stryzhko написав:....... Не розумієте частково. Уже обговорювали неодноразово. Карантин весною був, коли не було епідемії й хворих. А розпочалася вона восени. Я вище давав статистику на вересень і жовтень. Там сумні цифри й смертність зростає. Літня статистика смертності менша за попередні роки. Продублюю, якщо лінь шукати https://ucap.io/demografichna-sytuacziy ... lizacziya/
Данные в таблице вообще ничему не противоречат. Даже на сегодня умерших от ковида "всего" 10598.
Кстати, опубликованы данные Госстата за сентябрь:
Всего за первые девять месяцев 2020 года умерло 426 687 человек (в том числе в сентябре - 48 372 человек).
Данные обнародованы на сайте Госстата.
По официальной информации, от COVID-19 умерло 4 300 украинцев, в том числе от неидентифицированного вируса - 228 человек. Таким образом, в сентябре коронавирус стал причиной смерти 1 735 человек.
За январь-сентябрь инфекционные и паразитарные болезни стали причиной смерти 5 288 человек, среди них туберкулез - 2 248, от СПИДа умерло 2 268 украинцев.
Злокачественные новообразования (то есть рак) стали причиной смерти 57 983 граждан.
Наиболее частая причина смерти - болезни системы кровообращения, от которых умерли 287 501 человек, в том числе от ишемической болезни сердца - 199 095 человек.
По данным Госстата, грипп и пневмония официально стали причиной смерти 4 820 человек (в том числе, в сентябре - 794). .....
зеленый сценарий (самый оптимистичный) - 17 тысяч смертей при условии немедленного введения локдауна по всей территории Украины; желтый сценарий - 26 тысяч смертей при условии, что карантин выходного дня сработает; черный сценарий - 33 тысячи смертей, если существующий карантин не сработает.
Напомним, в октябре KSE прогнозировала, что до конца года жертвами коронавируса станут 20 тысяч украинцев.
budivelnik написав:Я чогось не розумію Всі в паніці, кожен місяць+ тисячі смертей. а Держкомстат говорить інше За 9 місяців 2020 померло на 9700 осіб менше ніж за 9 місяців 2019 Якщо у нас страшний і злобний короновірус То що було в 2019?
Я ще два тижні тому назад запощував сюди табличку гуляння летальності з 1996 по 2019.... Там прогулянки туди/суди рік/до попереднього року доходили від +10000 до - 40000 І звідти я робив висновок Перше - плюс мінус 20000 - розмова ні про що Друге - зараз в ковід записують те що раніше записували в інші підгруппи І висновок Поки пандемія відсутня. Але я будівельник а не голова МОЗ, тому це моє твердження проти його І АЛЕ в квадраті - у нас вже були пташині/свинні і так далі грипи.. Невже не хочете вчитись навіть на своїх помилках і з радістю підхоплюєте будь-який негативний матеріал,щоб з його допомогою відхлестати самих себе по мордасам за свої ж гроші і час?
Упродовж січня‒вересня 2020р. чисельність населення зменшилася на 199,1 тис. осіб. Залишається суттєвим перевищення кількості померлих над кількістю живонароджених: на 100 померлих – 52 живонароджені. http://www.ukrstat.gov.ua/express/expr2020/11/139.pdf
О це серйозніша проблема на перспективу. Як і те, що внаслідок карантинних обмежень постраждає фізичний і розумовий розвиток більшості дітей. Зірвуть очі, скривлять хребти і т.д.
Кабмин планирует ввести в Украине полный локдаун в декабре — мэр Ивано-Франковска В пессимистическом варианте локдаун может быть 10-15 декабря, в оптимистическом — 20-25 декабря https://delo.ua/econonomyandpoliticsinu ... un-375324/
budivelnik написав:Перше - плюс мінус 20000 - розмова ні про що Друге - зараз в ковід записують те що раніше записували в інші підгруппи І висновок Поки пандемія відсутня.
Так можна все що завгодно заперечити, в тому числі і війну на Донбасі. Не так воно рахується, а через смертність в групі з ковідом і контрольній групі, без ковіду. Заражені ковідом помирають, за два тижні хвороби, в 3-5 разів частіше, ніж в контролі. От порахуйте, скільки померло, за місяць, хворих на ковід із 200 тис заражених, і скільки в контрольній групі 37 млн.
Естественно, при 500-600 тыс. смертей в год 10-20 и даже 30 тыс. смертей это статистические колебания в пределах нескольких процентов. С такой точки зрения количество смертей новорожденных вообще исчезающе малая величина. Можно о ней не говорить и вообще забыть.
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 20 лис, 2020 14:32, всього редагувалось 1 раз.
Я ще два тижні тому назад запощував сюди табличку гуляння летальності з 1996 по 2019.... Там прогулянки туди/суди рік/до попереднього року доходили від +10000 до - 40000 І звідти я робив висновок Перше - плюс мінус 20000 - розмова ні про що Друге - зараз в ковід записують те що раніше записували в інші підгруппи І висновок ...
А можно и другой вывод соорудить -- я его уже озвучивал, кстати: вообще пофиг какие там цифры смертности и за сколько из них КОВИД ответственен -- мне для "паники" достаточно знать о переполненых больницах и очередях на "скорую" в 6+ часов.
_hunter написав:мне для "паники" достаточно знать о переполненых больницах
1 Не лякайте- і не будете ляканим... в першу чергу себе(собою) 2 Я бачу що з 3000 ліжок в реанімації - вільних 2000 практично постійно 3 Є така штука Індивідуальні засоби захисту.. Якщо Вам страшно - користуйтесь ними Але при цьому не розганяйте зраду( і свої істерики) серед тих які просто змушені знаходитись в середовищі подібних до вас(наляканих і істеричних)
Взагалі - боїтесь померти - спробуйте це зробити гарно ...., щоб вашим навколишнім не було страшно.