Нет, их не жаль. И не только их. Никого не жаль. Тут вопрос в том,что им не будут давать умирать, ограничивая уже нас. Будивельнык (прости дядьку, что снова тебя тэгаю) рассуждает,что ему жаль сидеть в локдауне, время жизни не бесконечное. Так вот у меня (или всех нас) оно ещё больше ценное!! Но если из-за дисидентов начнется мор, начнет все закрываться. Мне не хочется этого. А вам , видимо хочется, что вы сюда носите страшилки об умерших от "бормотухи".
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 27 сер, 2021 13:05, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав:Я вот не пойму восторгов антиваксов "за Адессу". В чём вопрос? Удивляет, что нет какой-то очень сильной вспышки, а такой же рост, как и везде? Или в чём дело?
В Одессе самое маленькое снижение продолжительности жизни - 0,04 года, при среднем по Украине 0,6. Это ваксы объяснить не могут.
Ромасик написав:почему вы так волнуетесь за невакцинированных? Они вымрут естественным отбором, падая на улицах штабелями как в Бергамо или Одессе. Это их выбор. Вам, вакцинированным, же больше воздуха будет!
Ви справді думаєте що мені подобається носити маски, платити за тести при перетині кордони чи сидіти в локдауні? Ні. Я просто не поводжусь як мала дитина - "хочу щоб всього цього не було"
Нет, их не жаль. И не только их. Никого не жаль. Тут вопрос в том,что им не будут давать умирать, ограничивая уже нас. Будивельнык (прости дядьку, что снова тебя тэгаю) рассуждает,что ему жаль сидеть в локдауне, время жизни не бесконечное. Так вот у меня (или всех нас) оно ещё больше ценное!! Но если из-за дисидентов начнется мор, начнет все закрываться. Мне не хочется этого. А вам , видимо хочется, что вы носите страшилки о умерших от бормотухи.
так дисиденты ж вас поддерживают обеими руками!! Выбор и возможность была дана всем. Дальше какждый своей дорогой. Если вы о койко-местах - то чипированным они же больше не понадобятся?
Ваша дорога запросто может пересечь мою, если из-за смертей отрицателей начнутся локдауны. Я их не хочу. Но они из-за вас. А не локдаунить из соображений " ну они сами это выбрали" - это так не работает.
ЛАД написав:Я вот не пойму восторгов антиваксов "за Адессу". В чём вопрос? Удивляет, что нет какой-то очень сильной вспышки, а такой же рост, как и везде? Или в чём дело?
В Одессе самое маленькое снижение продолжительности жизни - 0,04 года, при среднем по Украине 0,6. Это ваксы объяснить не могут.
budivelnik написав:60+ - тут летальність суттєва, тому варто вакцинуватись..але хто хоче - може й не вакцинуватись.
А вони і не хочуть:
Катерина Сояк зазначила, що можна повторно захворіти "Дельта"-штамом. "Тому, однозначно, ми не захищені повністю. Плюс будуть хворіти важко люди 65+, вони у нас найменше вакциновані. Тому, на жаль, чекаємо погіршення", - підсумувала Сояк. https://tsn.ua/svit/vcheni-diznalisya-u ... 52804.html
ЛАД написав:Как Вы считаете, какая цифра не по отдельным регионам, а по всей Украине? Придерживаетесь 40% (или больше), которая здесь упоминалась?
Я взагалі то думаю, що більше. Знаю людей що вже по другому колу пройшли. Сам вчора уже вакцинувався вдруге модерною, були пробуксовки з 2-ою дозою. Самопочуття гірше ніж після першої, співставиме десь з самою хворобою. Надіюсь, що на завтра пройде. Сертифікат в дії показує термін придатності на півроку. Так що це скоро не закінчиться.
ЛАД написав:
Ромасик написав:В Одессе самое маленькое снижение продолжительности жизни - 0,04 года, при среднем по Украине 0,6. Это ваксы объяснить не могут.
Откуда дровишки? Ссылку можно?
Це взагалі укрстат про очікувану тривалість життя, а як воно получиться - перевіримо через 70 р.
Ну так давайте подивимось, хто тут шкідник на форумі. Той, хто каже "нехай в основному старі, нехай в основному хворі, але люди пачками мруть по всьому світу. Необхідно вакцинуватись і покінчити з цим!" Чи той, хто каже "ніхто не мре, то все хвилі", "то все від суіцидів і наркотиків, а так то звичайний насморк", "ваша вакцина вбиває". Звичайно перелякані пенси це читають, слухають і відмовляються вакцинуватись. (Ви самі то чому ширнулись?? Не мре ніхто ж, все хвилі) . Якщо це каже козачок пропутінський, то нема питань. Чим країні гірще, чим меньше вакцинацій, чим більше локдаунів, тим йому краще від втрат економіки та напруги в суспільстві. Проте коли наче б то україномовні патріоти ... Тут багато питань до їх адекватності.
Ой+ написав:очікувану тривалість життя, а як воно получиться - перевіримо через 70 р.
Лишилось лише засвоїти, що "очікувана" - це математична величина, яка відображує в тому числі і те, що має місце зараз зі смертністю. Якщо при (майже) незмінних інших чинниках (доходи населення, доступ до ліків, їжі, відпочинку, стан екології) ця цифра впала, хоча до цього росла, то є якісь фактори , які суттєво змінились ВЖЕ. А не через 0..70 років зміняться.