Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Ряд крупных российских брокеров в ближайшее время могут перестать предоставлять клиентам американские рынки напрямую. Один из крупнейших интернет-брокеров США Interactive Brokers решил больше не работать с российским брокерами. Клиентам придется закрывать позиции.
greenozon Русским верить нельзя. Русский суб формально делает такой же комплаенс как IB, но отвечает перед регулятором в США именно IB. Потому они решили без прокладок. Клиенты при желании могут переехать на прямые счета.
Ніяк не розберусь. Хто може пояснити оцю фічу: second user for an individual account. - секондарі юзер тільки родич? - що значить non-employee individuals? - є аккаунт холдер, секондарі юзер має пройти повну верифікацію, поповнити аккаунт і т.д.? - чи може другий учасник трейдить з цього аккаунту? - я так розумію це за додаткові 10 дол/міс. Можливо хтось стикався, чи юзає?! Якщо є щось подібне у інших брокерів, пишіть в особисті. Дякую.
St/2 написав:Разобрался. UK - двойное регулирование, двойная страховка, 500куе +150к фунтов. Но в перспективе автообмен с ДФС US - страховка всего на 500куе, но США данные никому не передает. А еще в США налог на наследство нерезов 40%, в UK не поммню.
Ну и Вас никто не будет спрашивать, сейчас украинцев регистрируют в US
Хтось може підказати, як перевести рахунок в США щоб уникнути автообміну даними з ДФС? Я відкривав рахунок у 2018 р. і договір у мене з IB UK Ltd. Чи може всіх укр. клієнтів вже перевели?
darphbobo74 написав:St/2 Щоб податкова не дізналася про мої пенсійні накопичення, "менше знаєш краще спиш". Чи з США теж буде автообмін даними про рахунки?
США єдина країна, яка зі всіх смокче податкові бази, але нікому своїх не віддає
darphbobo74 написав:St/2 Щоб податкова не дізналася про мої пенсійні накопичення, "менше знаєш краще спиш". Чи з США теж буде автообмін даними про рахунки?
В таком случае Комплаенс Вас догонит раньше чем инспектор ДФС. Но, что больнее, 18% НДФЛ или 100% блокировки до выяснения, это уже решать Вам.