Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
tatop написав:[ Якщо депозит з поповненням, то його можна поповнювати з поточного рахунку на який і падають Ваші відсотки. Але є мінімальна сума поповнення депозита. Кошти з поточного рахунку можна отримати в касі банку а можна переслати на рахунок в інший банк в межах України з нульовою комісією.
т.е. работает по принципу ИБ Дельты. там тоже через поточный пополняется депо.
а карточку к поточному надо открывать?
Картку відкривати непотрібно. Раніше в Ідеї відкривали картковий рахунок за 36 грн на 3 роки. Тарифи там були не дуже зручні. Я від нього відмовився. Не знаю чи зараз відкривають, та він і без потреби. Всі платежі зовні Ідеї в ІБ безкоштовні. Так що, велком до ІБ Ідеї.
Раніше в Ідеї відкривали картковий рахунок за 36 грн на 3 роки. Тарифи там були не дуже зручні. Я від нього відмовився. Не знаю чи зараз відкривають, та він і без потреби. Всі платежі зовні Ідеї в ІБ безкоштовні. Так що, велком до ІБ Ідеї.
Спасибо. Если в Дельте ничего интересней не предложат, то буду думать о Идее.
tatop написав:Скористався Інтернет банком Ідеї. Дійсно, там є депо з 27% річних з щомісячною виплатою і можливістю поповнення, який успішно відкрив. Заяви на відкриття ІБ приймають у відділеннях з 25 вересня.
..так є якийсь один...чи всі ті види депозитів що і у відділенні тільки за умовами і ставкою вище на 1% ?
не все. вот свежепохищенная секретная бумажка из отделения с процентными ставками.
zanachka написав: вот свежепохищенная секретная бумажка из отделения с процентными ставками.
А что такое "Система індивідуальних ставок по депозитам"? Можно получить ставку выше стандартной? Кому-нибудь это удалось?
те, кому это удалось, форумы не посещают. попробуйте, можете быть первым. со слов начальника отделения, в его компетенции поднять ставку клиенту на 1-2% в зависимости от принесённой сумы.