|
Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 24 гру, 2020 18:11
Кстати тема в Европе совсем неактуальная, там просто % по кредиту намного выгоднее платить, чем аренду и многие берут в ипотеку, чтоб просто экономить. А потом такую недвигу можно спокойно продать с ипотекой.
-
Sidus
-
-
- Подякував: 57 раз.
- Подякували: 253 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 24 гру, 2020 19:45
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 24 гру, 2020 19:49
Sidus написав:Кстати тема в Европе совсем неактуальная, там просто % по кредиту намного выгоднее платить, чем аренду и многие берут в ипотеку, чтоб просто экономить. А потом такую недвигу можно спокойно продать с ипотекой.
1. Тре дивитися на транзакційні витрати, може вийти, що вигода буде після 7го року проживання в іпотеці, а до 7ми років ліпше оренда. Хз що буде через місяць, так що якщо впевнений що буде джерело доходів на 7 років в тій локації, то вперед. 2. Іпотека зменшує податкову базу, так що непоганий інструмент для зниження оподаткування, тобто твої податкі ідуть на виплату твоєї іпотеки. 3. Актив мав би вирости в ціні часі. Якщо брати на піку цін, то виходити прийдеться в мінус.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 24 гру, 2020 21:14
Я ще з літа в курсі цієї справи  так як її намагався оформити мії знайомий. Детальніше про це, я якось описував на Київській гілці. Якщо коротко - то просто вимагали хабар 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 24 гру, 2020 21:51
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 гру, 2020 15:52
-
greenozon
-
-
- Подякував: 577 раз.
- Подякували: 1755 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
6
Додано: П'ят 25 гру, 2020 17:03
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 гру, 2020 17:08
Долярчик, так там вторинний ринок кредитують.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 гру, 2020 19:27
Vlad442 написав: Долярчик написав:Справа, майже, готовий - але його мають здати через пів року
Тогда глупо было покупать квартиру на котловане по цене почти готового.
Поясню ще раз, чому зробив такий вибір: 1. Був лише 1 НЕЛІКВІД на останньому поверсі, ще й у внутрішньому куті будинку і ще на 7% дорожчий за той, який я взяв на котловані, але там - я МАВ ВИБІР! - решта всі пропозиції були значно дорожчі і тільки 2 останні поверхи! 2. Припустимо я взяв - а це мені треба було зазичитись ще більше у родичів, так як, навіть, на ту нижчу ціну "котлована" я все одно зазичав, бо депо закінчується через місяць(тоді родичам і віддам) Так от, припустимо що я взяв той неліквід на останні кошти! - нехай, трохи із затримкою, його літом здають - ЩО ДАЛІ? а) - продавати неліквід?-так там і ціни на той період можуть ще не вирости дуже і це НЕЛІКВІД, який по нормальній ціні не продаси! б) - тримати тупо закриту і платити за вивіз сміття/ліфт/котельню на даху і іншу куйню? (так, як коштів не буде на ремонт) п. с. з Так, звісно - як грошей достатньо - то і варіантів купа! - а от що робити, коли грошей обмаль/впритик?! Тож, я думаю, що зробив правильний вибір! 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 гру, 2020 19:46
Долярчик написав: Vlad442 написав: Долярчик написав:Справа, майже, готовий - але його мають здати через пів року
Тогда глупо было покупать квартиру на котловане по цене почти готового.
Поясню ще раз, чому зробив такий вибір: 1. Був лише 1 НЕЛІКВІД на останньому поверсі, ще й у внутрішньому куті будинку і ще на 7% дорожчий за той, який я взяв на котловані, але там - я МАВ ВИБІР! - решта всі пропозиції були значно дорожчі і тільки 2 останні поверхи! 2. Припустимо я взяв - а це мені треба було зазичитись ще більше у родичів, так як, навіть, на ту нижчу ціну "котлована" я все одно зазичав, бо депо закінчується через місяць(тоді родичам і віддам) Так от, припустимо що я взяв той неліквід на останні кошти! - нехай, трохи із затримкою, його літом здають - ЩО ДАЛІ? а) - продавати неліквід?-так там і ціни на той період можуть ще не вирости дуже і це НЕЛІКВІД, який по нормальній ціні не продаси! б) - тримати тупо закриту і платити за вивіз сміття/ліфт/котельню на даху і іншу куйню? (так, як коштів не буде на ремонт) п. с. з Так, звісно - як грошей достатньо - то і варіантів купа! - а от що робити, коли грошей обмаль/впритик?! Тож, я думаю, що зробив правильний вибір! 
Так собі міркую шо оптимістично Ви купили пасив на 2 роки, якщо оптимістично. Але з надією в світле майбутнє.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
|