А мені наприклад ваша "сенсація" про шкідливість щеплень нагадує кимось закинуту "сенсацію" , що Флер нерозбірлива в сексуальних стосунках.
Це правда? Ніхто не знає!
Який зв'язок? Да ніякого! Але чому б не підозрювати щось.
Сподіваюсь ви розумієте, що зараз ви пробуєте просто зв'язати 2 непов'язані події виключно "для красного словца".
Хто знає? Я поки що не знаю. Треба факти.
Бо вірус прийняв такі форми, які викликають хворобу, але вбиває лише ну зовсім слабких. Тобто летальність суттєво впала. А ви думали, то чому?
І що? А чому вони мали були однакові??
І чому вас дивує, що при різних відсотках припинили вакцинацію?
Наприклад:
Йде цунамі. Через Херсон на Мико. В одному місті видали 1000 човнів, а в іншому 10 тисяч. Цунамі пройшло. Невже треба першому місту продовжувати видавати ще 9 тисяч човнів??
Бо на момент епідемія стихла. Людям не характерно хвилюватись минулими проблемами. Всі схильні вірити, що їх обійшло.
Продовжуйте спостереження.
А в 90-х їли макарони і картоплю. І не було Ковід. І що?
З.І.
Для мене не має принципового значення, що людина думає про Ковід, про тиф , чи вітрянку.
Але якщо людина:
1. Їсть з помийки (я про інформацію)
2. Погоджується хоч в чомусь з гниллю нашої держави (ви знаєте, кому ви лайкали в цій гілці), то для мене цієї людини більше нема.
Я не вважаю цю тему настільки важливою в нашому житті, щоб люди заради спроби переконати когось мали замазуватись в фекалії вонючих сайтів. Щоб люди торкались рукою до умовних "вкладчиків" (там вже з десяток забанених навічно акаунтів) , після яких не відмитись.
Бай. Більше ми не знайомі.