| 

|   | izibank | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  Народний рейтинг банків, що діють в Україні,  на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку

Додано: Пон 11 бер, 2024 22:21  Я так понимаю все спокойно отнеслись к тому, что новое приложение не с плеймаркета?В чем причина, что его туда не загружают?..

arkavs

Повідомлень: 586З нами з: 11.06.15Подякував: 865 раз.Подякували: 60 раз. 

Профіль

Додано: Пон 11 бер, 2024 22:27 

moveton написав:  novichok написав: Після замилювання сум на картах (ну щоб ніхто не бачив скілько там) не можу відновити різкість, допомагає тільки знесення додатку та установка заново. може хто знає як це лікується, в старому додатку достатьно було махнути перед фронтальною камерою, в новому таке у мене не працює.
 Тут, видимо, некоторое равновесие. У меня точно так же на помахивание перед камерой не реагирует (хотя подсказка при включении режима скрытия утверждает, что должно), но баланс не скрывается в какое положение переключатель его скрытия не ставь.
 О! Відключив повзунок "Приховувати баланс", розмилилось. 

novichok

Повідомлень: 3682З нами з: 31.03.13Подякував: 38 раз.Подякували: 316 раз. 

Профіль

Додано: Пон 11 бер, 2024 22:36 

arkavs написав: Я так понимаю все спокойно отнеслись к тому, что новое приложение не с плеймаркета? В чем причина, что его туда не загружают?..
 Чай не в первый раз. Привыкли. И причину нам и в этот раз не скажут. К этому тоже привыкли. 

moveton

Повідомлень: 6109З нами з: 23.03.18Подякував: 79 раз.Подякували: 754 раз. 

Профіль

3

7

Додано: Пон 11 бер, 2024 22:53 

arkavs написав: Я так понимаю все спокойно отнеслись к тому, что новое приложение не с плеймаркета? В чем причина, что его туда не загружают?..
 Причина почему туда его не могут загрузить в принципе понятна - плеймаркет не пропускает.А вот почему он его не пропускает можно только гадать: от вирусов и троянов до хз шо там ещё может быть.Точно знают только айтишники изи. 

посетитель

Повідомлень: 1543З нами з: 22.12.18Подякував: 5 раз.Подякували: 233 раз. 

Профіль

Додано: Вів 12 бер, 2024 00:24 

Яке спокійно? Я чекаю - мені не горить. Сьогодні поставиш із сайту, завтра скажуть, що русня підмінила apk, бабло тю-тю і подавайте до суду на пу. Система ж попереджала, що ставите з ненадійного джерела, а ви погодилися - отже взяли ризики на себе, а ізя ні до чого. Мене більш дивує, що минулого разу рейтинг до 1,2 у ГП злили, а цього разу все стабільно. Навіть на мінфіні усього 2 відгуки щодо проблеми. Ше цікаво, що apk важить 100МБ. Половина з того - ліби для розпізнавання зображень, а друга половина - гіф-анімація. Якісь геть косорукі. P.S. сподобалася порада на міфіні купити Айфон для вирішення проблеми. 

klug

Повідомлень: 8945З нами з: 18.08.14Подякував: 375 раз.Подякували: 1261 раз. 

Профіль

1

4

Додано: Вів 12 бер, 2024 06:25  выкатили обновление на маркет-заработало 

zoawlhxc

Повідомлень: 231З нами з: 22.06.16Подякував: 28 раз.Подякували: 9 раз. 

Профіль

Додано: Вів 12 бер, 2024 11:04 

2XL

Повідомлень: 4361З нами з: 13.12.12Подякував: 751 раз.Подякували: 271 раз. 

Профіль

Додано: Вів 12 бер, 2024 16:26 

Изя за свої вибрики пропонує вибрати третю категорію кеш бека до кінця безеня 

novichok

Повідомлень: 3682З нами з: 31.03.13Подякував: 38 раз.Подякували: 316 раз. 

Профіль

Додано: Вів 12 бер, 2024 17:27 

посетитель написав:  arkavs написав: Я так понимаю все спокойно отнеслись к тому, что новое приложение не с плеймаркета? В чем причина, что его туда не загружают?..
 Причина почему туда его не могут загрузить в принципе понятна - плеймаркет не пропускает.А вот почему он его не пропускает можно только гадать: от вирусов и троянов до хз шо там ещё может быть.Точно знают только айтишники изи.
 Завантажував з плеймаркета і далі телефона не пускало. Потім закачав апк  і був дзвоник для підтвердження. За пару годин зайшов на свою ел пошту і там було декілька листів на підтвердження встановлення додатку. Можливо як щоб підтвердив пустило і з плеймаркету але це припущення 

pavyak

Повідомлень: 2563З нами з: 15.02.10Подякував: 30 раз.Подякували: 197 раз. 

Профіль

|  | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостейМодератори:
      Ірина_, ShtormK, Модератор
 | 

| 

Топвідповідей

Топкористувачів

Найкращі відповіді за минулий тиждень |  
                        |  |  |