Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
klug написав:Панове, з сайту КС не дає поповнити телефон бубликом, каже, що не може перевірити приналежність картки. Як з цим боротися? Раніше платив ТАСькою увесь час. Зараз у ТАСьки за телефон комісію, комуналку вчора дало оплатити, а от інтернет - ні.
З сайту ватафона теж не проходить. Це точно не Ідея блочить?
Вопрос по тарифам - тянуть с карты без комиссии? Лимит при оформлении не дали, карту не успел получить, думаю теперь все таки получить и использовать, как копилку - на свободные средства всё-таки 8.5%
klug написав:Панове, з сайту КС не дає поповнити телефон бубликом, каже, що не може перевірити приналежність картки. Як з цим боротися? Раніше платив ТАСькою увесь час. Зараз у ТАСьки за телефон комісію, комуналку вчора дало оплатити, а от інтернет - ні.
З сайту ватафона теж не проходить. Це точно не Ідея блочить?
lloydbanksua написав:Вопрос по тарифам - тянуть с карты без комиссии? Лимит при оформлении не дали, карту не успел получить, думаю теперь все таки получить и использовать, как копилку - на свободные средства всё-таки 8.5%
На сайте все достаточно понятно https://ideabank.ua/ru/card-credit . Выбрать свою карту и посмотреть тарифы. Если речь об о.карте, то Протягом 4-х місяців з дати відкриття рахунку:
Не тарифікується
Починаючи з 5-го місяця з дати відкриття рахунку:
Не тарифікується – якщо сума безготівкових покупок
в попередньому місяці від 5 000,00 грн.;
0,5% min 1 грн. – якщо сума безготівкових покупок в
попередньому місяці до 4 999,99 грн
lloydbanksua написав:Вопрос по тарифам - тянуть с карты без комиссии? Лимит при оформлении не дали, карту не успел получить, думаю теперь все таки получить и использовать, как копилку - на свободные средства всё-таки 8.5%
На сайте все достаточно понятно https://ideabank.ua/ru/card-credit . Выбрать свою карту и посмотреть тарифы. Если речь об о.карте, то Протягом 4-х місяців з дати відкриття рахунку: Не тарифікується Починаючи з 5-го місяця з дати відкриття рахунку: Не тарифікується – якщо сума безготівкових покупок в попередньому місяці від 5 000,00 грн.; 0,5% min 1 грн. – якщо сума безготівкових покупок в попередньому місяці до 4 999,99 грн
Ветка о.банка - поэтому речь идёт именно об о.карте. И суть моего вопроса вы не поняли. За бесплатные первые 4 месяца я в курсе. Но я спрашивал, будет ли комиссии, чтобы тянуть с карты, а не толкать в приложении.