idea:
Libo
2

Подякував: 406 раз.
Подякували: 4336 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 13 лис, 2020 19:04

Libo написав:
  Natt написав:То-то я удивлялась, что у нас на работе чуть ли не половина народу руки после туалета не мыла. Наверное, просто потому что не ссала себе на руки. Но я на всякий случай ни у кого угощения не брала))

Значит тебе нужен аккуратный, чистоплотный, следящий за собой, с запахом дорого коньяка, сигар и парфума. Из военных, из гусар, капитан. Из наших. :idea:

Теперь понятно, откуда могут появиться обещанные Вами темненький мальчик и белокурая девочка 8) В смысле технически и раньше было понятно - откуда...)))
Natt

Подякував: 620 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 лис, 2020 19:43

ЛАД написав:
  tumos написав:.....
Собственно и я говорил об отсутствии четкого алгоритма. Но вот о тестировании ПЦР хотелось бы высказать свою точку зрения.
....

Уже писал, как переболел сват.
Положили в больницу в "палату ожидания" (был результат КТи симптомы). Сразу сделали ПЦР. Вечером получили положительный результат и ночью перевели в ковидную палату.
Дело было в июле.
На мой взгляд, это нормальный алгоритм.

Так сейчас делают в Германию, даже без симптомов- по контактным (семья) до получения результатов анализа, при этом в изолированные боксы. Но судя по всему у нас нет мест даже для подтвержденных средне-легких больных, не то что для подозреваемых.
adeges

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1066 раз.

Профіль

#<1 ... 21492150215121522153 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор