Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
soroka5 написав:гасив кредит 02,05,2024, потім купив 03,05,2024 облігації . 01,06,2024 зняли гроші і підтримка пише що . пільгового періода в мене нема і є борг як просрочка.
Якщо гасили за номером картки, то грошові кошти могли не розділитися по рахунку до видаткової операції. Тут дивиться тільки виписку по рахунку за той період, який Вас цікавить.
klugТак, я купляв через Дію війскові облігації , робив це і раніше , з рахунку дружини робив те саме і втіж терміни. В неї все норм.Два рази звонив та пітання задавав вчора Банку по телефону- відповіді немає . Як можна так тупити ? я загасив свій кредитний пільговий раніше 02,05 та знову купив облігації 03,05,/ до речі з рахунки дружини так само/.Таке враження що вони не бачать поповнення... Так, Ізя тримає в грейсі купівлю Облігацій через Дію , тобто в пільгому режимі . Дуже мутна БАНКА , ноль конкретикі , таке враження, що бажають підловити клієнта і випотрошити...