К вопросу о вакцинировании по группам риска. Как это было у "них". Звоню зимой друзьям: -Вы уже? - Нет, до нас ещё очередь не дошла. Звоню весной: - Да, нас вызвали и мы уже первую прививку сделали. Так у "них", когда очередь подошла шли на прививку, а у нас полгода уговаривали и люди не шли. Ни по очереди, ни без очереди. Точнее, шли, но очень мало. Поэтому у нас так мало привитых 60+, да и 60-. Сейчас, когда испугались ограничений, то побежали.
ЛАД написав:Ну и куда ж без "совка". "загробили мільйони життів у війнах", надо было в 41 быстренько сдаться, как французы. Зато Париж целый остался. Наверно, в ковиде тоже "совок" виноват.
там інші плани були на слов"ян, все ж франки вважалися більш близькими до арійців, так що аналогія натягнута як сова на глобус
budivelnik написав:я пропоную наступних 200 днів і 20 млн доз витратити з коефіцієнтом в 70%..
проблема в тому що ця пропозиція теж кухонна філософія, ніякого реального механізму що спонукає саме пенсіонерів вакцинуватися Ви так і не запропонували, тільки теоретичне "кошмарити" Питав у Ігнеуса, може він знає як в рамках закону змусити вакцинуватися саме пенсіонерів - у відповід тиша.
Тому кошмарять тих кого можуть, он на Вас наприклад, багато зусиль не знадобилося
budivelnik написав:...... Ви не хочете зрозуміти сьогоднішній коефіцієнт корисної дії вакцинування=28% я пропоную наступних 200 днів і 20 млн доз витратити з коефіцієнтом в 70%.. ви можете й далі настоювати що алгоритм при якому ККД=28% кращий..але в мене по цьому питанню своя думка Можна я приній залишусь, а ви повернетесь до миття тарілок?
Можете залишитись з чим завгодно. Но ответьте, наконец, на конкретный вопрос - как заставить 60+ вакцинироваться? Особенно, когда Вы и ещё "ряд товарищей" рассказывают, что вакцина вредит здоровью.
P s. Второй вопрос уже не повторяю, хоть бы на один получить ответ.
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 08 лис, 2021 01:24, всього редагувалось 1 раз.
Igneus написав:При цьому, якщо унаслідок екстреного застосування вакцин виникатимуть негативні факти, то жодна статистика вже не допоможе
Странно, что используя корректное название явления, вы обошли вниманием его смысл - для согласования экстренного использования требуются столь же экстренные обстроятельства, а сам процесс предполагает крайне аккуратное взвешивание ожидаемой пользы и ожидаемого вреда.
Более того, вы не хуже других знаете, что большинство препаратов, направленных на профилактику и лечение ковида, НЕ получили согласования на экстренное применение, а некоторые, даже получив его, позднее были отозваны. Т.е. процесс не является пустой формальностью.
Наука работает на пределе возможностей, уменьшая ущерб пандемии, но диванные юристы-вирусологи, конечно, разбираются лучше, и обязательно должны составить свое "авторитетное" мнение
PS: добрая половина современных препаратов против рака также используются по экстренным лицензиям, поскольку переживать об отдаленных побочных эффектах у людей, которые без лечения рискуют умереть, контр-продуктивно и неэтично
рак лікують експерементальними ліками там скільком % населення? примушують приймати ліки?
justit написав: Был свидетелем того, как пожилую женщину лечили не от онкологии. Врачи при мне отправили ее домой, мол там уже бесполезно лечить.
Поэтому я не особо верю в нашу медицину.
наскільки я в темі, то, навіть швидка до пенсів за віком не особо і їде, а про лікувати тим більше їх особливо не збираються (як і вакцинувати, про що не раз писав будівельник), ось така "турбота"
Были отказы вакцинировать пенсов? Или, пожалуйста, примеры, или прекращайте словоблудие.
круть-верть, а що особливо збираються? будем гратися в словоблудство? покажіть скільки % пенсіонерів за віком вакциновано? більший % чим непенсонерів ?
будете заперечувати, що "не особливо збираються"? тобто на "групу ризику" кладуть болт, але тим кому та вакцинація помогає як бабі кадило, вважають що їх тре в першу чергу. Л - логіка.
yanyura написав:Но, несмотря на это, ̶з̶а̶с̶т̶а̶в̶и̶л̶ уговорил своего 35-летнего продавца вакцинироваться! Интересно, каким был решающий довод, чтобы продавец согласился, хотя слышал из уст своего работодателя, что это принесет только вред его здоровью? Или вы ему/ей про вред его/ее здоровью от вакцинации не сказали?
Пояснюю ще раз Я зважую ризики( і мій продавець також) В мене були варіанти Перший - Купити 8 сертифікатів про вакцинування - витрати 50000-70000 грн ртзик - отримати два роки тюрми за підробку Другий-Робити 8 особам кожних три дні ПЛР тести-витрати80тестів=60000грн/міс Третій- закритись - втрати 50000-100000 грн Четвертий-гаркнути на людей - ймовірні втрати мінус 4 працівника(найкращих) Пятий - вакцинуватись самому(мотивація -поїду без проблем за кордон) і попросити людей зробити те саме - вони зробили( адже вони також ризикували втратою робочого місця, за 3 тижні вже було пяток перевірок)
Таким чином я не дурень ..якому скажуть будувати комунізм і він всі 70 років буде його будувати Я зекономив 50000-100000 грн , не потрапив в тюрму, не порушував закон вимагаючи примусової вакцинації, не закрив бізнес..і готуюсь до подорожей.. ПС Як вам такий приклад Приїзжає англієць в Україну і починає пересуватись на своєму авто по зустрічній полосі мотивуючи тим що в Англії всі так роблять..
budivelnik написав:...... Ви не хочете зрозуміти сьогоднішній коефіцієнт корисної дії вакцинування=28% я пропоную наступних 200 днів і 20 млн доз витратити з коефіцієнтом в 70%.. ви можете й далі настоювати що алгоритм при якому ККД=28% кращий..але в мене по цьому питанню своя думка Можна я приній залишусь, а ви повернетесь до миття тарілок?
Можете залишитись з чим завгодно. Но ответьте, наконец, на конкретный вопрос - как заставить 60+ вакцинироваться? Особенно, когда Вы и ещё "ряд товарищей" рассказывают, что вакцина вредит доровью. P s. Второй вопрос уже не повторяю, хоть бы на один получить ответ.
Злякати.... Зараз використовуючи вас просовють страшилку загальної вакцинації... ті хто від ковіду не помирає ( а таких 25 млн 0-40) цій страшилці не вірять..і підтримують у тих хто помирає( група 60+) що ковід не страшний.... Якщо замість загальної страшилки по телебаченню показувати звужену страшилку - 90% хворих і помираючих в групі 60+...+ виставити умову змінити карточки для отримання пенсії з обовязковим відділенням банку а в банк пускати тільки вакцинованих( як це зараз зробили для всіх промислових магазинів і відпочинкових закладів) і що залишиться пенсіонеру? помирати з голоду чи вакцинуватись , щоб відновити отримання пенсій?
ПС при цьому ви можете й далі колоти вакцини бажаючим в інших групах...але без істерики і напрягу+ в кожному пункті вакцинацій - здоровенний плакат Черга діє наступним чином Перший той хто старший а не той хто раніше прийшов. ППС Зрозумійте ще раз від того що ви вколите ще 20 млн вакцин в групі 0-40..менше смертей і госпіталізацій - не буде... трошки не правильно менше буде - на кількість вже померлих.
Igneus написав:яка витрачатиметься виробниками вакцин для проведення їх випробувань
вони то взагалі продають їх а не доплачують за використання
можна було звичайно знайти якісь гроші на це в бюджеті, але як бачимо збільшити показники вакцинації до 300 тис в день можна і дешевшими для бюджету способами