Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 42074208420942104211 ... 5004>
Повідомлення Додано: Пон 08 лис, 2021 01:10

К вопросу о вакцинировании по группам риска.
Как это было у "них".
Звоню зимой друзьям:
-Вы уже?
- Нет, до нас ещё очередь не дошла.
Звоню весной:
- Да, нас вызвали и мы уже первую прививку сделали.
Так у "них", когда очередь подошла шли на прививку, а у нас полгода уговаривали и люди не шли. Ни по очереди, ни без очереди. Точнее, шли, но очень мало.
Поэтому у нас так мало привитых 60+, да и 60-.
Сейчас, когда испугались ограничений, то побежали.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 08 лис, 2021 01:14

flyman написав:
  ЛАД написав:Ну и куда ж без "совка". "загробили мільйони життів у війнах", надо было в 41 быстренько сдаться, как французы. Зато Париж целый остался. Наверно, в ковиде тоже "совок" виноват. :)

там інші плани були на слов"ян, все ж франки вважалися більш близькими до арійців, так що аналогія натягнута як сова на глобус

Спасибо, просветили. :)
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 08 лис, 2021 01:16

budivelnik написав:я пропоную наступних 200 днів і 20 млн доз витратити з коефіцієнтом в 70%..

проблема в тому що ця пропозиція теж кухонна філософія, ніякого реального механізму що спонукає саме пенсіонерів вакцинуватися Ви так і не запропонували, тільки теоретичне "кошмарити"
Питав у Ігнеуса, може він знає як в рамках закону змусити вакцинуватися саме пенсіонерів - у відповід тиша.

Тому кошмарять тих кого можуть, он на Вас наприклад, багато зусиль не знадобилося :D
IgA

Подякував: 38 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 лис, 2021 01:20

budivelnik написав:......
Ви не хочете зрозуміти
сьогоднішній коефіцієнт корисної дії вакцинування=28%
я пропоную наступних 200 днів і 20 млн доз витратити з коефіцієнтом в 70%..
ви можете й далі настоювати що алгоритм при якому ККД=28% кращий..але в мене по цьому питанню своя думка
Можна я приній залишусь, а ви повернетесь до миття тарілок?

Можете залишитись з чим завгодно.
Но ответьте, наконец, на конкретный вопрос - как заставить 60+ вакцинироваться?
Особенно, когда Вы и ещё "ряд товарищей" рассказывают, что вакцина вредит здоровью.

P s. Второй вопрос уже не повторяю, хоть бы на один получить ответ.
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 08 лис, 2021 01:24, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 08 лис, 2021 01:23

шо интересно опять говорят за ивермектин теперь в индии.
Former Pfizer VP: ‘Clear evidence of fraud’ in Pfizer study claiming 95% jab efficacy

https://www.lifesitenews.com/news/forme ... -efficacy/

https://www.thelancet.com/journals/lanmic/article/PIIS2666-5247(21)00069-0/fulltext
Востаннє редагувалось pilker в Пон 08 лис, 2021 01:26, всього редагувалось 1 раз.
pilker

Подякував: 1 раз.
Подякували: 67 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 лис, 2021 01:25

zРадио написав:
  Igneus написав:При цьому, якщо унаслідок екстреного застосування вакцин виникатимуть негативні факти, то жодна статистика вже не допоможе

Странно, что используя корректное название явления, вы обошли вниманием его смысл - для согласования экстренного использования требуются столь же экстренные обстроятельства, а сам процесс предполагает крайне аккуратное взвешивание ожидаемой пользы и ожидаемого вреда.

Более того, вы не хуже других знаете, что большинство препаратов, направленных на профилактику и лечение ковида, НЕ получили согласования на экстренное применение, а некоторые, даже получив его, позднее были отозваны. Т.е. процесс не является пустой формальностью.

Наука работает на пределе возможностей, уменьшая ущерб пандемии, но диванные юристы-вирусологи, конечно, разбираются лучше, и обязательно должны составить свое "авторитетное" мнение :oops:

PS: добрая половина современных препаратов против рака также используются по экстренным лицензиям, поскольку переживать об отдаленных побочных эффектах у людей, которые без лечения рискуют умереть, контр-продуктивно и неэтично

рак лікують експерементальними ліками там скільком % населення? примушують приймати ліки?
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 08 лис, 2021 01:33

ЛАД написав:
  flyman написав:
  justit написав:
Был свидетелем того, как пожилую женщину лечили не от онкологии.
Врачи при мне отправили ее домой, мол там уже бесполезно лечить.

Поэтому я не особо верю в нашу медицину. :(

наскільки я в темі, то, навіть швидка до пенсів за віком не особо і їде, а про лікувати тим більше їх особливо не збираються (як і вакцинувати, про що не раз писав будівельник), ось така "турбота"

Были отказы вакцинировать пенсов?
Или, пожалуйста, примеры, или прекращайте словоблудие.

круть-верть,
а що особливо збираються?
будем гратися в словоблудство?
покажіть скільки % пенсіонерів за віком вакциновано?
більший % чим непенсонерів ?

будете заперечувати, що "не особливо збираються"?
тобто на "групу ризику" кладуть болт, але тим кому та вакцинація помогає як бабі кадило, вважають що їх тре в першу чергу.
Л - логіка.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 08 лис, 2021 01:38

yanyura написав:Но, несмотря на это, ̶з̶а̶с̶т̶а̶в̶и̶л̶ уговорил своего 35-летнего продавца вакцинироваться! Интересно, каким был решающий довод, чтобы продавец согласился, хотя слышал из уст своего работодателя, что это принесет только вред его здоровью? Или вы ему/ей про вред его/ее здоровью от вакцинации не сказали?
Пояснюю ще раз
Я зважую ризики( і мій продавець також)
В мене були варіанти
Перший - Купити 8 сертифікатів про вакцинування - витрати 50000-70000 грн
ртзик - отримати два роки тюрми за підробку
Другий-Робити 8 особам кожних три дні ПЛР тести-витрати80тестів=60000грн/міс
Третій- закритись - втрати 50000-100000 грн
Четвертий-гаркнути на людей - ймовірні втрати мінус 4 працівника(найкращих)
Пятий - вакцинуватись самому(мотивація -поїду без проблем за кордон) і попросити людей зробити те саме - вони зробили( адже вони також ризикували втратою робочого місця, за 3 тижні вже було пяток перевірок)

Таким чином я не дурень ..якому скажуть будувати комунізм і він всі 70 років буде його будувати
Я зекономив 50000-100000 грн , не потрапив в тюрму, не порушував закон вимагаючи примусової вакцинації, не закрив бізнес..і готуюсь до подорожей..
ПС
Як вам такий приклад
Приїзжає англієць в Україну і починає пересуватись на своєму авто по зустрічній полосі мотивуючи тим що в Англії всі так роблять..
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 08 лис, 2021 01:43

ЛАД написав:
  budivelnik написав:......
Ви не хочете зрозуміти
сьогоднішній коефіцієнт корисної дії вакцинування=28%
я пропоную наступних 200 днів і 20 млн доз витратити з коефіцієнтом в 70%..
ви можете й далі настоювати що алгоритм при якому ККД=28% кращий..але в мене по цьому питанню своя думка
Можна я приній залишусь, а ви повернетесь до миття тарілок?

Можете залишитись з чим завгодно.
Но ответьте, наконец, на конкретный вопрос - как заставить 60+ вакцинироваться?
Особенно, когда Вы и ещё "ряд товарищей" рассказывают, что вакцина вредит доровью.
P s. Второй вопрос уже не повторяю, хоть бы на один получить ответ.
Злякати....
Зараз використовуючи вас просовють страшилку загальної вакцинації...
ті хто від ковіду не помирає ( а таких 25 млн 0-40) цій страшилці не вірять..і підтримують у тих хто помирає( група 60+) що ковід не страшний....
Якщо замість загальної страшилки по телебаченню показувати звужену страшилку - 90% хворих і помираючих в групі 60+...+ виставити умову змінити карточки для отримання пенсії з обовязковим відділенням банку а в банк пускати тільки вакцинованих( як це зараз зробили для всіх промислових магазинів і відпочинкових закладів) і що залишиться пенсіонеру? помирати з голоду чи вакцинуватись , щоб відновити отримання пенсій?

ПС
при цьому ви можете й далі колоти вакцини бажаючим в інших групах...але без істерики і напрягу+ в кожному пункті вакцинацій - здоровенний плакат
Черга діє наступним чином
Перший той хто старший а не той хто раніше прийшов.
ППС
Зрозумійте ще раз
від того що ви вколите ще 20 млн вакцин в групі 0-40..менше смертей і госпіталізацій - не буде...
трошки не правильно
менше буде - на кількість вже померлих.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 08 лис, 2021 01:52

Igneus написав:яка витрачатиметься виробниками вакцин для проведення їх випробувань

вони то взагалі продають їх а не доплачують за використання :D

можна було звичайно знайти якісь гроші на це в бюджеті, але як бачимо збільшити показники вакцинації до 300 тис в день можна і дешевшими для бюджету способами
IgA

Подякував: 38 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

#<1 ... 42074208420942104211 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор