Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
IMPRINTER написав: это был депо уже с телом нормальным )
верите в гривну?
в краткосрочной перспективе - да ))) но у меня есть гривневый кредит ... и досрочно я его погашать не буду пока доходность этих средств мне будет приносить денег не меньше, чем цена этого кредита ... даже если чуть меньше 3-5% меня устроит как плата за за это )))) поэтому сумму равную сумме кредита я держу в гривне ... всё что свыше - в валюте )))
IMPRINTER написав:в краткосрочной перспективе - да ))) но у меня есть гривневый кредит ... и досрочно я его погашать не буду пока доходность этих средств мне будет приносить денег не меньше, чем цена этого кредита ...
Тут розумію.
IMPRINTER написав:даже если чуть меньше 3-5% меня устроит как плата за за это ))))
А тут не розумію. Для чого переплачувати навіть нехай невелику суму 3-5% по кредиту, якщо його можна спокійно погасити тими грошами, що пішли на депозит.
А тут не розумію. Для чого переплачувати навіть нехай невелику суму 3-5% по кредиту, якщо його можна спокійно погасити тими грошами, що пішли на депозит.
... зная, что у меня всегда есть на "если что" деньги я спокойно сплю ))) спокойный сон продлевает жизнь ... цена за продление жизни стоит 3% от кредита ))) ... подумайте, почему на западе все застрахованы от всего и всея ... они хотят спокойно спать и не думать ни о чем ... поэтому они и живут дольше ... не потому, что лучше кушают, чем мы, а именно потому, что нервничают меньше и спят спокойно ))) у них ночью никто не вздрагивает от любого шума на улице, думая, что кто-то пытается угнать машину ... им пофиг (страховка) ... а у нас три раза за ночь подойдут и в окошко глянут ... здоровый сон - продлевает жизнь .. вы читали журнал "Здоровье"? )))) .. такая цена за крепкий сон меня устраивает )
Mirax написав:IMPRINTER Тобто це не взятий кредит, а кредитна лінія, гроші з якої можна взяти в будь-який момент, коли вони знадобляться?
... да по сути дела так ))) но не так ... просто я имею деньги, чтоб погасить кредит досрочно - но не погашаю ))) держу их типа "на если что вдруг" ))) цену "за если что вдруг" я готов платить в пределах 3-5% доходности этих средств ниже цены кредита ... пока я имею доходность чуть выше ... чего я тогда гасил бы досрочно ... так сказать есть эффект финансового левериджа )))) ... у нас в стране почему-то долг воспринисается как что-то плохое .. это нормальное явление в циыилизованом мире ... ненормальное явление - это неуплата по долгу ... а его наличие - это нормально ... кредит - это гениальное изобретение человечества ... пока не изобрили машину времени - кредит её заменяет ... мы покупаем будущее и пользуемся тем чего еще в силу молодого возраста, социального положения не могли наши предки ... понятно, что "покупка будущего" не может стоить дешево ... равно как и прошлого ... хочет женщина в 50 выглядить на 20 ... нет вопросов ... можно, но дорого ... пластическая операция и как девочка ... она купила прошлое ... что-то я выпил и начал философствовать ))) но это правда ... )))
Ніяк не знайде Плюс свою золоту серединку. То постійно різко знижували ставки і всіх потенційних клієнтів порозганяли. Тепер поступово міняють умови в вищу сторону. Зрозуміли мабуть, що перегнули палку і народ втік. А повернути буде важче.
Тишина повна... ПАТ «Плюс банк» отримав нагороду «Банк – лідер по надійності депозитів для фізичних осіб» Видавництво «КБС-Издат» і журнал «Банкиръ» провели II Всеукраїнський конкурс «Банк, якому довіряють-2011» по версії журналу «Банкиръ». Конкурс являється сучасною та знаковою подією в банківські сфері, оскільки в умовах виходу України з фінансової кризи принципово важливо проінформувати потенційних клієнтів про найбільш стабільні фінансово-кредитні установи країни, які не тільки змогли зберегти і укріпити довіру клієнтів, а й продовжують показувати позитивні результати роботи. Діяльність банків оцінювалась в різних номінаціях, кожна з яких відображає важливу складову репутаційного рейтингу фінансово-кредитної установи – базової платформи для зміцнення довіри клієнтів. Конкурс відбувався серед банків, що надають послуги фізичним та/або юридичним особам в Україні. 22 липня 2011 року у Києві відбулася урочиста церемонія нагородження банків-переможців у різних номінаціях конкурсу «Банк, якому довіряють» за версією журналу «Банкиръ». Серед банків, які отримали почесну нагороду є ПАТ «Плюс Банк». ПАТ «Плюс Банк» став учасником та переможцем даного конкурсу в номінації «Банк – лідер по надійності депозитів для фізичних осіб». Основний акціонер Банку – польська компанія Getin Holding SA, яка має значний позитивний досвід роботи на фінансовому ринку Польщі та інших країн Центральної та Східної Європи. Плюс Банк є одним з найстаріших банків України. Він пройшов всі кризові явища в нашій державі. При цьому нам завжди вдавалося, вдається і буде вдаватись утримувати довіру клієнтів, адже наш банк веде виважену кредитну політику і протягом всієї 22-річної історії ми ставили інтереси наших клієнтів на перше місце. Ми гарантуємо клієнтам банку стабільність та безпеку їхніх депозитних вкладів. ПАТ «Плюс Банк» - банк якому довіряють вже 22 роки.
Интересно бы почитать ДЕПОЗИТНЫЙ ДОГОВОР на вклад «Зручний Плюс» или «Зручний». Смущает пункт на сайте "2. Протягом останніх 24 місяців дії договору, проценти нараховуються виходячи з процентної ставки 4% річних у національній валюті та 1% річних у іноземній валютах без застосування перерахунку % у випадку дострокового розірвання вкладу."
Кто то брал авто в кредит в этом банке ? Интересуют отзывы , стоит связываться или нет. По депозитам уже понятно что данный банк не самое лучшее решение.