Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 34843485348634873488 ... 5004>
Повідомлення Додано: Суб 21 сер, 2021 22:48

на детскую смернтость припадает 0,06%
https://www.worldometers.info/coronavir ... ographics/
Востаннє редагувалось Ромасик в Суб 21 сер, 2021 22:51, всього редагувалось 1 раз.
Ромасик

Подякував: 1392 раз.
Подякували: 816 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 сер, 2021 22:49

Re: Эпидемия коронавируса в мире

budivelnik написав:Давайте просту математику....
Щоб правильно вирішити математичну задачу..спочатку треба правильно сформувати умови цієї задачі.
1 В Україні на 40млн населення - 300 000 народжень=приблизно 1 на 130осіб
2 В Україні на 40 млн населення - приблизно 10 млн у віці 20-40 років , тобто в цій групі 1 народження на 33 особи.

Питання до Вас
Перше - яка кількість людей знаходиться у Вашому полі зору
Друге - яка кількість знаходиться у віці 20-40
Третє - чи відповідає кількість народжень 1народження до 33 осіб у вашому полі зору?

Проста математика.
Якби локдауни не мали впливу на народжуваність, то в середньому відсоток вагітних серед жінок 20-40 років цього року не відрізнявся б від таких показників в 2015-2020 роках. Але ні. Якщо в 2015-2020 роках на мій погляд (я оцінюю суб'єктивно, по тому що бачу) - цей відсоток був приблизно однаковий, то цього року він значно вищий, і куди вище за 1/33 особи.
Одразу додам, що щодо 2021 року це більшою частиною ті люди, які були в категорії 20-40 років і в період 2015-2020, тобто це точно не через те, що у моєму оточенні більша частина людей нещодавно перейшла межу 20 років (мало того, переважна більшість з них не заводили дітей рано)
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8236 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 21 сер, 2021 22:54

Faceless написав:Проста математика.
Я не настоюю..
Я просто памятаю суперечки 2009 року, коли по кількості вікон де ввімкнене світло - рахували кількість заселених квартир..
І коли я писав що рівняти гуртожиток де в кімнаті 4 особи а значить 99% вікон будуть з світлом з новобудовою в якій на двох осіб - 5 вікон...мене слухати не хотіли.
Тому почекаємо ще пару років і порівняємо народжуваність в до ковідний,ковідний і постковідний періоди.
І все стане на свої місця.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 21 сер, 2021 22:59

budivelnik написав:
  Faceless написав:Проста математика.
Я не настоюю..
Я просто памятаю суперечки 2009 року, коли по кількості вікон де ввімкнене світло - рахували кількість заселених квартир..
І коли я писав що рівняти гуртожиток де в кімнаті 4 особи а значить 99% вікон будуть з світлом з новобудовою в якій на двох осіб - 5 вікон...мене слухати не хотіли.
Тому почекаємо ще пару років і порівняємо народжуваність в до ковідний,ковідний і постковідний періоди.
І все стане на свої місця.

Я не Захар, ці оцінки за вікнами не до мене. Я й сам писав, що є значна різниця у частці "світлих вікон" залежно від тооо, наскільки великі квартири, і панельці з однокімнатними це одне, а там, де 3 - 4кімнатні - зовсім інше.
Але до народжуваності це не має відношення. Сплеск я бачу якраз на цей рік, і це справді як якийсь бум. Вважаю, що це добре, хоч щось добре на фоні загального негативу, що створив ковід, як він безпосередньо, так і спроби боротьби з ним
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 21 сер, 2021 23:01

yanyura написав:Зато в Швеции, пошедшей своим путем, психическое и социальное благополучие населения осталось на высоком уровне, вот только ухудшение здоровья, рост заболеваемости и смертность оказались выше, чем в соседних странах:
https://www.dw.com/ru/kommentarij-shvecija-plohoj-primer-v-borbe-s-koronavirusom/a-55788137

Все цифры по численности населения из https://countrymeters.info/ru

yanyura написав:Извините, юристам на слово не верю. Верю фактам.

yanyura написав:ЛАД
Спасибо за подсказку, но ко времени появления вашего поста я уже нашел динамики. Теперь посмотрим, как он будет реагировать на факты. Вангую, что он просто отмолчится.

Итак, изначально Вы ссылаетесь на статью обозревателя газеты FAZ Маттиаса Виссува, где он утверждает, ссылаясь на "недавно опубликованный отчет одной из комиссий", о котором и которой он далее ничего не уточняет, что, якобы, "На данный момент в Швеции зафиксировано более 6600 летальных исходов от последствий коронавируса: эта цифра более чем в четыре раза выше, чем в Дании, Норвегии и Финляндии вместе взятых... В то время как в летний период уровень заболеваемости оставался низким, в данный момент этот показатель достиг 634 случаев на 100 000 жителей страны [то есть Швеции] за последние 14 дней. Для сравнения: в Германии эта цифра составляет 304 случая."

https://www.dw.com/ru/kommentarij-shvec ... a-55788137

Однако, доводы, приведенные в статье журналиста, являются его оценочными суждениями, которым могут быть присущи аллегория, преувеличение, сатира, и они не содержат фактов, как Вы ошибочно считаете:
https://pravo.ua/articles/fakty-vs-ocen ... uzhdenija/

Кроме того, из статьи обозревателя газеты FAZ Маттиаса Виссува я по ссылке вышел на другую статью, но, похоже, уже без автора:
https://www.dw.com/ru/pochemu-finljandi ... a-55703558

Исходя из этой статьи, подсчеты, на которые Вы ссылаетесь, похоже производил Университет Джонса Хопкинса.
Однако я хочу отметить, что, несмотря на существенную разницу во взглядах, авторы двух крылатых фраз, которые приведены ниже, близки в определении сущности статистики, а именно:
"Есть три вида лжи: ложь, наглая ложь и статистика".
"Неважно, как голосуют, а важно, как считают."

Поэтому, если у Вас есть доверие к Университету Джонса Хопкинса, который участвовал в экспериментах по заражению людей сифилисом, гонореей и другими заболеваниями в рамках исследования инфекций, передающихся половым путем, то я сожалею об этом, поскольку у меня этот университет вызывает лишь презрение, так как не может иначе расцениваться глумление над человеческим правом на здоровье и жизнь:
https://www.independent.co.uk/news/worl ... 51758.html
Igneus

Заблокований
Подякував: 1050 раз.
Подякували: 693 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 сер, 2021 23:11

Faceless написав:Сплеск я бачу якраз на цей рік, і це справді як якийсь бум.
В моєї мами 35 років стажу в будівництві і 8000 грн пенсії...
Але цієї пенсії в неї могло б не бути якби в 1985-1990 їх управління не будувало цехи Електрону.
На той час у всіх був застій..а по тим правилами при нарахуванні пенсії людина могла взяти 5 років підряд з любого періоду за останні 15 років і середній дохід за цих 5 років порівнювали з середнім доходом в галузі(будівельники тоді практично лежали)
От і вийшло ,що в неї в 3 рази вища пенсія ніж в таких самих як і вона ,але з інших будіельних управлінь.
Так що, може у Вашій галузі(чи фірмі) зараз найсприятливіші умови і саме тому серед Вашого оточення - найвища народжуваність..
ПС
Як не дивно це прозвучить , але в мене в торгівлі в останні 2 роки доходи ті самі що в мене були в 2005-2008 роках...А в інших гаплик..з чим це повязано? Фантазувати(припускати) то я можу, а от довести з 100% точністю - ні.
ПС
Особисто я вважаю що ріст розрібної торгівлі продуктами повязаний з тим що населення не впевнене в майбутньому,а тому не робить великих(капітальних покупок) а доходи які залишаються в розпорядженні - запускають на купівлю чогось доступного..такий собі банкет під час чуми..зекономили на шкарпетках - витратили на пиві....
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 21 сер, 2021 23:47

budivelnik написав:
  Faceless написав:Сплеск я бачу якраз на цей рік, і це справді як якийсь бум.
В моєї мами 35 років стажу в будівництві і 8000 грн пенсії...
Але цієї пенсії в неї могло б не бути якби в 1985-1990 їх управління не будувало цехи Електрону.
На той час у всіх був застій..а по тим правилами при нарахуванні пенсії людина могла взяти 5 років підряд з любого періоду за останні 15 років і середній дохід за цих 5 років порівнювали з середнім доходом в галузі(будівельники тоді практично лежали)
От і вийшло ,що в неї в 3 рази вища пенсія ніж в таких самих як і вона ,але з інших будіельних управлінь.
Так що, може у Вашій галузі(чи фірмі) зараз найсприятливіші умови і саме тому серед Вашого оточення - найвища народжуваність..
ПС
Як не дивно це прозвучить , але в мене в торгівлі в останні 2 роки доходи ті самі що в мене були в 2005-2008 роках...А в інших гаплик..з чим це повязано? Фантазувати(припускати) то я можу, а от довести з 100% точністю - ні.
ПС
Особисто я вважаю що ріст розрібної торгівлі продуктами повязаний з тим що населення не впевнене в майбутньому,а тому не робить великих(капітальних покупок) а доходи які залишаються в розпорядженні - запускають на купівлю чогось доступного..такий собі банкет під час чуми..зекономили на шкарпетках - витратили на пиві....
В моїй галузі дійсно не найгірші часи, але нічого особливого в цьому плані не змінилося за останні роки, що так би могло вплинути, в 2015-2020 було приблизно те саме.
І друге, не менш важливе - моє оточення не тільки з однієї галузі, то ж це тим паче не фактор
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 22 сер, 2021 00:14

Investor_K написав:Какие новости?

Прибитые косо начинают смотреть на не прибитых))
Мизантрóп

Подякував: 1598 раз.
Подякували: 1431 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 22 сер, 2021 00:36

yama
К вопросу о Голубовской и "непроверенных средствах".
В понедельник, 23 августа, вакцина от коронавируса "Файзер" должна получить полный сертификат американского регулятора — Управления по санитарному надзору за качеством пищевых продуктов и медикаментов.

Правда,
Вместе с тем источники сообщили, что процедура полного одобрения вакцины может и не завершиться до понедельника, поскольку ряд вопросов требует дополнительных уточнений.

https://www.9tv.co.il/item/33312
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 22 сер, 2021 00:56

Ромасик
О высокой детской смертности я не писал. Приводил цифры о последствиях болезни и о том, что они достаточно длительные.
А заболеваемость высокая. Не нашел общие цифры, но, например, за воскресенье 25% новых случаев - дети до 11 лет + 11% от 12 до 18 лет (https://www.9tv.co.il/item/33142)
Кстати, по Вашей же ссылке есть и другая цифра детской смертности (10-19лет) - 0,2%. Тоже, конечно, очень низкая.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 34843485348634873488 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему